פורסם 2009 בינואר 2316 שנים ואני חשבתי שקוטלים פה את אייבורי כי הם מוכרים ציוד refurbished. פתאום אוהבים אותם?
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים אף אחד לא אמר שאוהבים או שונאים אותם. תפסיק לחרחר מלחמות או שתורחק לאלתר.
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים מחבר אני עדיין לא מבין למה ב-KSP ובאייבורי המחיר כל כך יותר נמוך מאשר במקומות אחרים.אין לאף אחד הסבר?
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים זה עניין של מדיניות. להיות הכי זול ולמכור הרבה.בדרך כלל השירות נפגע כי אין להם אינטרס להתקע הרבה זמן עם לקוח אחד.
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים ען, אבל מנקודת הראות שלי זה לא משנה, כי אם הם רוכשים את הכוננים מהיבואנים המורשים (צריך עדיין לבדוק לגבי שאר החברות) אז פשוט הולכים ליבואן ופותרים את הבעיה מולם. זה כמובן אם למישהו חשוב ממש לחסוף את ההפרש.
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים הפעם יקר=אמינות. אני לקוח של זיגזג קרוב לארבע שנים, עם ראש שקט לגביי כל החומרה אם יהיה איזה שהוא נזק, כי אני יודע שבמידה ויש אז תוך פחות משבוע זה יתוקן/יוחלף.ממש לא הייתי רוצה להיות בסיטואציה דומה עם חנות כמו KSP או אייבורי, החיסכון בכמה מאות שקלים בודדים לא שווה את העצבים וכאב הראש, לפחות לא מבחינתי.
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים zigzag2000.co.il החנות הכי יקרה שנתקלתי בה כבר לא כל כך , נסה להשוות מוצרים אחד מול אחד , במידה והכוונה שלך למערכות מחשוב שלמות , עם עלות עבודה על המערכת , כל בעל עסק יחליט אם הוא מעוניין לעבוד בחינם או לא ... לא אני ולא אתה נחליט בכמה ניתן לאמוד עבודה .כמו שאתה מכניס רכב למוסך ומשלם לפי שעה , ויש לך מוסכניק שאתה סומך עליו , כך גם עבודה של כל מקום שווה כסף , והשווי מוערך על פי החלטת הבעלים .
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים מה למיר עכשיו ...אני לא מבין למה הם לא דואגים להוריד את האתר מהאוויר בכלל .
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים למיר ז"ל היתה חנות בעלת מחירים ממוצעים עם שירות מעולהמי יודע אולי הם מקווים למכור את החברה כמו הרבה אחרים שחזרו מהמתים.
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים למיר ז"ל היתה חנות בעלת מחירים ממוצעים עם שירות מעולהמי יודע אולי הם מקווים למכור את החברה כמו הרבה אחרים שחזרו מהמתים.קניתי שם לפני שבועיים איך ז"ל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.