עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

מה השיפור ביצועים בין 9.7 ל9.8?

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך הדרייבר החדש 9.8 ?

להתקין?

כי 9.7 גרם לי למסכים כחולים...

איך דרייבר של כרטיס יכול לגרום למסכים כחולים? כניראה שיש לך בעית חומרה או הXP לא תקין .

רוני

פורסם

דווקא יש.

רוני, אתה יודע מי קופץ בראש...

פורסם
  • מחבר

כן.... ציינתי את זה בערך 12 פעמים פוסט הראשון. כמובן שזה הדגש של החודש הזה כמו שהבנתם.

פורסם

הדרייבר הזה נותן לשים את המאוורר על 30%? כי אני תקוע עם 9.6 רק בגלל שהוא נותן לשים את המאוורר על מהירות נמוכה ו9.7 לא נתן.. ו-RivaTuner עושה בעיות.

פורסם

דווקא יש.

רוני, אתה יודע מי קופץ בראש...

:-[ :-[

פורסם

הדרייבר הזה נותן לשים את המאוורר על 30%? כי אני תקוע עם 9.6 רק בגלל שהוא נותן לשים את המאוורר על מהירות נמוכה ו9.7 לא נתן.. ו-RivaTuner עושה בעיות.

אצלי למצב 2D כיוונתי ל30% ואין שום בעיה...

[attachment deleted by admin]

פורסם

המבחן האמיתי של הדרייברים יהיה בכריסמס

כעת אין שום בעיה עם משחקים ויש שיפור פה ושם.

פורסם

למה בכריסמס ? בגלל משחקים חדשים שיצאו לשוק ?

פורסם

כן.

Operation Flashpoint 2:Dragon Rising

Borderlands

Dragon Age:Origins

Modern Warfare 2

Assassin's Creed 2

S.T.A.L.K.E.R:Call Of Pripyat

פורסם

רוב המשחקים שהבאת מבוססים על מנועים ישנים כמו פלאשפוינט שמבוסס על מנוע המשחק GRID שמותאם לכרטיסי ATI, או סטלקר אותו הדבר

פורסם

זה לא מדויק.

Ego Engine is a modified version of the Neon game engine used in Colin McRae: DiRT and developed by Codemasters and Sony Computer Entertainment using Sony Computer Entertainment's PhyreEngine Cross-Platform graphics engine

וזה לא תמיד הולך בקנה אחד (מנוע "משומש" / תאימות לדרייברים)

פורסם

גם DIRT 2 משתמש ב EGO, לידעתך המנוע כולל היום גם DX11 (בגלל שיתוף פעולה עם AMD שתציג ראשונה כרטיסי DX11 והשיתוף פעולה עם MS), אחד המנועים הכי חדישים שיש היום בשוק (למרות ש Operation Flashpoint 2 משתמש בגירסה ישנה יותר, צריך לזכור שזה משחק SAND BOX בשיטחי ענק ולא משחק מרוצים).

פורסם

שלום, אני התקנתי את 9.8 אבל באמצע הוא נתן לי מסך שחור (כלום) שהוא בדרך כלל עושה שמתקינים את הדרייבר עצמו אבל הפעם הוא לא חוזר, עשיתי הפעלה מחדש למחשב וזה מראה כאילו הדרייבר מותקן והכל בסדר, אבל הCCC לא פועל ולא עולה לי גם אם אני פותח אותו ידנית, עשיתי התקנות מחדש, DRIVER SWEEPER..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים