פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים איך הדרייבר החדש 9.8 ? להתקין?כי 9.7 גרם לי למסכים כחולים...איך דרייבר של כרטיס יכול לגרום למסכים כחולים? כניראה שיש לך בעית חומרה או הXP לא תקין .רוני
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים נראה ש9.8 דרייבר אדיר לבעלי CFhttp://xbitlabs.com/articles/video/display/catalyst-9-8.html
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים מחבר כן.... ציינתי את זה בערך 12 פעמים פוסט הראשון. כמובן שזה הדגש של החודש הזה כמו שהבנתם.
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים הדרייבר הזה נותן לשים את המאוורר על 30%? כי אני תקוע עם 9.6 רק בגלל שהוא נותן לשים את המאוורר על מהירות נמוכה ו9.7 לא נתן.. ו-RivaTuner עושה בעיות.
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים הדרייבר הזה נותן לשים את המאוורר על 30%? כי אני תקוע עם 9.6 רק בגלל שהוא נותן לשים את המאוורר על מהירות נמוכה ו9.7 לא נתן.. ו-RivaTuner עושה בעיות.אצלי למצב 2D כיוונתי ל30% ואין שום בעיה...[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים המבחן האמיתי של הדרייברים יהיה בכריסמסכעת אין שום בעיה עם משחקים ויש שיפור פה ושם.
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים כן.Operation Flashpoint 2:Dragon Rising BorderlandsDragon Age:OriginsModern Warfare 2Assassin's Creed 2S.T.A.L.K.E.R:Call Of Pripyat
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים רוב המשחקים שהבאת מבוססים על מנועים ישנים כמו פלאשפוינט שמבוסס על מנוע המשחק GRID שמותאם לכרטיסי ATI, או סטלקר אותו הדבר
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים זה לא מדויק.Ego Engine is a modified version of the Neon game engine used in Colin McRae: DiRT and developed by Codemasters and Sony Computer Entertainment using Sony Computer Entertainment's PhyreEngine Cross-Platform graphics engineוזה לא תמיד הולך בקנה אחד (מנוע "משומש" / תאימות לדרייברים)
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים גם DIRT 2 משתמש ב EGO, לידעתך המנוע כולל היום גם DX11 (בגלל שיתוף פעולה עם AMD שתציג ראשונה כרטיסי DX11 והשיתוף פעולה עם MS), אחד המנועים הכי חדישים שיש היום בשוק (למרות ש Operation Flashpoint 2 משתמש בגירסה ישנה יותר, צריך לזכור שזה משחק SAND BOX בשיטחי ענק ולא משחק מרוצים).
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים שלום, אני התקנתי את 9.8 אבל באמצע הוא נתן לי מסך שחור (כלום) שהוא בדרך כלל עושה שמתקינים את הדרייבר עצמו אבל הפעם הוא לא חוזר, עשיתי הפעלה מחדש למחשב וזה מראה כאילו הדרייבר מותקן והכל בסדר, אבל הCCC לא פועל ולא עולה לי גם אם אני פותח אותו ידנית, עשיתי התקנות מחדש, DRIVER SWEEPER..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.