עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

הדרייבר לא מתאים לכרטיס

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז למה הם פרסמו אותו ?

בדקתי את עצמי פעמיים (הורדתי פעמיים ) ווידאתי שאכן סימנתי את הכרטיס מסך שלי ..

ניסיתי עוד כמה אפשרויות כמו רק דרייבר ולא את כל החבילה ועדיין לא מצליח להתקין . :nixweiss:

פורסם

בדקתי עכשיו ונראה שהדרייבר כן תומך OO

סוף סוף הם הוציאו דרייבר מאז שהם הפסיקו תמיכה בכרטיס באזור מרץ

פורסם

יש ברשותי X1950P והורדתי את 9.8 אך כבר בתחילת ההתקנה (כשלוחצים Install או Uninstall ) אני לוחץ Install וזה פשוט לא מתקין .

וכן ניסיתי גם עם "הפעל כמנהל" ..

אשמח לעזרה :xyxthumbs:

איזו גירסת דרייבר היתה לך קודם?

והאם הפעלת בתהליך ההתקנה את ההרה קודם?

כי אתה צריך לעשות זאת,להסיר את התוכנה אחר כך גםבהוספה והסרה של תוכניות (קורה לא פעם שהיא עדיים מופיעה שם).

אני הסרתי גם כל שיירי ההתקנות/הספריות מספריתהתוכנות בונן Cוגם את ספריית ATI שבמחיצה הראשית שבכונן C.

פורסם

הדרייבר משפר משהו לכרטיסים הישנים?

פורסם

הדרייבר תומך ב 19XX ?! כבר איבדתי תקווה !

סוף סוף !!

בדקתי עכשיו ב RELESE NOTES, אין תמיכה.

ד"א - מעכשיו גם ל2XXX לא תיהיה תמיכה או שתיהיה כל 4 חודשים עפ"י מה שהם כותבים שם..

פורסם
  • מחבר

שאלה אליך NAVK 2, במה אתה רוצה לראות תמיכה בX1950?

בDX9?

הכרטיס דיי מוצא והשיפורים שהוא יכול לקבל הם שיפורי הCATALYST בלבד.

(נכון תמיד יש מקום לשיפור, אבל תחשוב על המשאבים שנלקחים בעת הזמן לתקן אותם כאשר יש נתח גדול הרבה יותר שצריך תחזוקה, להזכירך הארכיטקטורות לא דומות ולכן יידרש זמן גדול לשיפור X1950 מאשר HD4000\3000)

פורסם

איזו גירסת דרייבר היתה לך קודם?

והאם הפעלת בתהליך ההתקנה את ההרה קודם?

כי אתה צריך לעשות זאת,להסיר את התוכנה אחר כך גםבהוספה והסרה של תוכניות (קורה לא פעם שהיא עדיים מופיעה שם).

אני הסרתי גם כל שיירי ההתקנות/הספריות מספריתהתוכנות בונן Cוגם את ספריית ATI שבמחיצה הראשית שבכונן C.

האמת שדרייבר מסויים עדיין מופיע לי בהופסה והסרה של תוכניות אבל אני לא מצליח למחוק אותו כיוון שהוא מחפש קובץ שממילא נחמק בעבר מהכונן (אין לי מושג איך )

איך אפשר להסיר את התוכנה הזאת לגמרי ?

זה כמו כל התוכנות זבל האלו שפשוט לא רוצות להימחק .

פורסם

איך אני יודע איזה דרייבר יש לי עכשיו ?

פורסם

Information Center < CCC

פורסם

אוקייי :xyxthumbs:

פורסם

האמת שדרייבר מסויים עדיין מופיע לי בהופסה והסרה של תוכניות אבל אני לא מצליח למחוק אותו כיוון שהוא מחפש קובץ שממילא נחמק בעבר מהכונן (אין לי מושג איך )

איך אפשר להסיר את התוכנה הזאת לגמרי ?

זה כמו כל התוכנות זבל האלו שפשוט לא רוצות להימחק .

אפשרות ראשונה, לנסות להסיר במצב בטוח.

אפשרות שניה, להסיר באמצעות התוכנה driver-sweeper, ויש חברה באתר שממליצים להסיר את הקבצים בתוכנה זו גם במצב בטוח - אני השתמשתי ב גם אך לא במצב בטוח.

אפשרות שלישית היא , להתקין תוכנית הוספה והסרה מצויינת שאני עובד איתה: Your Uninstaller! 2008 (יש אולי כבר גירסה יותר מתקדמת). תוכנה זו יודעת להסיר שיירי קבצים שנשארו כזבל, ו/או במקרה ותוכנה הוסרה באופן לא תקין הי מסירה את קבצי הזבל שנשארו. ישנה רק בעיה אחת והיא שהתוכנה יודעת להסיר תוכנות כאלה שהותקנו רק לאחר שהיא הותקנה, לכן תתקין אותה, ותתקין את הדרייבר שוב, למרות שלא הסרת את הדייבר לגמרי, ואחר כך תנסה שוב להסירו יחד איתה.

בהצלחה

פורסם

אהלן אהלן,

כפי שתוכלו לראות בצד - זה המפרט שלי, כולל hd 4850 ומריץ vista 32bit/

מתעוררות לי כל הזמן בעיות עם הדרייבר (לאו דווקא החדש) והן כוללות קפיאות חוזרות עד אשר המשחק (במיוחד COD4) נתקע לגמרי, הקול קופא ויש צורך בריסטרט קליני..

ההודעה היא כמובן הודעה מה-TDR ...

atikmdag had stopped working and has recovered

זוהי כמובן בעיה נפוצה מאוד, וניסיתי את כל הפתרונות שמצאתי (בינתיים) ברשת

הנה בקצרה השלבים:

1.הסרה מלאה של הדרייבר + ניקוי עם driversweeper.

2.התקנה של דרייבר גנרי של ויסטה.

3.התקנה ללא catalyst console , הדרייבר לבדו - דרייבר 9.8

4.התקנה של vista SP1/

5. הסרה של העדכון KB952287

6. ביטול UAC

7. ניקוי ה-registery.

קבלו כי ביטלתי כל אופצייה לחימום יתר או בעיית מתחים(לא מעבד, לא זיכרון ולא כרטיס ולא גשר דרומי\צפוני) בשיטת האלימינציה, וששלושתם - מעבד,זיכרון, כרטיס - עוברים מבחני יציבות שונים. הכרטיס לא באוברקלוק.

הבעייה לא מפסיקה, ואני לא יכול לחשוב על פתרון ראוי. הרבה אומרים שזה פשוט ייפתר עם SP2, אבל אני לא מוכן סתם לחכות בינתיים.

שימו לב שהכל עובד יופי תחת XP - אבל XP לא יכולה למצות את הפוטנציאל של המערכת.

פורסם

בתור התחלה יצא כבר SP2 לויסטה, וגם בעיברית. אני משתמש בSP2.

עכשיו, היו לי בעיות דומות שלך שנגרמו מהדרייברים של הכרטיס הרשת האלחוטי שלי, תנסה להתקין את הדרייברים של כל החלקים ותראה אם זה סידר או לא.

אם לא הסתדר אז זאת כבר שאלה שאתה צריך להפנות לפורום תמיכה טכנית.

פורסם

אהלן אהלן,

כפי שתוכלו לראות בצד - זה המפרט שלי, כולל hd 4850 ומריץ vista 32bit/

מתעוררות לי כל הזמן בעיות עם הדרייבר (לאו דווקא החדש) והן כוללות קפיאות חוזרות עד אשר המשחק (במיוחד COD4) נתקע לגמרי, הקול קופא ויש צורך בריסטרט קליני..

ההודעה היא כמובן הודעה מה-TDR ...

atikmdag had stopped working and has recovered

זוהי כמובן בעיה נפוצה מאוד, וניסיתי את כל הפתרונות שמצאתי (בינתיים) ברשת

הנה בקצרה השלבים:

1.הסרה מלאה של הדרייבר + ניקוי עם driversweeper.

2.התקנה של דרייבר גנרי של ויסטה.

3.התקנה ללא catalyst console , הדרייבר לבדו - דרייבר 9.8

4.התקנה של vista SP1/

5. הסרה של העדכון KB952287

6. ביטול UAC

7. ניקוי ה-registery.

קבלו כי ביטלתי כל אופצייה לחימום יתר או בעיית מתחים(לא מעבד, לא זיכרון ולא כרטיס ולא גשר דרומי\צפוני) בשיטת האלימינציה, וששלושתם - מעבד,זיכרון, כרטיס - עוברים מבחני יציבות שונים. הכרטיס לא באוברקלוק.

הבעייה לא מפסיקה, ואני לא יכול לחשוב על פתרון ראוי. הרבה אומרים שזה פשוט ייפתר עם SP2, אבל אני לא מוכן סתם לחכות בינתיים.

שימו לב שהכל עובד יופי תחת XP - אבל XP לא יכולה למצות את הפוטנציאל של המערכת.

באיזה ספק מדובר ? זה שכל החלקים עוברים בדיקת יציבות בנפרד לא אומר הרבה, במשחק כל החלקים עובדים יחד, מה שגורם לעומס על הספק, תריץ OCCT PSU TEST כדי להיות בטוח, הבדיקה הזאת לא הכי מומלצת אז לפני הכל תן תמונה של הספק או דגם מלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים