פורסם 2009 בינואר 2116 שנים קרא את חוקי הפורוםלא ניתן לעזור לך אם לא תפרט את האינפורמציה המתאימה בהתאם להנחיות. כמו כן, נא להכניס תקציב לכותרת.
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים מחבר טגולין, תודה על התגובה, להלן הפרטים:תקציב: 6000 ש"חמטרת המחשב: עבודה עם חבילת תוכנות הגרפיקה של אדובי סי. אס. 4 הכוללת את פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין, דרימוויבר ופלאש.מסך: 15 או 17משקל, סוללה: חסר חשיבותשן כחולה: לא יודע מה זהכונן קשיח: לפחות 250 ג'יגהצורב ד. וי. די: כןאחריות: לארץ תספיקהעדפה לחברה: אין
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים אם זה רק פוטו שופ , אז המפרט לא צריך להיות קילר !אבל אם אתה משתמש גם בתוכנות וקטוריות (כמו פרי הנד ) אז אתה בבעיה וכאן ניכנס החשבון נושא המעבד .כמו כן אל תשכח שהמסכים "מעוותים צבעים " ברמות זוית שונות של המסך , מה שמצריך מסך איכותי עוד יותר .אני הייתי הולך על אחד מסדרות המ Apple® MacBook Pro הישנות , או הסידרה של טושיבה שמיועדת מראש לגרפיקאים ב Toshiba® Qosmi .בכל מקרה הייתי שוקל שוב מחשב נייד לרמת התקציב הזו .לשיקולך.
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים מחבר מאדרור, תודה רבה על התגובה.אכן יש תוכנה וקטורית: אילוסטרייטור, אשר מחליפה בשוק את פריהנד.מקבוק ישן - אני לא רוצה לקנות מחשב משומש.טושיבה קוסמי - הצעה מעניינת, תודה!
פורסם 2009 בינואר 2216 שנים מחבר למרות החוקים הנוקשים של הפורום, החלטתי להעלות כאן תגובה שניה שלי ברציפות, אני מקווה שלא יחשדו בי ב"בהקפצת תגובות"...מאדרור, שוב תודה על הצעת הטושיבה קוסמיו, ברם, הוא מחוץ לתקציב שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.