עבור לתוכן

סיטואציה בעייתית (אמון בין חברים)-מעודכן

Featured Replies

פורסם

אל תשכח לעקוב אחרי החיובי אשראי שלך ולוודא שאין שום דבר חשוד.

• תגובות 49
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כן, אני אכן עוקב אחרי זה. :)

פורסם

דבר אחד עוד לא הבנתי - הוא החזיר לך את ה-450 שקל או לא?

פורסם

החזיר.

פורסם
  • מחבר

דבר אחד עוד לא הבנתי - הוא החזיר לך את ה-450 שקל או לא?

החזיר כמו שהבטיח..

מצד אחד הוא אמר שהוא יביא לי 500 ש"ח אבל

בסוף הביא לי את מה שהיה חייב.

עדיין אני בודק את החיוב שלי ונראה אם לא נוספו לי עוד חיובים או משהו :nixweiss:

פורסם

תמצא חברים חדשים ולא מכורים לאלכוהול שלא יכולים להפסיק לשתות גם אם אין להם כסף ואז מחפשים כל מיני מזימות באמצע הלילה כמו הומלסים ....

גועל נפש של אנשים

פורסם

עכשיו חוויתי איזה קטע שלא קשור בכלל לכסף אבל לאמון. ואני ממש מחזק את הקטע שאדם לאדם זאב.

פורסם
  • מחבר

אם כולם "זאבים" אז.. עם מי נשאר לנו להיות? עם עצמנו? :bash:

פורסם

אם כולם "זאבים" אז.. עם מי נשאר לנו להיות? עם עצמנו? :bash:

מסכים איתך !

אתה יוגע כמה לקוחות חייבים לי כסף בקטנות של איזה 150 שקל שכבר ויתרתי להם יש ויש ! :P

פורסם

וואה-ואה איזו חבורה של זאבים...

קצת מאוחר אולי לענות לשאלה הראשונה, אבל עם חברים "רחוקים" הייתי אישית גם עושה Leap of Faith, כלומר נותן

לו את האשראי, אבל ברגע שאני מגלה שהוא/היא עשו משהו מעבר למה שאמרו לי שיעשו - הבנאדם נמחק מרשימת החברים שלי, לא יעזור.

לדעתי עדיף לתת צ'אנס לכל אחד (בערבון מוגבל כמובן), כי זו דרך טובה לדעת עם מי באמת אפשר להיות חברים ועם מי לא ;)

אולי התמזל מזלי או משהו, אבל אנשים שאני מכנה "חברים", אלה אנשים שיש להם את המפתח מהבית שלי ואני יכול לסמוך

עליהם שילוו לי 450 ש"ח אם בטעות שתיתי יותר מדי ונתקעתי באיזה מקום באמצע הלילה, והם יכולים לסמוך עלי שאעשה את

אותו הדבר למענם. זה אולי נשמע בדוי, אבל יש לי כמה חברים כאלה, אנחנו חברים כבר הרבההה שנים ו-500 ש"ח באמצע

הלילה זה כלום בהשוואה לדברים שעשינו אחד למען השני עד כה :)

פורסם

קודם כל הייתי אומר לו ''יא בן **** מחר אתה אוכל כאפה על זה שהערת אותי באמצע הלילה''

ודבר שני , הייתי נותן לו , בכייף אבל אם הוא הייה עושה פדיחה ולוקח אפילו 451

הייתי שובר לו את הפנים ..

והוא אמר שהוא יחזיר מחר , מחר הוא מחזיר , לא יעבור אצלי מחר בלי שהוא יחזיר , גם אם זה יעלה בחברות שלנו.

(כי הוא אמר מחר אני מחזיר , אם הייה אומר אפילו שבוע שבועיים עד העשירי אין בעיה)

אבל אמר זה אמר , אין אפס

עריכה:

אם זה חבר , חברררררררררר!

חבר אמיתיייייי , אחד שיוצא איתי לא עושה פרצופים לא דופק ועומד איתי בהכל

אני יתן..

אם זה סתם מישהו שאני מכיר מדי פעם יוצאים עם עוד כמה חברים וכאלה

אני נותן לו מכות על זה שהוא בכלל העיז להיתקשר..

פורסם

gangsta :gguyz:

פורסם

דעתי היא די שונה. חבר טוב או לא, אבל כל בן אדם אמור להבין שדברים כאלה לא מבקשים.

פורסם
  • מחבר

מישה,

דעתך היא לא שונה. בדיוק מה שאמא שלי אמרה

שדברים כמו אשראי לא מבקשים, במיוחד באמצע הלילה.

אבל כמו שאנשים אמרו פה הבאתי לא ת'צאנס הזה למרות שלא הכי בטחתי בו.

אבל הנה הוא החזיר את הכסף יום אחרי.. אבל עדיין הייתי צריך לבטל את הכרטיס שלי ויצאתי בהפסד

של 30 ש"ח מכל הסיפור הזה וכמובן בעוגמת הנפש שלא יכולתי לחזור לישון בלילה.

אבל בסה"כ הסיפור הזה נפתר.

וואה-ואה איזו חבורה של זאבים...

קצת מאוחר אולי לענות לשאלה הראשונה, אבל עם חברים "רחוקים" הייתי אישית גם עושה Leap of Faith, כלומר נותן

לו את האשראי, אבל ברגע שאני מגלה שהוא/היא עשו משהו מעבר למה שאמרו לי שיעשו - הבנאדם נמחק מרשימת החברים שלי, לא יעזור.

לדעתי עדיף לתת צ'אנס לכל אחד (בערבון מוגבל כמובן), כי זו דרך טובה לדעת עם מי באמת אפשר להיות חברים ועם מי לא ;)

אולי התמזל מזלי או משהו, אבל אנשים שאני מכנה "חברים", אלה אנשים שיש להם את המפתח מהבית שלי ואני יכול לסמוך

עליהם שילוו לי 450 ש"ח אם בטעות שתיתי יותר מדי ונתקעתי באיזה מקום באמצע הלילה, והם יכולים לסמוך עלי שאעשה את

אותו הדבר למענם. זה אולי נשמע בדוי, אבל יש לי כמה חברים כאלה, אנחנו חברים כבר הרבההה שנים ו-500 ש"ח באמצע

הלילה זה כלום בהשוואה לדברים שעשינו אחד למען השני עד כה :)

אז לנו.. יש לנו דוגמא לכך שלא כולם זאבים...

תמיד יש ויש..

וואלה הכי טוב לדעת שיש אנשים שאתה יכול לבטוח בהם.

אבל אם במקרה יואצ שאותו בנאדם לא יסכים לעזור או.. שיביא לך איזה תירוץ מהתחת אז...?

הוא נמחק מבחינתך?

הכוונה שלי שהוא עושה לך דברים טובים במשך תקופה ואז... כשאתה ממש חייב אותו אז הוא עוזר לך.

מה אז? לרוב קטעים כאלו גם גורמים להרס חברויות. :-\ :badhairday:

פורסם

נורא פשוט להבחין בין אם בנאדם סתם מביא לך תירוצים מהתחת או שיש לו באמת סיבה טובה שבגללה

הוא לא יכול לעזור לך, במיוחד כשאתם חברים הרבה זמן ואתה מכיר את הבנאדם מ-א' עד ת'.

וכן, אם הוא/היא סתם ימציא/תמציא תירוצים, זה אומר שהחברות הזו לא ממש חשובה לו/לה... אז למה שתהיה חשובה לי? :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים