עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך הכי חזק שהספק שלי יחזיק (Enermax liberty 400), עד 1500 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

ברשותי 8600GT של NVIDIA, ורציתי לשדרג למשהו יותר טוב. אבל הספק שקניתי די טוב ויקר, לא רוצה להחליף...

איזה כרטיס אצליח לשים מבלי להפיל אותו לברכיים?

מחוברים אצלי מעט רכיבים , 2 קשיחים, מעבד E8400 (נחשב לחסכוני בחשמל), רק מאוורר פליטה אחד עובד, עכבר ומקלדת USB ו-2 כרטיסי זיכורן מותקנים.

על האריזה של הספק מפורסם שזה תומך ב-SLI ושטויות כאלה, אבל כמובן כרטיסים של היום לחבר במקביל הוא לא יחזיק, אני רק רוצה כרטיס אחד חזק כמו 4870 או לפחות 4850, השאלה אם יצליח... רשום שיש לו 2 מסילות 12 וולט, כל אחת 20A ויחד יכולים לספק עד 30A לעומס מירבי 360W, מתחי USB וה-12- זה נפרד וגם 3.3 וה-5V זה נפרד (עד 150W).

הנה טבלת ההספקים: (מצטער לא יודע איך להקטין... זה גם לקחתי מוכן מתוך אתר).

boxspec.jpg

פורסם

הספק אמור להחזיק גם את ה 4870... הספק הזה מעולה...

איזה מסך יש לך שאתה רוצה 4850/70 ?

פורסם
  • מחבר

הספק אמור להחזיק גם את ה 4870... הספק הזה מעולה...

איזה מסך יש לך שאתה רוצה 4850/70 ?

המסך שלי כרגע 19" אבל אני רוצה אותו כי כשאני מדליק פילטרים על יותר מ-X4 בחלק מהמשחקים נוצרת איטיות, וגם בעתיד הקרוב רוצה לשדרג ל-22" או 24"...

וגם כי החדשים עובדים טוב יותר עם HD וחלקם באים עם HDMI (יש לי גם טלויזיה 32" LCD שתומכת וכרגע עם ממיר HDMI וזה לא נראה הכי טוב, האבסורד שעם Component היה יותר טוב).

פשוט מקודם ישר קפצו ואמרו לי ש-400 לא יחזיק... ג'נרי אולי לא, אבל אחד שתוכנן לעבוד עם ההספקים האלה כנראה שיחזיק (הבעיה שאני לא בטוח), לכן היה לי חשוב להוסיף את הטבלה. :nixweiss:

פורסם

יש לי באחד המחשבים בבית HEC500W שני ריילים של 18 אמפר כל אחד והוא עובד קבוע כבר הרבה זמן עם 4850 וכל המחשב בOC רצחני ( E8400 )

הספק שלך חזק...

אם התיכנון מסך 24" עדיף 4870 1 גיגה,

אם מסך 22" 4850 יעשה את העבודה, למרות שאני בעד קצת יותר יהייתי לוקח 4870 גרסת החצי ג'יגה

תבין, גם עם מסך 19" אפשר לחנוק 4870 אם אתה משתולל עם פילטרים ( במשחקים מסויימים מאוד )

רובם יגידו לך למסך שלך לקחת 9800GT, אני יגיד לך לקחת 4870, במיוחד בגלל השידרוג העתידי.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

אני סתם נתתי דוגמאות לכרטיסי המסך הנ"ל, יש אולי משהו אחר עד 1500 שאפשר להסתכל עליו? מה עם GF260?

פורסם
  • מחבר

תודה SyndromE זה עוזר לי מאוד!

פורסם

SyndromE תודה רבה לך ,נתת לי אחלה שקט נפשי עם חברים שלי שמתווכחים איתי המון לגבי זה . :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים