עבור לתוכן

שאלה בקשר ליצרנית A-DATA

Featured Replies

פורסם

אוקיי אני קצת חושד... למה a-data זולים כל כך?

הכרטיסי זיכרון שלהם גרועים טובים לא איכותיים?

או שהם טובים?

A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 איך הכרטיס הזה?

אני מתכוון לקנות את הכרטיס זיכרון הזה, אבל אני לא יודע אם הוא שווה את זה ואם הוא טוב ואיכותי...

פורסם

אם המטרה היא למשחקים (וגם יכול לכלול OC קליל {לא אקסטרים :x}) , הזכרונות האלו יהיו טובים .

אתה לא תראה השפעה כ"כ גדולה בין חברות שונות של זכרונות.

יש לך גם את ה G.SKILL ב- 280 ש"ח , אבל זה יראה לך את אותו ביצועים , אתה לא תרגיש הבדל במשחקים או משהוא כזה.

פורסם

יצרנית זיכרונות איכותיים דווקא, לא רעים בכלל..

בכל מקרה בין הזיכרונות השונים אין הבדלי ביצועים משמעותיים. אז קח את הזול ביותר, A-DATA, ותתחדש.

פורסם
  • מחבר

במחיר הזה יש זיכרונות שטובים לאוברקלוק?

מעבד q6600 עם קירור וונדטה 1 של אוסיזי אני אוכל להביא אותו ל3.2 או יותר עם הזיכרון של a-data?

פורסם

עד 3600 מגהרץ למעבד הזה אין כל חשיבות לזיכרונות שקונים.

פורסם
  • מחבר

אז הבנתי שאני יכול אפילו יותר מ3.6 אם קירור ראוי כמובן

פורסם

הקירור מונע התחממות של הזיכרון. הזיכרונות הזולים ביותר שתמצא הם של A-DATA/GSkill והם מגיעים עם גופי קירור.

מסקנה: גופי קירור יוצאים מהמשוואה.

שאלה- אתה חושב שאתה יכול לקחת Q6600 עם ונדטה 1 ליותר מ-3600?

אני חושב שזה בלתי אפשרי עם הקירור הזה. ובכל מקרה כל זיכרון מסוגל לתת קצת אוברקלוק, אז הזיכרונות של A-DATA הם בחירה טובה.

פורסם
  • מחבר

לא התכוונתי עם ונדטה 1, התכוונתי לקירור יותר רציני...

רגע אבל צריך לעשות אוברקלוק גם לזכרונות או שזה אוטומטי....?

אני לא יודע מה לעשות, להגיד להם שלא יעשו אוברקלוק למעבד כי זה מקצר את חיו...? אני רוצה שהוא יחייה הרבה... ועם 2.4 זה לא אמור לעשות בעיות...

אעשה אוברקלוק מתי שאצטרך לא?

פורסם

לא עדיף שתעשה אוברקלוק בעצמך? ככה תדע לעקוב ולפקח שהכל בסדר מידי פעם.

בכל מקרה 3600 קשה מאוד להשיג עם המעבד הזה ואפילו עם סטפינג G0.

ושוב לא צריך לעשות אוברקלוק לזיכרון עד 3600. מעבר לזה יש צורך, וזה לא אוטומטי. אמנם כשתעשה אוברקלוק אז תעלה את ה-FSB אבל מכפלת הזיכרון תישאר כפי שהיא ואז אתה תעשה אוברקלוק גבוה מאוד לזיכרון. אז יש לשנות את המכפלה גם. אז כן, צריך להגדיר את הנתונים - זה לא אוטומטי.

ואתה לא צריך לדאוג לגבי קיצור חייו- הרבה אנשים עושים אוברקלוק למעבד הזה לתדרים האלו. זה לא סוף העולם. המעבד הזה זבל בשביל אוברקלוק ובשביל להגיע לתדרים שיקצרו משמעותית את אורך חייו (לא שאף פעם שמעתי על מעבד שמת בעקיפין בגלל אוברקלוק- כלומר שחייהם קוצרו ע"י הדבר.) אתה תצטרך קירור מים איכותי.

בכל מקרה עם קירור אוויר איכותי למשל ונדטה 2 אתה תגיע גג ל-3600, ואם תצטרך קצת יותר אז כפי שאמרתי הזיכרונות הללו מסוגלים לזה (זה קצת, לא הרבה גם ככה).

פורסם
  • מחבר

הזמנתי ת'מעבד q6600 עם ונדטה אחד.

אני לא הולך לעשות אוברקלוק כל כך גדול... במקרה ואני אצטרך אני אקנה קירור חדש...

תגיד אם אני מוריד את הקירור אחריי ששמתי אותו עם משחה טרמית והכל, אז מתי שאני מוציא את הקירור ומחזיר או מחליף אותו בחדש,

הוא לא הורס או משהו נכון...?

פורסם

לא. רק מנקים את המשחה (אלא אם כן לא עבר הרבה זמן) ומורחים חדשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים