עבור לתוכן

שילוב סלוטים של זיכרון, מחשב נייד. מבקש עזרה כמה שיותר דחופה.

Featured Replies

פורסם

מצטער על הכותרת, אם לא הקפדתי על הנהלים המקובלים.

מחר בבוקר אני הולך לחנות אחרי שכבר נתתי להם כסף על החשבון. בהרחבה משני סלוטים של 1 ג'יגה ל-אחד של 2 ג'יגה ואחד של 1 ג'יגה.

עכשיו, הבנתי שב-DUAL יש יתרון, הן באופי ההעבודה והן במהירות. השאלה עכשיו היא, אם עדיף את ה-DUAL של שני סטיקים של 1 ג'יגה או סטיק אחד של 1 ג'יגה ואחד של 2 ג'יגה ובעצם 3.

תודה רבה רבה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 21.01.2009 בשעה 18:42:12

חברים,בבקשה עזרה.
פורסם

Dual Channel סימטרי של סטיקים זהים יהיה קצת יותר מהיר מאסימטרי (סטיקים שונים). אבל גם ככה תוספת הביצועים קטנה מאוד. תרוויח הרבה יותר מ-3GB של זיכרון מאשר 2GB ב-Dual Channel סימטרי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אבל אין סכנה בהתנגשות בין כרטיסי הזיכרון או משהו כזה?

התנגשות פעולות וכ', שבסימטרי זה לא אמור לקרות.

פורסם

איזה מצחיק אתה. מה שאמרת הגיוני בערך כמו לומר שבגלל כמות לא שווה של זיכרון בשני הסטיקים יוצרת שדה מגנטי אסימטרי שמשפיע לרעה על ההארד דיסק. :lol:

מלא מחשבים באים עם זכרונות בסטיקים שונים. אם זה היה עושה בעיות, אני חושב שהיו עולים על זה כבר.

פורסם
  • מחבר

אני שמח שאני משעשע אותך ;D

אבל חוויתי בעיה שכזו בעבר במחשב הנייח שלי, ומחשבים ניידים זה עם רגיש יותר. סה''כ עשיתי ווידוא הריגה.

בכל מקרה, המון תודה לך. הרגעת אותי.

עריכה:

אני אנצל את זה שאתה פה לעוד שאלה אחת... מה ההבדל בין ה-32 ביט ל-64, במערכת ההפעלה?

ביצועים הם אותם ביצועים, רק שה-64 יודע לקרוא יותר ראם?

מבחינת מעבד (T5800) לא אמור להיות הבדל נכון?

תודה.

פורסם

איך משאלה על זכרונות הגעת למערכת הפעלה ומעבד ומה הקשר לפורום הזה? ???

למה שלא תשאל אותי כבר ככה, על הדרך, מה ההבדל בין טויוטה קורולה GLI לטויוטה קורולה SUN? ;D

המעבד שלך, כמו כל מעבד היום, תומך במ"ה 64ביט. תוכנות שנכתבות עם תמיכה ב-64ביט יכולות להגיע לביצועים גבוהים יותר מתוכנת 32ביט. הצרה היא שלא הרבה תוכנות כתובות ל-64ביט.

אם אתה רוצה מידע נוסף על הנושא, בשביל זה יש פורום Windows.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים