פורסם 2009 בינואר 2716 שנים gabriel6 :אתה בחור דתי?לפי הבנתי אין כיום תינוק שנולד מהול לגמרי.לכן אין בזה שום מעלה מיוחדת . אם בכל זאת נולד נימול כולו - זה באמת מצב מאוד מיוחד אחד ממאות אלפים.
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים מזל טוב! חח זאת הבעיה לפרסם משהו כזה בפורום של מחשבים, כולם מנסים להיות מצחיקים וזה עצוב
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים עוד 15 שנה שהילד יכיר את hwzone הוא ימצא בארכיון את הפוסט הנ''ל שאביו פתח... פשוט.....חח מזל טוב
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים וואי! אתה האדם הראשון שאני שומע עליו שנולד נימול(חוץ ממקרים ממדרשים וכדו')אני כבר שמעתי כמה מקרים . אלה מקרים נדירים . אל תבנו על זה .
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים כן, שאלתי את אמא שלי שעבדה כאחות בפגייה פעם, והיא אמרה שהאחוזים לא כ"כ נמוכים. בערך 3% מהאוכלוסייה.
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים ^^^^^ אתה רושם את זה כאילו יש את זה גם לבנות . ו3 אחוזים זה עדיין די נדיר וואלה כמה שאתה צודק.
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים מחבר gabriel6 :אתה בחור דתי?לפי הבנתי אין כיום תינוק שנולד מהול לגמרי.לכן אין בזה שום מעלה מיוחדת . אם בכל זאת נולד נימול כולו - זה באמת מצב מאוד מיוחד אחד ממאות אלפים.לשעבר דתי מאוד - כיום מאוד מחובר אך לא דתיהוא לא נימול לגמרי (נימול לגמרי זה בהחלט נדיר מאוד) - אך עדיין אין צרך בברית אלא בהקזת דם (בגיל מאוחר יותר עושים תיקונים קוסמטייים)דרך אגב לכל העניין יש נטיה גנטית - אצל בני הוא כבר דור שלישי של נימוליםכל טוב,גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.