עבור לתוכן

מחפש נייד בארה"ב. פלוס מינוס1100$

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי אפשרות לקנות מחשב נייד בארה"ב (אחותי תהיה שם בתחלית פברואר), ומכוון שזו הפעם הראשונה שאני רוכש נייד, אני לא כל כך יודע מה חשוב יותר ומה פחות. בגדול חשוב לי שיהיה חזק, בעל סוללה שתחזיק זמן רב יחסית, ושיהיה בעל כונן בלו-ריי (ומן הסתם יציאת HDMI, כדי שאוכל לחבר אותו לטלויזיה החדשה שלי).

בגדול התקציב שלי הוא עד 1100 דולר, אבל אם יש משהו ממש משתלם מעל אני אוכל לשקול את זה..

תודה מראש.

פורסם

מהם השימושים בנייד ועד כמה הוא ינוייד? על איזה גודל מדובר?

קח בחשבון שהדרישה לכונן Blu-Ray תצמצם את האפשרויות, זו תוספת לא זולה.

כמו כן, האם יש חובה באחריות בארץ?

פורסם
  • מחבר

כמה ינוייד ? לא יודע, זה מחשב נייד, עצם זה שאני יכול לשבת בסלון רגל על רגל ולגלוש באינטרנט עושה את העבודה, לא ?

לגבי בלו-ריי, הייתי מעדיף שיהיה. נראה לי שאני אעדיף להשקיע עכשיו חד פעמית ולא להתבאס אח"כ, לכן כמו שציינתי, אם זה קצת מעלה את המחיר אז זה לא יהרוג אותי.

מה שלא ציינתי קודם זה שהייתי רוצה שהמחשב יהיה חזק מספיק בשביל לנגן סרטים ב HD, כלומר צ'יפסט מתאים (מישהו אמר לי משהו על 45, לא יודע מה זה אומר, אבל הוא אמר לי שזה מה שאני צריך..) ואני גם אעדיף יצאית סאונד 5.1

שוב תודה.

עריכה:

ברור שעדיף אחריות בארץ, אבל אפשר לחיות בלי.

פורסם

כמה ינוייד ? לא יודע, זה מחשב נייד, עצם זה שאני יכול לשבת בסלון רגל על רגל ולגלוש באינטרנט עושה את העבודה, לא ?

עושה את העבודה? כן, אם העבודה שלך היא לשבת בסלון. אם "העבודה" שלך היא להסתובב עם המחשב ממקום למקום במשך שעות אז אתה זקוק למחשב בגודל אחר. מן הסתם זו הסיבה ששאלתי כמה הוא ינוייד ועל איזה גודל חשבת.

מחשבים שיהיו הגיוניים בשבילך אם אתה רוצה Blu-Ray הם מחשבים שיאפשרו CTO כי אחרת לרוב תאלץ לרכוש מחשב עם כרטיס מסך נפרד חזק שאין לך בו שום צורך לצרכים שציינת.

הסדרות הצרכניות של HP מציעות כונני Blu-Ray במחירים נמוכים מאד כרגע. אתה יכול להסתכל על אופציות כמו ה-dv4t, dv5t או הוורסיות הגדולות יותר אם אתה רוצה מחשב מסוג שמתאים רק לישיבה בסלון אבל מציע פונקציות של "מחשב מולטימדיה" כמו יציאות S/PDIF ותמיכה בפונקציות אופציונליות נוספות (תחטט שם קצת ותראה את ההבדלים).

ה-SL400/500 של לנובו יצאו יותר יקרים עם כונני Blu-Ray אבל יתנו אחריות בטוחה יותר בארץ.

בשביל מידע על אחריות בארץ לחברות השונות קרא את הסטיקי בנושא קניית מחשב בארה"ב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים