פורסם 2009 בינואר 2216 שנים בביקורת על המארז סונטה III של אנטק רשום כי מומלץ להוסיף מאוור 120 ממ פינמי בנוסף לזה אשר מגיע עם המארז.אייזה מאוורר אתם ממליצים לי להתקין , בדגש על איכות המאוורר ו"השקט" אשר הוא יפיק.תודה מראש, דרור.
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים מחבר תודה על העדכון , לא מכיר את החברה הזו . היכן ניתן לרכוש את המאוור הזה ....... ?יש משהוא ממולץ מהמלאי של KSP (פשוט מתחת לעבודה שלי ... :-) ).
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים מחבר תודה על התגובה המהירה ,אבל דווקא המוצר הזה חסר ב KSP נתניה.האים ה ArcticFan AF12025L 120mm גם בא בחשבון , או ששוה את ההמתנה (וההפרש בכסף) להזמין את ה ה-S-Flex .למה ההבדל במחיר, כמעט כפול ? אפשר תשובה מלומדת להחכים קצת בנושא ?
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים הSFLEX טוב יותר כי הוא מציג דחיפת אוויר גדולה יותר ביחס לרעש..מה גם שבדגם שציינת (עם סיומת L) הוא דגם בעל RPM נמוך יותר..לשמירה על שקט..פשרה טוב היה לרכוש את הדגם הרגיל..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.