עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

רק לא הבנתי איפה חלון הOVERDRIVE

• תגובות 2.4k
  • צפיות 350.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האם אני קורא את מה שעיני רואות?

תחת בעיות שנפתרו ב-Vista:

Second adapter will now run at default minimum clock values, instead of custom

GPU clock values, without requiring the user to launch and exit the 3D game in full

screen mode

אני עכשיו באטרף לקראת פסיכומטרי, ולכן אני לא מעז לנסות אפילו את הדרייבר, במחשבה שאני אקבל מסכים כחולים וענארף. ושיקפוץ לי איזה שפן מתוך כרטיס המסך...

האם מישהו עם כרטיס כפול, בהעדפה ל-4870X2, עדכן ויכול להגיד לי שזה נכון?

רשמו פה חברה שהם עם 9.4, אז אני עם 8.10 שאני סוגד לו. היו לי איתו 2 קריסות, כמה בעיות קטנות, אבל זה עדיף על השואה שעשה לי 8.12 שעשה לי טראומה מדרייברים של ATI.

גם ככה אני לא משחק כל כך עד לפסיכו (ככה זה עם עבודה במשרה מלאה), אז כנראה ש-9.10 יהיה העדכון הבא שלי. ממש סגירת מעגל. :silly:

פורסם

אז עדיף שתשקיע את המחשבה שלך בפסכימוטרי ותתעסק עם הדרייבר החדש רק אחרי שתעשה אותו זה הרבה יותר חשוב

פורסם

אני לא מבין איך בנאדם עם 4870X2 חי על 8.1

תעדכן ל9.6 יש הבדלי ביצועים עצומים מאז למערכי CF

פורסם

חבר'ה הCCC לא עולה לי עם הויסטה, איך מחזירים את זה? ה-V בMSCONFIG - STARTUP פשוט נעלם, ואני חייב את זה כי אם לא הכרטיס מתחמם בגלל שהמאורר נשאר על 30 אחוז עד שמפעילים ידנית את הלוח בקרה של הדרייבר.

תעזרו לי בבקשה :\

פורסם

נסה להוסיף את השורה הזאת ב STARTUP

C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\clistart.exe

במידה ולא הכי פשוט יהיה להסיר ולהתקין את הדרייבר מחדש...

פורסם

היי

אני מאוד מאוכזב מהדרייברים החדשים , במקום לעלות לי את הFPS במשחק CRYSIS WARHET , כל דרייבר חדש יותר מ9.5 מוריד לי את הFPS , אני גם מאוכזב מה4850 , מתי שהיה לי NVIDIA 9800GT הכל רץ חלק , ביחוד הCRYSIS , מקווה שATI יוציאו דרייבר חדש בעתיד טוב יותר .

ATI תמיד מנסים להיות ראשונים רצים קדימה עם הטכנולוגיה

אבל הדריברים שלהם לא יודעים לנצל את זה

לאומת זאת נבידיה מעדיפים לא רק לעשות את הכרטיס חזק אלה גם לעשות את האקסטרה שמסביב

זאת אומרת דריברים תומכים במשחקים ומבאים את המקסימום ביצועים יש להם את הפיזיקה למשחקים קודה לסרטים וכו...

פורסם

אני לא מבין איך בנאדם עם 4870X2 חי על 8.1

תעדכן ל9.6 יש הבדלי ביצועים עצומים מאז למערכי CF

חח אחי, גם אני לא הייתי מבין אם לא הייתי עובר תופת אחרי התקנת 8.12.

אחרי שהתקנתי אותו, הכרטיס סרב לעלות גם עם דרייבר יציב, והוא נשלח להחלפה.

מאז אני לא נוגע בדרייברים, וכל חודש מציץ לחפש את הכיתוב שציטטתי.

כמו שאמרתי, בגלל הפסיכומטרי, אני לא מתכוון לעדכן, וגם ככה לא יוצא לי לשחק.

אחרי הפסיכומטרי, אני אעדכן, ואני מקווה שבאמת יהיה טוב.

פורסם

היי

אני מאוד מאוכזב מהדרייברים החדשים , במקום לעלות לי את הFPS במשחק CRYSIS WARHET , כל דרייבר חדש יותר מ9.5 מוריד לי את הFPS , אני גם מאוכזב מה4850 , מתי שהיה לי NVIDIA 9800GT הכל רץ חלק , ביחוד הCRYSIS , מקווה שATI יוציאו דרייבר חדש בעתיד טוב יותר .

ATI תמיד מנסים להיות ראשונים רצים קדימה עם הטכנולוגיה

אבל הדריברים שלהם לא יודעים לנצל את זה

לאומת זאת נבידיה מעדיפים לא רק לעשות את הכרטיס חזק אלה גם לעשות את האקסטרה שמסביב

זאת אומרת דריברים תומכים במשחקים ומבאים את המקסימום ביצועים יש להם את הפיזיקה למשחקים קודה לסרטים וכו...

נסה למחוק את הדרייבר שלך ביסודיות ולהתקין את החדש ביותר שוב, לדעתי יש אצלך בעיה.... השוואות ברשת הראו שיפור... וזה שאתה אומר שהמשחקים רצו לך טוב יותר עם 9800GT מחזק שיש לך איזה שהוא בעיה...

פורסם

היי

אני יפרמט את המערכת , ורק אז אני יתקין את 9.6 , אני גם כל הזמן מתלבט איזה XP להתקין , SP2 או SP3 , מה עדיף יותר?

יכול להיות שהלוח אם שלי תומך יותר בNVIDIA , כי יש לו שיפס שלNVIDIA NFORS 4 ?

או שיש בעיה במשחק של CRYSIS WARHAT שהמנוע של מתואם לNVIDIA , קראתי בהרבה פורומים שעדיף לכרטיס בודד קאטליסט 9.4 .

לי יש מחשב זיכרון DDR1 ומעבד ATI3800 ליבה כפולה .

רוני

פורסם

יש לי בעיה עם הדריבר, כבר מאז 9.5 הביצועים COD4 צנחו מ160-200 ל20-30

וב VSYNC משהו כמו 15-20.

לכן הסרתי את הדריברים ה"חדישים" והתקנתי 9.4 והביצועים חזרו לקדמותם.

בעיה זאת נמצאת גם ב9.5 ו .6 ואני חושש שגם כן הדריברים בעתיד יהיו לקוים.

מה ניגזר על הכרטיס שלי להיות עם דריבר מיושן,

E8500

ASUS P5E DELUXE

ASUS 4870 + AC turbo

פורסם

יכול להיות שהדרייברים בעייתים... אבל דרייבר חדש לא תמיד אומר יותר FPS, יכול להיות ש-ה FPS המקסימאלי נמוך יותר אבל המינימאלי ( מה שלפעמים הרבה יוצר חשוב ) גבוהה יותר...

פורסם

היי

אני יפרמט את המערכת ' date=' ורק אז אני יתקין את 9.6 , אני גם כל הזמן מתלבט איזה XP להתקין , SP2 או SP3 , מה עדיף יותר?

יכול להיות שהלוח אם שלי תומך יותר בNVIDIA , כי יש לו שיפס שלNVIDIA NFORS 4 ?

או שיש בעיה במשחק של CRYSIS WARHAT שהמנוע של מתואם לNVIDIA , קראתי בהרבה פורומים שעדיף לכרטיס בודד קאטליסט 9.4 .

לי יש מחשב זיכרון DDR1 ומעבד ATI3800 ליבה כפולה .

רוני

[/quote']

אני רואה שאתה ממשיך את המסורת... קודם כל יש לך צאוור בקבוק. שנית סדרת HD4XXX נתנה את מיטב ביצועייה בקריסיסים למיניהם בדרייבר 9.4, לכן אם אתה חורש נטו על קריסיס "כובע מלחמה" תתקין את 9.4.

כיום SP3 לXP זה דבר חשוב מאוד. זיכרון DDR1 יוצר גם צוואר בקבוק ענק, כמו כן המעבד.

אין לך סיבה לצפות לביצועים הולמים עם המערכת שלך. כל עוד המעבד והזיכרון מגבילים את כרטיס המסך בצורה כזאת שום דרייבר לא יציל אותך...

פורסם

היי

יש משהו בדברייך , שיכול להיות שהFPS הנמוך גבוהה יותר , אבל זה לא כך , חברת ATI חייבת לתקן גם בFPS הגבוהים, חברת NVIDIA תמיד משפרים את הדרייברים לטובה עבור משחקים חדשים , בכל דרייבר שהתקנתי עבור כרטיס NVIDIA 7600GT , תמיד ראיתי שיפור לטובה בFPS, גם ניראה לי שהגרפיקה יותר מוארת בכרטיסיי NVIDIA , אני מקווה שברת ATI ישפרו את ה9.7 לטובה.

רוני

פורסם

נסה להוסיף את השורה הזאת ב STARTUP

C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\clistart.exe

במידה ולא הכי פשוט יהיה להסיר ולהתקין את הדרייבר מחדש...

לא עוזר..

מהדרייברים האחרונים, רק 9.4 עובד לי טוב, ב-9.5 ו-9.6, אחרי 2 ריסטים, הלוח בקרה של הדרייבר לא נפתח עם הויסטה, מה שלפעמים גורם להתחממות של הכרטיס ומסכים כחולים, בגלל שהמאוורר תקוע על 30 אחוז, ובחמסין של השבועות האחרונים, זה מעל ומעבר בשביל מה שהוא יכול לשרוד בכזה איוורור חלש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים