עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד: תקציב בערך 5000 שח

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד לצרכים של עבודה משרדית, AUTOCAD ולשחק WOW בערב.

התקציב שלי לא באמת ידוע ויכול להשתנות ע"פ צורך.

עוד דבר לא ממש אכפת לי לקנות את המחשב בארה"ב אבל אני מעדיף לקנות בארץ, אבל אם זה לא אפשרי אז אשמח על המלצה לארהב וחנות.

וכמו כן הערכה איזה תקציב כן אפשרי ויתאים לשימושים שלי בארץ במידה ותקציב של 5000-6000 אלף שקל לא מספיק.

סוללה לא ממש משנה לי, רוב העבודה היא בבית או במשרד.

פורסם

תראה, אין לי יותר מדי הבנה בניידים.

אבל ממה שיש לי נראה לי ש :

LG R510-227

אמור לספק אותך לגמרה. המחיר שלו בסביבות 4200-4400. מבחינת עבודה משרדית אני בטוח שהוא יספק אותך 100%. כי זה מה שאני גם מחפש ממנו (פתחתי עליו ט'רד). מבחינת משחקים אני לא יודע מה לומר לך, אבל נראה לי שהוא יכול לעמוד בזה אולי לא ברמה הכי גבוה של גרפיקה אבל יכול.

פורסם
  • מחבר

אם כבר הולכים על מחשב מעל 5K זה לא מחשב יותר טוב?

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10796

מעבד יותר מהיר, זיכרון 800 ויותר דיסק קשיח (למרות שזה לא משנה אני כנראה לוקח את הישן שלי, WD 250 GB 7200RPM)

אבל אם אני טועה אשמח לתשובה.

פורסם

מבחינת מפרט, ללא ספק ה-W576V יותר טוב.

אבל ה-SL500 מחשב יותר טוב מבחינת איכות ועמידות. גם המסך שלו יותר טוב, וחיי הסוללה יהיו (כנראה) יותר טובים.

פורסם
  • מחבר

מצטער על הטחינה אבל אני לא יודע האם כדאי ללכת על מפרט מיושן יותר בשביל לקבל ThinkPad או האם יותר טוב ללכת על מפרט יותר מעודכן ולקבל Gigabyte או אולי Toshiba כמו זה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10811.

בסופו של דבר המחשב הוא די נייח רק זז מהמשרד הביתה ומהבית למשרד, אז אני לא יודע אם כדאי ללכת על מחשב עמיד ושם טוב ולשלם על זה במפרט.

הבעיה היא שדי הפחידו אותי בקשר להנדסת החומרים של Gigabyte ואמרו לי שמהבחינה הזאת המחשב לא ממש טוב. השאלה שלי אולי ממישהו שהתנסה בדגם הספציפי הזה ויכול לתת חוות דעת.

או אולי כדאי ללכת על ה Toshiba שהבנתי שזה מחשב די טוב ומבחינת הנדסת חומרים עולה על הGigabyte בהרבה?

ואחרי גלישות אין ספור באתרים בארץ ובחול איזה מהחברות אתם יותר ממליצים?

ASUS , Gigabyte , Toshiba אני יודע שחברות אלו הם לא החברות "המובילות" אבל יש מספיק ביקורות טובות עליהן חוץ מ Gigabyte ולכן אני חושב עליהם אבל אם אני טועה אז תקנו אותי בבקשה.

פורסם

על כל נייד ועל כל חברה אתה תשמע גם תשבוחות וגם קללות, כי תמיד יש כמה אנשים שאיתרע מזלם ונפלו על דגם לא מוצלח או יחידה פגומה, או שירות לקוי.

בגדול, כל החברות שפירטת הן חברות סולידיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים