פורסם 2009 בינואר 2116 שנים היי חבריםערכתי את הכותרת , ועכשיו השאלות שלי הן אחרות.כרגע עשיתי OC , לא להאמין כמה שזה פשוטיש לי E2140 זמני שהגיע כרגע ל3.2 , מעבר לזה הוא לא מסכיםמה גם שהזכרון מאוד מגביל אותי , יש לי סטיק ג'נרי אחד של 667 והוא כרגע עובד על 800הטמפ היא 40 מעלות ..האם זה תקין?כמה זמן לאמץ עם OCCT כדי ליראות שהמערכת יציבה?מה לגבי המתח שהמעבד מקבל ?הוא לא ישרף לי הוא יומיים? מה לגבי הכרטיס מסך? הוא גם בOC עכשיו ?וביכלל.......זה בסדר? לא בסדר?אגב , חל שיפור ממש ממש ממש ממש משמעותי ..תודה לעוזריםציפרתי תמונה של המצב כרגע..[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים זה הלוח שבת'ארד אחר אמרת למישהו שהוא עולה כמו המחשב שלו ?כמה הוא עולה 1700-2000 משהו כזה לא ?
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים כנס לExtreme Tweakerותתחיל לעשות ב FSB Frequency כל פעם 20 עד שהוא לא יהיה יציב ואז תוסיף מתח ב CPU Voltage
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים מחבר אין אפשרות של FSB Frequency בלשונית הזאת ..... אלה האפשרויות שיש ..... מה עושים?? בנתיים הצלחתי לעשות OC קטן עם הEPU של ASUS .. הגעתי ל2.0 .... נחמד , אבל לא מספק.. אין לי אפשרות לעלות מעל 30 אין לי מה לעשות עם המעבד הזה בסופו של דבר לכן ברצוני לתת לו לעלות עשן!!! מה עושים חברים ?
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים אבירם מחיפוש פשוט באינטרנט אתה מתמצא לא מעט תרדים ומדריכים ללוח האם הזה.. לגבי איך מתחילים..בלשונית הExtreme Tweaker בשורה הראשונה שנה את AI OVECLOCK לMANUAL..ותתחיל להתפרע..
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים מחבר הנה מצאתי , העלתי קרעתי אותו.... אבל ביטלתי , אני מפחד שהוא ישבוק ואני ישאר בלי מעבד.. הוא גם מתחמם מאוד , 70 במנוחה אני עם סטוק. עריכה: הוא לא ישב טוב , עכשיו זה בקושי 40 מעלות ..
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים אבירם עם כל הכבוד לתדר ביצעת בדיקת מאמץ ? כמה זמן להריץ OCCT ? כמה שיותר יותר טוב..אי בספק אם המערכת תהיה יציבה שאתה עם סטיק של 667 בOC כזה...המתח תקין..מה עם הטמפ' במאמץ ? תבדוק עם REAL TEMP או CORE TEMP..
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים מחבר אממ ביצעתי זה סטיק ג'נריי לחלוטיןן! הוא לא נותן לי יותר לעלות יותר (כאילו אפשר אבל זה כבר מעל 800 והוא בלי קירור אני מפחד שהוא ישבוק) בקשר לטמפ , היא עומדת על משהו כמו 39 במנוחה... אממ בדקתי משהו כמו 5 דקות עם OCCT .. והמערכת לא הייה כלכך יציבה אז עכשיו ירדתי ל2.5 והוא יציב מאוד.. שיהיה לי זכרונות בקרוב אני יקרע לו את הצורה עד שימות אגב , הבנתי שיותר מ100 אחוז אי אפשר להגיע איתו .. בדקתי כרגע עם CORE TEMP מנוחה: 35 מאמץ 5 דקות עם OCCT 49-50 .. לא עולה יותר מזה....
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים בדוק מאמץ לכמה שעותאגב, מדובר במעבד בין המוצלחים ביותר ל-OC שקיימיםOC של 100% ויותר מאוד פשוט איתו, אבל עדיין - כל הכבוד.
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים מחבר סתם זבל של מעבד הייתי שם שמה גרעין שחור במרוחו אם המחשב הייה עובד.... אני מקווה שאני יצליח לעשות 100 אחוז גם לQ9550 אז באמת אני יהיה מבסוט ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.