עבור לתוכן

ארורים לאחר בדיקה של 8 שעות לזכרונות עם Memtest

Featured Replies

פורסם

אם המחשב גם ככה דולק נונסטופ אז כן.. למה לא.

אם לא- חבל על החשמל :) תשמור על הסביבה!

• תגובות 31
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אם המחשב גם ככה דולק נונסטופ אז כן.. למה לא.

אם לא- חבל על החשמל :) תשמור על הסביבה!

המחשב לא דולק נונסטופ ... ותאמין לי אני שומר על הסביבה ...

רק דבר אחד ... אם בסריקה שאני אשים היום לפני שינה לא תהיה אף שגיאה (מקווה שלא תהיה) זה אומר שהזכרונות תקינים והשגיאות היו בגלל שחזור לא נכון של הלוח אם של הגדרות ה - OC מהפרופיל ששמרתי בביוס ?..

עריכה: אני כותב עכשיו עוד שאלה תעשה לי טובה ותקרא אותה ואם תדע לענות לי אני אשמח ...

יש לי לוח אם Gigabyte GA-965P DS3 Rev 3.3 עם גרסת ביוס של F11 ונכנסתי לאתר של Gigabyte לקטגוריה של CPU Support List וכתוב שם שבשביל המעבד E4500 (המעבד שלי) צריך גרסא חדשה יותר ל - Bios ממה שיש לי בשביל שהלוח אם יתמוך בו ... אז איך זה יכול להיות שהלוח אם שלי לא עבר עדכון ביוס והמעבד בכל זאת עובד ?..

אני בונה עכשיו לאחי מחשב חדש וקניתי את הלוח אם הזה Gigabyte GA-EP31-DS3L Rev 1.0 וכתוב שם שצריך גרסא מסויימת ל - Bios כדי נגיד לגרום ללוח אם לעבוד עם המעבד E5200. אם אני לא אעדכן את הגרסא של ה - Bios המעבד E5200 יעבוד בכל זאת כמו עם המקרה של הלוח אם שלי ?..

אם אתה יכול תתייחס בבקשה לכל מה שכתבתי בהודעה הזאת ...

פורסם

בנוגע לזיכרונות - כן.

בנוגע למעבדים.. מה שרשום שם לגבי תמיכה במעבדים, זוהי רשימת המעבדים הנתמכים ב-100%. המעבד לא יפעל בתאימות מלאה אם הוא נתמך רק בגרסת ביוס מתקדמת יותר שאינה מותקנת, אך זה לא אומר שהמעבד כלל לא יפעל. וזה המקרה שלך. מומלץ לעדכן ביוס שכן זה גם עשוי להועיל לך באוברקלוקינג.

אז לגבי המערכת של חבר שלך, גם כן מומלץ לעדכן ביוס. חבר שלך עלול להתקל בבעיות אם הוא לא מעדכן. אי אפשר להעריך אם כן או לא, במקרה שלך למשל אין שום בעיה אבל ייתכן שלחברך דווקא כן תהיה בעיה.

פורסם
  • מחבר

בטוח שזו הבעיה היחידה בזכרונות אם אני אעשה היום סריקה לפני שינה ולא ימצא אף ארור ?.. אני קצת פרנואיד בדברים האלה חח ... תיקון קטן ... אני בונה מחשב חדש לאח שלי לא לחבר שלי ... אפילו כתבתי את זה (:

פורסם

לא הבנתי את השאלה שלך.

מה לא ברור במה שנאמר עד עכשיו? תריץ בדיקה שוב אם אתה רוצה להיות בטוח שאין שום בעיה. זה הכל.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את השאלה שלך.

מה לא ברור במה שנאמר עד עכשיו? תריץ בדיקה שוב אם אתה רוצה להיות בטוח שאין שום בעיה. זה הכל.

הכל ברור ... עזוב אני פרנואיד חח אני לא סובל כשנהרס לי משהו או שאני חושב שנהרס לי משהו אתה מבין ?..

פורסם

כן, אני לא מבין..

לא נורא. יהיה בסדר! :D

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לשחק קצת ב - GTA 4 ואחרי איזה 20 דקות משחק, המשחק נתקע וחשבתי שאני אקבל מסך כחול ובסוף קיבלתי Don't Send ... ממה זה יכול להיות ?.. סתם קורה לפעמים או שזה מראה שיש בעיה עם הזכרונות ?.. אחר כך נכנסתי שוב למשחק והכל עבד כמו שצריך ... לא קיבלתי שום הודעה ...

אני לא יודע יש לי הרגשה שהמשחק עובד פחות טוב מאיך שהוא עבד לפני כל מה שקרה עם ה - Memtest ... אולי זה בגלל שזה פסיכולוגי ?.. אולי זה בתת מודע שבטח משהו לא בסדר וזה גורם לי לחשוב שהמשחק עובד פחות טוב ובעצם הוא עובד אותו דבר כמו מקודם ?.. אוףף למה זה קרה לי כל העניין הזה :-[

פורסם

אם אתה מעמיס על הזיכרון ב-Memtest למשך 8 שעות והוא עובר.. אז הוא עבר. שכח ממנו.

אם אתה מעמיס על המעבד והוא עובר.. אז גם הוא עבר. שכח גם ממנו.

פורסם
  • מחבר

אם עשיתי בדיקה ב - Memtest לזכרונות במשך 8 שעות לאחר שחזור לפרופיל OC יציב שהיה לי מ - OC לא יציב שניסיתי לעשות, והיו לי 20 ארורים ואחר כך שחזרתי שוב לאותן הגדרות, הרצתי שוב בדיקה במשך 8 שעות עם Memtest והבדיקה יצאה תקינה בלי אף ארור, אז למה אני חושב שה - GTA 4 רץ לאט יותר (לא בדקתי עדיין משחקים אחרים) ?.. בקיצר אם הזכרונות עוברים את הבדיקה ב - Memtest ז'תומרת שהם תקינים ואין לי מה לדאוג ?.. או שהם תקולים ?..

פורסם
  • מחבר

חבר'ה תענו לי בקשה על השאלה הזאת ...

אם עשיתי בדיקה ב - Memtest לזכרונות במשך 8 שעות לאחר שחזור לפרופיל OC יציב שהיה לי מ - OC לא יציב שניסיתי לעשות, והיו לי 20 ארורים ואחר כך שחזרתי שוב לאותן הגדרות, הרצתי שוב בדיקה במשך 8 שעות עם Memtest והבדיקה יצאה תקינה בלי אף ארור, אז למה אני חושב שה - GTA 4 רץ לאט יותר (לא בדקתי עדיין משחקים אחרים) ?.. בקיצר אם הזכרונות עוברים את הבדיקה ב - Memtest ז'תומרת שהם תקינים ואין לי מה לדאוג ?.. או שהם תקולים ?..

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול בקשה לענות על השאלה שלי הודעה אחת למעלה ?..

פורסם
  • מחבר

מישהו ?.. תתייחסו בבקשה לשאלה האחרונה שלי (2 הודעות למעלה) ...

פורסם

אם הזיכרונות עברו את הבדיקה אז הם תקינים ואין לך סיבה לדאוג.

פורסם
  • מחבר

מעניין אבל למה קיבלתי את ה - Errorים האלה ... אבל הרגעת אותי (:

אם אתה חושב שאתה יודע מה זה תגיד לי בקשה ... :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים