עבור לתוכן

HD4670 - האם טמפרטורה מוגזמת?

Featured Replies

פורסם

היי

הטמפ' של ה readon hd4670 1000mb שלי בזמן מנוחה היא באיזור ה41 מעלות כאשר הactivity 0% והfan speed הוא 3%

זה לא מוגזם לכרטיס מסך בעת מנוחה?

הבנתי שיש אפשרות שליטה מוגדרת על הfan speed, אך בנוסף הבנתי שזה יכול להזיק, למשל במצב שקבענו את הfan ל50% ובעת משחק נגיד הוא דורש יותר - אז הוא לא יעלה מעבר. ובכלל, כל מה שקובעים ידנית קבוע - לא קורץ לי מדיי.

קצת מלחיץ אותי העסק מאחר וכבר קיבלתי blue screen פעם אחת במשחק וסביר שזה היה הכרטיס הזה, כי כל השאר נראה תקין (כולל בדיקות זיכרון וכו)

יכול להיות שהעובדה שהמסך של 24 אינטש משפיעה על ההתחממות בidle?

על כל פנים - אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמכיר את הכרטיס טוב, או ממי שיש לו אותו גם. וגם הסברים קלים לא יזיקו :)

תודה רבה מראש לכולם

פורסם

הטמפרטורה בסדר+-

וכן העבדה שיש לך 24" משפיע על התחממות אבל במקרה הזה אני לא רואה בעיה.

אתה יכול להוריד את התוכנה ATITOOL שמאפשרת לך שליטה במאוורר של הכ.מסך שלך.

:cool2:

פורסם

טמפרטורה טובה מאוד,

פורסם
  • מחבר

הטמפרטורה בסדר+-

וכן העבדה שיש לך 24" משפיע על התחממות אבל במקרה הזה אני לא רואה בעיה.

אתה יכול להוריד את התוכנה ATITOOL שמאפשרת לך שליטה במאוורר של הכ.מסך שלך.

:cool2:

קודם כל אני בת ;D

שנית, יש לי את הקטליסט, זה לא אמור להיות אותו עיקרון? הבעיה היא לא במציאת תוכנה אלא בעצם השליטה עצמה על הטמפ' שבתלת מימד יכולה למעשה לעבור את הטמפ' שנתקבלה בfan speed שהקצבנו (ואני לא אשים על 100% כי אני פריקית של שקט :) )

או שהכוונה למשהו אחר?

תודה :)[br]פורסם בתאריך: 21.01.2009 בשעה 02:17:04

טמפרטורה טובה מאוד,

כנראה שלאחרים יותר טובה :s05:

http://www.cluboc.net/reviews/video/sapphire/hd4670_512mb/p7.asp

פורסם

חשבתי שכבר תראי לי איזה 20 מעלות :lol:

תקשיבי, הכל בסדר עם הכרטיס שלך, אלה אחלה מעלות, אני מדבר ברצינות, אני חושב שזה משהו מהמארז, זרימת אוויר טיפה "לקוייה" אבל גם כן לא קריטי בכלל, תשאירי ככה, ואם את פריקית של שקט אז תוכלי להוריד את מהירות המאוורר עד 20% בעזרת CATALYST ,או בכלל להוריד את המאוורר 8)

הנה תמונה, כאן מורידים טמפ':

[attachment deleted by admin]

פורסם

פותח התרד תבדקי את הטמפ' המקסימלית של הכרטיס מסך..אם היא מעבר ל+70..אכן מומלץ לערוך את הפרופיל של המאורר..

זאת אומרת להגדיר לו מחדש את המינימום מקסימום (תריצי חיפוש בפורום יש מדריך לזה בעזרת פרופילים)..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים