פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מי יתן ויגדל וישנה משהו לטובה בעולם הזה מי יתן ויהיה לכם רק אושר ורק נחת מי יתן ויהפוך לגאוות רבים המון אושר המון בריאות והמון המון מזל טוב לנולד אה וברוך שפטרנו מצעקות נשינו (נמאס כבר לשמוע אפידורל)
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים מזל טוב . ואנו רוצים לראות את הברית פה . (תמונות או סרטון או שניהם אתה תחליט )
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים מזל טוב.ולbluemail, רוצה שגם נעלה לך סרטונים של שחיטה של כל מיני חיות אם אתה כבר במצב רוח?
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים ^^^^לי אין בעיה עם זה . זה כבר בעיה של אחראי האתר ומעלה הסרטונים . בשבילי זה עדיין 'סרט טבע' . בכול מקרה זה הבחירה של בעל הברית להחליט עם לעלות או לא
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים בשעה טובה ! מזל טוב שיהיה ! אתה בטוח שהוא מביא לך עושר ולא אושר ? פעם ראשונה שאני שומע שכבר בימים הראשונים הילד מביא כסף הביתה
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים מחבר מזל טוב . ואנו רוצים לראות את הברית פה . (תמונות או סרטון או שניהם אתה תחליט )אני לא בדיוק עושה ברית מילהבני - כמוני - נולד נימול (מה שנקרא "יצאת צדיק") - לצורך זאת עושים "הקזת דם" אני מתכוון לעשות משהו סמלי בחיק המשפח המצומצמת אולי מאוחר יותר נעשה אירוע המוני...כל טוב,גבריאל
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים ^^^תודה רבה לכל המשיבים\מאחליםיצא לי איזה 5 שעות לישון אז אני יכול קצת לתפקד עכשיושמו של הרך הנולד הוא דניאל בנימין לוילמי שיודע קצת מסורת ישראל דניאל הוא הספר היחידי בתנך בו מוזכר שמו של המלאך גבריאל (בצורה מפורשת - בדרש יש יותר...)לכן השם דניאל - לגבי בנימין זה לכבודו של סבא של אשתי שכבר עבר גיל גבורות...בכל מקרה תודה רבה - ותמשיכו העבודה הטובה,גבריאל[/quote
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים אני לא בדיוק עושה ברית מילהבני - כמוני - נולד נימול (מה שנקרא "יצאת צדיק") - לצורך זאת עושים "הקזת דם" וואי! אתה האדם הראשון שאני שומע עליו שנולד נימול(חוץ ממקרים ממדרשים וכדו')
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.