עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

יש בעיה מציקה במשחק קרייסיס עם הדרייבר הנ"ל כשאני שם על הגדרות גבוהות יש עיוות בצבעים של המשחק

כמו תצלום תשליל ואי אפשר לשחק כך בכלל.

שלא לדבר גם על קריסות של המשחק ותקיעות מזדמנות לכול המערכת.

FUCK THIS אני חוזר ל9.6

• תגובות 2.4k
  • צפיות 351.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דווקא אין לי שום בעיות... גם לא בדרייברים קודמים... הדבר היחיד שאני לא סובל זה את ה CCC החדש המכוער הזה...

פורסם

גם לי אין בעיות עם הדרייבר החדש. לפני זה היו לי מידי פעם מסכים כחולים, עכשיו הכל עובד חלק כמה ימים רצוף.

פורסם

דווקא אין לי שום בעיות... גם לא בדרייברים קודמים... הדבר היחיד שאני לא סובל זה את ה CCC החדש המכוער הזה...

מה זה מפריע?

אתה לא יושב כל היום ומביט בממשק התוכנה המכוערת שלהם,

או שכן? :o

פורסם

לא כל היום זה בטוח...

אבל כשאני נכנס לשם לשנות משהו זה מציק... ואני חושב שנעלמו כמה אפשרויות של הטלוויזיה מיציאת SVIDEO... קיצור לא אוהב את העיצוב הזה... הוא לא "חדש ומרענן" כמו שהם אומרים... לי הוא לא נוח... :nixweiss:

פורסם

בענין הממשק אתה צודק, מפליא אותי כל פעם מחדש איך חברה ענקית כמו AMD לא דואגת לממשק קצת יותר חדשני ומעודכן?

אולי כי מה איכפת לה בעצם, ממשק גרוע או לא, אין כמעט ברירה אלא לצרכן/לנו להסתפק :-X

פורסם

דווקא את ה CCC הקודם אהבתי, לדעתי עדיף משל NVIDIA שהוא פחות נחמד לעין ( לדעתי ) אבל ב CCC החדש עוד פחות נחמד משל NVIDIA עכשיו...

פורסם

מה שטוב אצל NVIDIA שיש להם ממשק אחד ולא דרייבר בנפרד וקונטרוך פאנל בנפרד שכל הזמן יושב על הזיכרון אוכל אותו בלי מלח

וATT זה לא אופציה

כי הבנאדם עושה את זה בהתנדבות, הוא בקושי מעדכן והגירסה היציבה האחרונה היא עדיין מהזמן של סדרת 1XXX

וזה מה שAMD צריכים לעשות אם הם רוצים לשפר משהו

ועכשיו שאני חושב על זה אני זוכר מלפני הרבה הרבה זמן שפעם היה לי כרטיס של ATI עם 4 מגה זיכרון והיה לו קונטרול פאנל רגיל כמו של NVIDIA

בלי לאכול זיכרון ובלי התקנות נפרדות ובלאגנים

פורסם

בלי קשר למשחק הזה ספציפית, אחרי התקנה של מערכת הפעלה חדשה ( או לכל מי שלא הריץ את הקובץ הזה )

http://download.microsoft.com/download/1/7/1/1718CCC4-6315-4D8E-9543-8E28A4E18C4C/dxwebsetup.exe

הוא בודק ומוריד כל קובץ שחסר ל DX... חשוב להריץ אותו.

עשיתי את זה אבל זה לא עוזר.. הוא אומר לי שלא צריך התקנה כיוון שיש גירסא יותר חדשה ובלה בלה..

מה עושים?

פורסם

http://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/Driver-Cleaner.shtml

או

http://downloads.guru3d.com/Driver-Sweeper-beta-2.0.0_d2186.html

1.תוריד את אחת מתוכנות הניקוי הללו ותתקין במחשב.

2.אחרי שאתה מסיר את הדרייבר של ATI תבצע REBOOT למחשב

תעלה את המחשב ב SAFE MODE תבצע ניקוי מלא של ATI / CCC

REBOOT.3

4.תתקין את הדרייבר האחרון של ATI

REBOOT.5

וסלאמתק

פורסם

לא כל היום זה בטוח...

אבל כשאני נכנס לשם לשנות משהו זה מציק... ואני חושב שנעלמו כמה אפשרויות של הטלוויזיה מיציאת SVIDEO... קיצור לא אוהב את העיצוב הזה... הוא לא "חדש ומרענן" כמו שהם אומרים... לי הוא לא נוח... :nixweiss:

את יכול להעלות תמונה של חלק אותו עיצוב שאתה לא אוהב?

פורסם

סימון עשיתי את זה ניקיתי והכל ולא עזר :nixweiss:

הקרייסיס חושב שזה הכרטיס הקודם אני חושב.

למרות שהדרייברים סבבה ומזהים הבעיה היא בקרייסיס.

פורסם

תנסה לעדכן את קרייסיס לגרסה האחרונה ( 1.2 ) אבל אני חושב שזה כבר שאלות לדיון של קרייסיס ולא לדרייברים של ATI...

ובקשר למה אני לא אוהב ב CCC החדש ? אוהב כלום ולא אוהב הכל...

פורסם

אפשר ב9.7 עם AVIVO להמיר סרט DVDRIP לHD (לפחות 720P)?

פורסם
  • מחבר

איך בדיוק אתה רוצה להמציא עוד פרטים בסרט?

המרה יכולה להתבצא בכיוון אחד וזה למטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים