עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

אינ רק רוצה לעדכן שיש גרסא 9.8 כבר ויש לי בעיה מאז הדריבר 9.7 שכשאני יוצא ממשחקים או ממזער אותם יש לי צריבות בדסקטופ משומע.. ואני לא יודע למה, הדרך כדי להפתר מזה היא לפעמים לעשות ריסט למחשב.. וזה התחיל מאז הגרסא 9.7, בגרסאות שלפני הכל היה בסדר גמור.

יש לי כרטיס מסך 4870x2, מישהו יכול ואולי יודע איך לעזור?

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא חושב שזה ממש קשור לדרייבר אלא לכרטיס עצמו. אני עם 9.7 ו9.8 לא נתקלתי בבעיות כאלה שאתה מתאר.

תפנה פורום תמיכה טכנית לתקלות חומרה.

פורסם

היי

הדרייבר 9.8 HOTFIX ששוחרר עובד מעולה אצלי , ניראה לי דרייבר יציב וטוב לפי הרצה של 3DMARK06 ומישחקיי FPS שונים .

רוני

פורסם

שלום

התקנתי את 9.8

יש למישהו מושג למה אני לא יכול להעלות את Cataliyst Control Center?

אני רואה אותו כשאני לוחץ לחצן ימני בעכבר על שולחן העבודה, או במאפייני התצוגה, אך לחיצה עליו לא פותחת אותו.

הוא נמצא ברכיבי הסטארטאפ,אך לא מופיע למטה יחד עם כל התוכנת שעולות עם הפעלת המחשב.

אני חייב לציין שבזמן ההתקנה הוא הודיע שהוא לא מצליח למצוא/לפתוח איזשהו קובץ, את כשלחצתי על "נסה שנית" ההתקנה המשיכה כסידרה.

רך אגב, כמו תמיד בזן התקנת דריבר חדש, הסרתי את הדרייבר הקודם באמצעות אופצית ההסרה שקיבלתי מהתוכנה עצמה.

הדרייבר הקודם שהיה מותקן אצלי היה 9.7

תודה מראש לכל המסייעים.

פורסם

זה קורה גם לי מדי פעם, כשתפעיל את המחשב מחדש זה יסתדר.

אם זה עדיין לא מצליח אז תוריד את ההתקנה ותתקין מחדש.

פורסם

בנסיון להסיר ולהתקין מחדש קיבלתי שוב את ההודעה ומתברר שהוא לא מצליח לפתוח את הקובץ( error oening file for writing):

xerces-c_2_6.dll

והפעלתי מחדש את המחש, לאחר התקנת הדרייבר וזה לא עזר.

פורסם

אני לא חושב שזה ממש קשור לדרייבר אלא לכרטיס עצמו. אני עם 9.7 ו9.8 לא נתקלתי בבעיות כאלה שאתה מתאר.

תפנה פורום תמיכה טכנית לתקלות חומרה.

הבעיה שבדרייברים בגרסאות הקודמות זה לא היה ככה.

רק אחרי שהתקנתי את הדרריבר 9.7 ו9.8 זה קרה.

פורסם

בשביל להתקין את הhotfix צריך להתקין 9.8 ואז את ההוטפיקס

או שצריך/אפשר להתקין ישר את ההוטפיקס?

ואפשר לינק להוטפיקס?

נ"ב

בהודעה הראשית, (עמוד ראשון) עדיין כתוב 9.7.

תודה רבה.

פורסם

בשביל להתקין את הhotfix צריך להתקין 9.8 ואז את ההוטפיקס

או שצריך/אפשר להתקין ישר את ההוטפיקס?

ואפשר לינק להוטפיקס?

נ"ב

בהודעה הראשית, (עמוד ראשון) עדיין כתוב 9.7.

תודה רבה.

צריך להתקין את ההוטפיקס עצמו - הוא דרייבר שלם מותאם לAGP.

פורסם

מה AGP ?!

פורסם

בנסיון להסיר ולהתקין מחדש קיבלתי שוב את ההודעה ומתברר שהוא לא מצליח לפתוח את הקובץ( error oening file for writing):

xerces-c_2_6.dll

והפעלתי מחדש את המחש, לאחר התקנת הדרייבר וזה לא עזר.

שלום לכולם

הבעיה נפתרה:

הסרתי את התוכנה, בתפונקציית ההסרה של התוכנה ובנוסף על ידי תוכנת הסרה צד שלישי שיש לי:Your Uninstaller! 2008 pro

הוספתי לפני כן הסרה עם driver-sweepe, ולא במצב בטוח, ומספריית הגיבוי של התוכנה, מחקתי את כל הגיבויים שהתוכנה שמרה.

התקנתי את התוכנה שוב והכל הלך חלק.

שינוי אחד שיש לי מגירסת 9.7 ועכשיו 9.8 לעומת 9.4 איתה עבדתי עד 9.7, הוא שמהירות המאוורר המינימלית היא 29% ולא 20% כפי שהיה ב- 9.4.

יש למישהו מושג מדוע? ואולי חב' ATI העלתה את רף המינימום בכדי שלא נביא את הכרטיס למצב התחממות? וזאת כמובן על חשבון השקט....

פורסם

אצלי ב9.8 אני בכלל יכול עד 36%, הסרתי אותו והתקנתי את הHotFIX וזה עדיין לא עזר ואני סובל מרעש :(

אני שוקל בגלל זה לחזור ל9.6 שם היה אפשר להנמיך את המהירות מאוורר עד 20%.. מה אפשר לעשות חוץ מלחזור לגרסאות קודמות?

פורסם

יש ברשותי X1950P והורדתי את 9.8 אך כבר בתחילת ההתקנה (כשלוחצים Install או Uninstall ) אני לוחץ Install וזה פשוט לא מתקין .

וכן ניסיתי גם עם "הפעל כמנהל" ..

אשמח לעזרה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים