פורסם 2009 ביוני 1116 שנים מחבר כבר עכשיו אני רושם, אם מישהו ירים את הכפפה ויכין מבחן ביצועים קטן וחמוד או התרשמות שלו בין 9.5 לבין 9.6 זה יתרום לקהילה.
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים הייתי מאוד שמח לעשות השוואות באנצים בFUREMARK (הרי היא מבוססת GL) אבל להתקין דרייברי ביטא לא מומלץ בשום פנים ואופן.נחכה עוד כמה ימים לWHQL לא יקרה כלום, אני בטוח שXBITLABS כבר מכינים EXPRESS TEST עם ההבדלים.
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים מחבר כמובן שאני מתכוון ל9.6 הסופי פשוט רשמתי את זה עכשיו כדיי שמי שרוצה להכין יהיו לו ביד כבר עכשיו את תוצאות 9.5 כדיי שלא יצתרך להתעסק עם זה
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים מחבר 3DMARK VANTAGE GTAIV INGAME BENCHMARK CRYSIS BENCHMARK TOOL UT3 BENCHMARK TOOL DEVIL MAY CRY 4 INGAME BNECHMARK PC MARK לא משנה איזה AQUAMARK 3DMARK 2006 באמת שלא חסר
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים אפשר אולי גם להוסיף למבחן דריוורים צד שלישי כמו למשל את אלה של DNA?http://www.donotargue.com/forums.php?m=posts&q=672
פורסם 2009 ביוני 1216 שנים לא הבנתי איך מבצעים OC לכרטיס המסך דרך הדרייבר של ATI בתוכנה ATI OVERDRIVE. הכל חסום שם ואין על מה ללחוץ.ומה זה התוכנה AVIVO בדרייבר של ATI? מה היא עושה?
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים יש לך את הHD4850 VAPOR-X או רגיל? והאם זה מסובך לעשות OC דרך הדרייבר של ATI?
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים מחבר היה לי את הרגיל, לא האדום אלא הכחול של סאפיר שזאת הגרסא היותר חדשה.לעשות OC לכרטיס מסך מעולם לא היה קל יותר, מעלים בקפיצות של 5MHZ את שעון הליבה ולאחר מכן בודקים יציבות וארטיפקטים בתוכנות כמו OCCT או 3DMARK, על FURMARK אני פחות ממליץ בשל האזהרות של כשל בכרטיסי ATI החדשים אם כי לא בכולם ולכן לא מומלץ לקחת את הסיכון
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים תודה רבה על העזרה. האם יש מדריך כלשהו לשימוש בתוכנה OCCT כי אני ממש לא יודע איך להשתמש בה ולא מבין איך מסתכלים בה על יציבות וכו'. ולא צריך להעלות מתחים של כרטיס המסך בOC?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.