פורסם 2003 ביולי 1022 שנים אני רוצה לעשות שתי נקודות רשת אחת ליד הסויטש ואחת ליד המחשבאז חשבתי לעשות את זה כבר מקצועי. אם כבר אז כבר.. אני יחצוב בקיר ישים תעלה וכל העניינים..אבל איזה חוט הכי כדאי לי...אני רוצה חוט ממש טוב.. כזה שמעבירים מקצועיולא נראה לי שיש בעיה תקציבית כי אני צריך איזה עשרה מטרים אולי קצת יותר..אז מה אני צריך? מישהו יודע?
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים כבל 8 גידים נמכר חופשי עבור ~ 1 $ למטר מקסימום. תצטרך גם נקודות גישה (שקעים בקצוות).לדעתי השקע כדאית.
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים לא ידעתי שיש שקעיםאיך זה נראה ?אני עשיתי נקודה למחשב שני עם כבל של 20 מטר שרץ בפינות של החדר (עם דבק דו צידי) דרך הבויידם ומשם לחדר שנילחצתי את שתי הקצוות וזהו
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים זה נראה כמו כל שקע רק עם חריץ של כבל רשתיש את זה בבתי ספר/אוניברסטיאות/מקומות עבודה או כל מקום שרוצה רשת נוחהזה הרבה יותר נוח מארז להעביר כבל בתוך הקיר וגם הרבה יותר יפההשקע קצת גדול ובולט החוצה ודי קל להרכיב אותו וככה אפשר לנתק ולהעביר את המחשב בקלותפעם אחרונה שאני בדקתי (ממש מזמן) אם אני לא טועה שקע עלה 50 שקללוחץ עולה 80 שקל וכל פלאג 2 שקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.