עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

לפרמט את המחשב בגלל CCC? אתה רציני? אם בגלל כל בעיה קטנה אתה מפרמט את המחשב מהר מאוד הדיסק הקשיח שלך יתפגר :nono:

ה CCC עבר מצויין עם 9.6 עד שמחקתי אותו והתקנתי אותו שוב (לא חשוב כרגע למה). בטוח זה איזה משהו קטן ומפגר שאפשר לפתור בשניה.

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התקנתי את ה9.7 ולא היה CCC.

אחר כך הורדתי אותו, מחקתי עם DRIVER SWEEPER ובהתקנה החוזרת שלו בחרתי בלשונית CUSTUM והורדתי את הסימון מFOLDING HOME.

לא יודע מה עשיתי אבל עכשיו יש לי CCC עובד, אבל בעיצוב הישן :cool2:

פורסם

גם אני התקנתי בלי F@H ולא עבד לי :P בכל מקרה אני אנסה שוב מאוחר יותר, אם לך זה עבד גם לי זה יעבוד בסוף :nixweiss:

פורסם

1149774379.JPG

לאחר התקנה ראיתי שהCCC ניראה כמו 9.5+9.6

רוני

פורסם

יש בין 9.5ל9.6 הבדל ויזואלי?

נ.ב.

לאן נעלמה הלשונית ADVANCED OPTIONS ב3D

פורסם

אתם על XP כניראה שאין הבדל אצלכם ויזואלית... ( וטוב שככה )

פורסם

אני כבר לא מעדכן, זה כבר מעצבן לחטוף עוד בעיות!

אני עם 9.4 הוא הכי נורמאלי לפי דעתי.

פורסם

התקנתי את הדרייבר שוב ו CCC חזר לעבוד :yelclap: ב XP שמרו את העיצוב הישן, אפילו בזה XP יותר טוב :lol:

פורסם

מוזר,אתמול קניתי HD4870 VAPOR X והתקנתי את ה7.9

ובקרייסיס הוא לא מזהה שהכרטיס הוא DX10,כלומר אם אני רוצה להיכנס לסרברים של DX10 אני לא יכול!

מה אפשר לעשות?

פורסם

כי אתה צריך מערכת הפעלה כמו ויסטה או 7

פורסם

אני על 7.

פורסם

זה רק אני או שב9.7 אי אפשר לכוון את מהירות המאוורר מתחת ל36%? יש דרך לסדר את זה אולי ולהוריד את המהירות? אולי בRivaTuner אפשר?

פורסם

כל הקריסות נעלמו, וקיבלתי בממוצע 11-12 FPS יותר ב COD עם 9.7 לעומת 9.6...

פורסם

מוזר,אתמול קניתי HD4870 VAPOR X והתקנתי את ה7.9

ובקרייסיס הוא לא מזהה שהכרטיס הוא DX10,כלומר אם אני רוצה להיכנס לסרברים של DX10 אני לא יכול!

מה אפשר לעשות?

בלי קשר למשחק הזה ספציפית, אחרי התקנה של מערכת הפעלה חדשה ( או לכל מי שלא הריץ את הקובץ הזה )

http://download.microsoft.com/download/1/7/1/1718CCC4-6315-4D8E-9543-8E28A4E18C4C/dxwebsetup.exe

הוא בודק ומוריד כל קובץ שחסר ל DX... חשוב להריץ אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים