פורסם 2009 ביוני 2016 שנים ועוד דבר חברים:מה נדבקתם למשחק קריסס? מה זה נותן? טוב יש לו מנוע ובלה בלה בלה....אבל זה אולי טוב למפתחים ו/או לבדיקות.....כמה זמן אפשר להתעסק עם המשחק הזה.........? לא כדאי ורצוי שחברות המשחקים ייצרו משחקים חזקים חדשים, עבור קהילת הגיימרים.........? שכל כך משקיעה בכרטיסי המשך והשידרוגים המשוגעים האלה ?.....(ומבזבזים כסף גדול.)
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים כתבו לך שזה משפר ביצועים במשחקים הסובלים מצוואר בקבוק של המעבד הראשי... מכאן ולהסיק שרק קריסיס קיבל שיפור בביצועים זאת הגזמה מטורפת...
פורסם 2009 ביוני 2016 שנים האם זה נכון שהדרייבר משפר את המשחקים שסובלים מצוואר בקבוק כמו במחשב שלי ?היכן זה כתוב ?
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים זה כתוב ב RELEASE NOTES נ.ב - איך אני אדע איזה מחשב יש לך אם לא כתבת מפרט?
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים חברה אחרי הדרייבר הזה הCCC מופיע בתהליכים בTM אבל לא נידלק! מזה?גם לי זה ככה אבל אחרי הפעלה מחדש זה מסתדר...
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים תעשה מחיקה מלאה, תעשה ריסט, תמחק את התיקיה של ATI מהפרוגרם פילס, ותתקין מחדש את 9.6 הבעיה תיפטר.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים http://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/Driver-Cleaner.shtmlתוריד את התוכנת ניקוי הזאת.אחרי שאתה מסיר, תבצע ניקוי מלא של ATI ובנוסף CCC(מומלץ ב SAFEMODE אבל לא חייב)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.