עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

בדרייבר הרשמי של 9.7 יכללו גם את סדרת 1xxx?

?

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חברה.. אחרי התקנה מ9.4 ל9.6 המסך שלי לא נכנס לSTAND BY. כלומר ה סקריין סייבר לא עובד.

מוזר.

פורסם

היי

יש משהו בדברייך , שיכול להיות שהFPS הנמוך גבוהה יותר , אבל זה לא כך , חברת ATI חייבת לתקן גם בFPS הגבוהים, חברת NVIDIA תמיד משפרים את הדרייברים לטובה עבור משחקים חדשים , בכל דרייבר שהתקנתי עבור כרטיס NVIDIA 7600GT , תמיד ראיתי שיפור לטובה בFPS, גם ניראה לי שהגרפיקה יותר מוארת בכרטיסיי NVIDIA , אני מקווה שברת ATI ישפרו את ה9.7 לטובה.

רוני

בשביל להאיץ ביצועים לכרטיס מסך צריך שיהיה לכרטיס עוד פוטנציאל... סדרת ה4XXX כבר כמעט הגיע לגבול. לכן השיפורים יהיו מינוריים.

NVIDIA עושה אופטימיזצייה יותר טובה מATI ביינתים עכשיו גם ATI משקיע כסף בחברות פיתוח שיקלו על כרטיסיה את העבודה. כמו כן אם ATI משיקה את כרטיסי הDX11 ראשונה אז מן הראוי הוא שלמשחקי DX11 תיהיה תמיכה טובה יותר בכרטיסי ATI...

בשביל לעלות ביצועים של כרטיס מסך מסויים מייעלים את אופן החישוב שלו, מכיוון שזה בלתי אפשרי לייעל דבר אחד בלי לפגוע בשני יש משחקים שהFPS עולה ויש כאלה שהFPS יורד.

פורסם

מכיוון שזה בלתי אפשרי לייעל דבר אחד בלי לפגוע בשני יש משחקים שהFPS עולה ויש כאלה שהFPS יורד.

ממש לא נכון

לפעמים כותבים קוד שהוא לא יעיל ואחכ משפרים אותו בלי ששום דבר נדפק

פורסם

בשביל להאיץ ביצועים לכרטיס מסך צריך שיהיה לכרטיס עוד פוטנציאל... סדרת ה4XXX כבר כמעט הגיע לגבול. לכן השיפורים יהיו מינוריים.

NVIDIA עושה אופטימיזצייה יותר טובה מATI ביינתים עכשיו גם ATI משקיע כסף בחברות פיתוח שיקלו על כרטיסיה את העבודה. כמו כן אם ATI משיקה את כרטיסי הDX11 ראשונה אז מן הראוי הוא שלמשחקי DX11 תיהיה תמיכה טובה יותר בכרטיסי ATI...

בשביל לעלות ביצועים של כרטיס מסך מסויים מייעלים את אופן החישוב שלו, מכיוון שזה בלתי אפשרי לייעל דבר אחד בלי לפגוע בשני יש משחקים שהFPS עולה ויש כאלה שהFPS יורד.

מה זה השטויות האלא ?

אם ATI תוציא DX11 קודם זה אומר שתיהיה להם תמיכה יותר טובה ? שטות רצינית..

ATI משקיעה בחברות פיתוח שיקלו על הכרטיסים את העבודה כלומר דרייברים חדשים - סותר את מה שאמרת בהתחלה.

וכמובן שיכול ליהיות שדרייברים יישפרו ביצועים ביצועים בלי לגרוע מאף משחק אחר.

ועוד משהו קטן, מאיפה לך לדעת אם הסדרה הגיע לגבול ? אתה עובד בתחום או משהו ? (אני באמת שואל)

פורסם

היי

עידכון קטן לאחר התקנת הדרייבר 9.6 .

לאחר שהסרתי את הדרייבר 9.5 באופן מוחלט עם תוכנת Driver Sweeper במצב בטוח , התקנתי את הדרייבר 9.6 , ויש שינוי לטובה במשחק Crysis WARHEAD , יש לי בבמוצע 45 FPS על מצב בנוני , כך שיש להתקין דרייברים חדשים רק לאחר הסרה מוחלטת של הישן.

רוני

פורסם

מה זה השטויות האלא ?

אם ATI תוציא DX11 קודם זה אומר שתיהיה להם תמיכה יותר טובה ? שטות רצינית..נגיד ואתה חברה שמפתחת משחק שיעבוד על DX11, אתה צריך מערכת שהמשחק ירוץ עליה, מן הסתם אם ATI תוציא כ.מ תומך DX11 ראשונה אז באותה מערכת ישב כרטיס ATI והאופטימיזצייה שלו תיהיה יעילה יותר, קאפיש?

ATI משקיעה בחברות פיתוח שיקלו על הכרטיסים את העבודה כלומר דרייברים חדשים - סותר את מה שאמרת בהתחלה. אני מדבר על העתיד. מה שATI פיספסה היום היא פיספסה כבר.

וכמובן שיכול ליהיות שדרייברים יישפרו ביצועים ביצועים בלי לגרוע מאף משחק אחר.תוכיח.

ועוד משהו קטן, מאיפה לך לדעת אם הסדרה הגיע לגבול ? אתה עובד בתחום או משהו ? (אני באמת שואל)

ואני באמת עונה, לפני כמה עמודים דיברו על זה. זאת התשובה שנתנו לי כששאלתי מדוע האופטימיזצייה מתחילה לצלוע.

פורסם

עוד מעט יגיע 9.7 ואיתו ממשק חדש ודי מכוער.

לנועזים שבחבורה ולכאלה ש ARMA2 מקרטע אצלם במחשב מציע לנסות את הדרייבר הלא רישמי שהודלף מכאן:

ויסטה/ווינדוס7 64/32 ביט

http://www.megaupload.com/?d=COO6B3QC

XP

http://www.megaupload.com/?d=L8AIWSOP

97info.jpg

97install.jpg

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=299926

פורסם

אני מקווה שלפחות הקאטאליסט בדרייבר הזה יעלה..

פורסם

9.7 ייתמוך 1XXX ?

פורסם

אם לא אני באמת מקווה שהם יפשטו רגל

פורסם

אז מה מותר? רק להלל אותם כל היום? הדיבור שלי היה מכוון לדרייברים לא למשהו שלא קשור

פורסם
  • מחבר

צוות הפיתוח של CCC עובד ולא נח, אני מאמין שסידור הבעיות עומד בסדר העדיפויות שלהם וכשתצבא הודעה רשמית לגביי תמיכה אני אעדכן.

(אני מתעלם מהעובדה שזה הודעת ספאם)

פורסם

היי

עידכון קטן לאחר התקנת הדרייבר 9.6 .

לאחר שהסרתי את הדרייבר 9.5 באופן מוחלט עם תוכנת Driver Sweeper במצב בטוח , התקנתי את הדרייבר 9.6 , ויש שינוי לטובה במשחק Crysis WARHEAD , יש לי בבמוצע 45 FPS על מצב בנוני , כך שיש להתקין דרייברים חדשים רק לאחר הסרה מוחלטת של הישן.

רוני

duh-duh1233387823.jpg

לעולם לא דורסים דרייבר עם דרייבר חדש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים