פורסם 2009 בינואר 2116 שנים אוברקלוק מקצר את חיי הרכיב.עם אוברקלוק קטן אתה לא תעשה מספיק נזק כדי שהמעבד לא ישרוד יותר מהמחשב כולו.עם אוברקלוק מאוד גדול אפשר לגמור מעבד תוך כמה שנים.מעבד שנמצא באוברקלוק קיצוני, ככה שעוד טיפה והוא כבר לא יציב בדרך כלל יפסיק לעבוד במהירות הזאת תוך כמה זמן. ואז צריך להוריד את המהירות שלו קצת כדי להמשיך לעבוד ביציבות.
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים מחבר נגיד יש קירור של ocz הוונדטה 1 והוא על q6600, על כמה אפשר לעשות אוברקלוק שהוא יהיה יציב עם אורך חיים ארוך?
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים מחבר עדיין לא ענית לי...שאלתי אם אוברקלוק למעבד q6600 בוקס עם אוברקלוק בינוני או קטן לא יפגע באריכות ימיו? אז מה הוא התדר שצריך להביא לו?רגע מבחינת מה זה הורס? חום? או משהו אחר?
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים אם אתה לא מעלה את המתח יותר מידי אתה לא צריך לדאוג. לא הייתי מעלה למעבד הזה מתח מעל ל1.5, אבל אני מניח שהוא ישרוד גם יותר.גם הטמפ' חשובה, והיא מושפעת מהמתח שתיתן למעבד. רצוי שהמעבד לא יעבור את ה65 מעלות במאמץ...אם לא תעבור את זה, אין לך מה לדאוג. מעבד יכול להחזיק הרבה שנים ככה.
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים מחבר אז איך אפשר לדעת כמה מתח הוא דורש?אם מעלים לו תדר ומשהו קורס, או הווינדוס לא עולה צריך לעלות מתח?
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים בדרך כלל כן. מעלים קצת, נגיד +0.05 וולט בכל פעם. כמובן שאת כל זה עושים תוך כדי ניטור טמפרטורה ובדיקות יציבות.
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים מחבר אבל נגיד שנתתי 1, והוא עובד על 1 ונתתי 0.5 אז החמש יהיה יותר עדיף אבל מתי שהוא מתאמץ אז הוא יכול לקרוס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.