עבור לתוכן

איזה מעבד יותר טוב למשחקים ?? AMD PHENOM 2 X4 QUAD940 או INTAL QUAD9550

Featured Replies

פורסם

AMD PHENOM 2 X4 QUAD940 או INTAL QUAD9550

להסביר למה בבקשה ....

פורסם

הם די הולכים ראש בראש במשחקים. לפעמים הפנום מוביל ולפעמים הQ9550. קח את מה שזול יותר איפה שאתה קונה את המחשב ותהנה.

פורסם

Q9550 חזק יותר ברוב המקרים.

פורסם

בכמה שניהם יותר חזקים בהרצת משחקים מה E8400 שעולה כמעט חצי מהם ?

פורסם

כרגע לQUAD אין יתרון ברור על C2D ברוב הגדול של המשחקים, בגלל חוסר תמיכה בריבוי ליבות, למעשה למשחקים לרוב עדיף C2D חזק.

פורסם

אבל אם אתה לא רוצה להישאר מאחורה עם שני ליבות , להנות ממגוון לוחות רחב , ועשיר , הרי שהQ9550 הוא בישבילך.

פורסם

אמרות שאני יכול גם לצטט מ2006^

בחיאת, יש ת'רד להתכסחות של Q נגד E.

לשלאה בכותרת, זה תלוי באיזה משחק יש השוואות

לשאלה השניה שנשאלה פה אז E8400 ברוב המשחקים, גם אם תעשו שמיניות באוויר, זה עדיין רוב המשחקים המוחלט.

פורסם

אני הייתי הולך על האינטל .

ה Q9550 מראה ביצועי יתר מה 940 , המעבד של אינטל צורך 95W לעומת ה PHEON שלוקח 125W .

וגם המעבד 940 , יותר חם מה Q9550 .

אז לפי דעתי אם אתה קונה תילך על האינטל :)

פורסם

אבל אל תשכחו שאם נשאלת שאלה על שני מעבדים שונים- אינטל ו-AMD- אז כנראה שהוא מתכנן לקנות גם לוח שמתאים לכל אחד מהם. במקרה כזה, אם הוא קונה Q9550 אין לו לאן לשדרג, אבל אם הוא יקנה לוח עם צ'יפסט מתאים אז בעתיד הוא יוכל לשדרג את הפנום 2 940.

פורסם

אבל גם מצד AMD הוא יהיה מוגבל כי עוד מעט יוצא צ'יפסט חדש והוא יהיה עם סוקט חדש וDDR3, אומנם הלוחות היום הם AM3READY אבל עדיין יהיה בלוחות החדשים שיצאו רוחב פס גבוהה יותר.

פורסם

אני חושב שהייתי הולך על הINTEL, ובעיקר כי אני אני אוהב את הצ'יפסטים שלהם, וסביר להניח שכמו רוב מעבד C2D הוא יהיה לא רע בOC, לעומת הפנום שגם ככה הוא מעבד חם יותר.

פורסם

אבל גם מצד AMD הוא יהיה מוגבל כי עוד מעט יוצא צ'יפסט חדש והוא יהיה עם סוקט חדש וDDR3, אומנם הלוחות היום הם AM3READY אבל עדיין יהיה בלוחות החדשים שיצאו רוחב פס גבוהה יותר.

צריך לבדוק את העניין עם הלוח שקונים.

בכל מקרה זה לא משנה מה יהיה בעתיד מבחינת סוקט חדש וזיכרונות. הנקודה שאני העלתי עוסקת בעניין התמיכה העתידית של המעבד. אפילו אם יהיו מעבדים חדשים יותר, שווה להשקיע בשילוב של לוח+מעבד שניתן לשדרג בעתיד.

בכל מקרה- Q9550 זה בזבוז כסף ובמשחקים Q6600/E8400 זה דיי והותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים