עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

הגרסה שיש אצלי היא 9.2, לא עידכנתי את התוכנה מחוסר נסיון אבל באמת הגיע הזמן לעדכן. אז ככה, אני פשוט מתקין וזה מוחק את הקודם כמו כל תוכנה נורמלית או שצריך למחוק?

• תגובות 2.4k
  • צפיות 350.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה משחקים? איזה מפרט? איזה ציונים? איפה טבלאות? איפה השוואות? מה הולך פה? :lol:

לכתוב סתם ככה זה פשוט.

הבנאדם יושב עם HD4850 וזכרון DDR1... עדיין לא הבין שבדרייברים לא מתחשבים באנשים עם צאוור בקבוק כזה...

פורסם

הגרסה שיש אצלי היא 9.2, לא עידכנתי את התוכנה מחוסר נסיון אבל באמת הגיע הזמן לעדכן. אז ככה, אני פשוט מתקין וזה מוחק את הקודם כמו כל תוכנה נורמלית או שצריך למחוק?

הכי מומלץ ללכת שלב שלב:

1.תוריד ותתקין את התוכנה Driver Sweeper מכאן- http://downloads.guru3d.com/Guru3D---Driver-Sweeper-(Setup)_d1655.html

2.תסיר את דרייבר הכרטיס מסך

3.הפעל מחדש את המחשב אך במצב של SAFE MODE (לחיצה על F8 )

4.תריץ את התוכנה מסעיף 1 ותבצע שם ניקוי לדרייבר של ATI

5.הפעל מחדש את המחשב במצב רגיל

6.התקן את הדרייבר החדש

7. הפעל מחדש את המחשב

פורסם

היי

כרגע בדקתי את CRYSIS הראשון על הגדרות של HIGH הכל (1024.768) עובד יותר טוב מCrysis WARHEAD בהגדרות בנוניות

אני מקבל בממוצע 40FPS איך זה? עם קטאליסט9.6 , הרי אמרו שהמשחק הראשון כבד יותר מCrysis WARHEAD

רוני

פורסם

גם מישהו ביצע פה בדיקות רציניות וקבע הפוך

לפי הבדיקות שלי עם משחקים , ה8.12 נתן תוצאות טובות יותר , גם בדקתי עם HardwareOC Crysis Warhead Benchmark

רוני

פורסם

שוב הנהג החדש מאחר...

פורסם

לא צריך לצאת היום 9.7?

פורסם

מעניין מאוד למה ב"דיון הראשי דרייבר NVIDIA" לא מחכים כל הזמן לדרייברים חדשים בגלל כל מיניי באגים :smile1:

נשאלת השאלה האם שווה לכם לחסוך כמה שקלים לקנות ATI או לקנות NVIDIA ולהיות בראש שקט?

פורסם

:yelclap:

:spam:

בשביל מה סתם לכתוב פוסט שאין מאחוריו שום דבר ענייני ?

אנשים נכנסים לדיון הזה בשביל לבדוק עידכונים שוטפים,

לא בשביל לקרוא את השטויות שאתה כותב

פורסם

הנה הוא עוד פעם חזר... 20 עמודים אחורה הוא היה מגיב כל יום עם הודעה בסגנון...

מוזר, עכשיו בבוקר היה באתר של ATI 9.7 אבל כשהוא ירד יצא שזה בכלל 9.6....

עריכה- עכשיו הם סידרו את זה... עדיין 9.6

פורסם
  • מחבר

והבא שימשיך פה יקבל אזהרה ללא התרעה מוקדמת

פורסם

אני חווה מדי פעם קריסות בprototype מאז העדכון ל 9.6

פורסם

מאז השידרוג ל 9.6 אני חובה נפילות FPS בצורה די קבועה בNBA 2K9 וב RED ALERT 3 אני מקווה ש 9.7 יתקן את זה

פורסם

היי

אני לא מבין את המהנדסים של ATI , הם לא יכולים לעשות דרייבר שישפר את רוב המשחקים?הדרייבר החדש תומך ניראה לי רק במשחקים החדשים , ראיתי שיש נפילות FPS במשחקים הישנים (של שנת 2007)אני זוכר שבזמנו היו דרייברים של אומגה , שם מפתחים פרטיים שיפרו משמעותי את הדרייברים , חבל שאין היום , הורדתי את הדרייבר 9.7 מהקישור , לא רשום שזה בטה בהתקנה , אני יבדוק אותו עם משחקים חדשים (ללא קריסיס , שמאוד מאכזבים אותי בFPS, כניראה שתומכים בNVIDIA)

רוני

פורסם
  • מחבר

רוני רו, עם מערכת ישנה אל תתפלא על ביצועים נמוכים, קרייסיס הוא המשחק האחרון שתהיה לי בכלל זכול לדבר על זה שהוא לא עובד טוב עם ATI שהציגו שיפור דרסטי במהלך הדרייברים האחרונים, כרטיסי ATI עקפו לראשונה את מקביליהם במשחק הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים