פורסם 2009 ביוני 416 שנים היי תפעיל את הSETUP בתקליטור ופשוט תמשיך קדימה כל הזמן עד שהמערכת תגיד לך להפעיל את המחשב מחדש, לאחר ההפעלה תפעיל את הקובץ (9.5) שהורדתה מהאינטרנט וכך תמשיך קדימה כל הזמן (כל הפעולה זה כמעט אוטומטי).דרך הגב איזה כרטיס היה לך קודם?
פורסם 2009 ביוני 416 שנים היי רוני,תודה על התגובה..לפני זה היה לי המובנה (של G31) שביטלתי מהביוס..אבל כנראה שלא הבנת אותי נכון.. התכוונתי להסבר על ההיגיון בכך.. ז"א:- למה להתקין של MSI ואז של ATI? אז עכשיו לעשות UNINSTALL ואז להתקין בסדר שאמרת ?- למה ההבדל העצום (170 לעומת 40 ואפילו 16) בגדלים ?ואם תוכל (או מישהו אחר כמובן) לענות לי על:- למה אצלי 59HZ ?- למה הדרייבר של ATI לא מגדיר את ה- HDMI של הכרטיס (ברמת דרייבר) ? האם זה בסדר לעשות לו DISABLE מה DEVICE_MANAGER?תודה מראשאשמח אם תוכל להסביר לי על השאלות
פורסם 2009 ביוני 416 שנים הייגם אצלי זה מראה 84.9 ולא 85 לאחר ששמתי כרטיס של ATI 4850 , לגביי ההגיון הוא שתמיד החברה של הכרטיס שמה בדרייברים דברים מסוימים שלה שמתואמים לכרטיס הספציפי,לכן זה 140 מגה,תשנה את הריענון ל85 HZ כך רואים טוב יותר,תנסה לעדכן את HDMI דרך הDEVICE_MANAGER אבל תשים את התקליטור של הכרטיס,תריץ לאחר זאת 3DMARK06 ותגיד את הניקוד, מקווה שאני עוזר.רוני
פורסם 2009 ביוני 416 שנים לא קראתי הכל, אבל אם יש לו LCD משאירים על 60HZ, זה לא כמו CRT...יש הבדל בגודל של הדרייבר בגלל שחברות מסויימות שמים כלים מסויימים ( אוברקלוק, טמפרטורות וכדומה ) יחד עם הדרייברים...גם שים לב שדרייברים של MSI או כל חברה אחרת, בדרך כלל קצת ישנים יותר מהדרייברים באתר של ATI...אל תסתבך, תתקין את הדרייבר האחרון מהאתר של ATI למערכת הפעלה שלך.
פורסם 2009 ביוני 416 שנים צודק צודק בהחלט , סליחה שבילבלתי אותך , תתקין רק את ה 39 מגה (קאטליסט9.5) ותעשה בדיקת ניקוד עם 3DMARK06 ותגיד לנו מה הניקוד.סליחה.רוני
פורסם 2009 ביוני 616 שנים על סמך נסיון אישי לכרטיסי HD4850 דריבר 9.5 עושה רק בעיות מבחינת בייצועים במשחקים, אז כעקרון עדיף את 9.4עריכה:מתי כבר יוצא 9.6?
פורסם 2009 ביוני 716 שנים התקנתי את הדרייבר החדש על 7ואין לי אופצייה של להפעיל את הטלויזייה שלי(שאני יראה בטלויזייה את ההעתק של המחשב למה זה ?http://s103.photobucket.com/albums/m127/retiredat44/ATI%20Cats/?action-view¤t=06-06-09_Cat_93_WinXP.jpgההבדל בין המצב שלי למצב שבתמונה הוא שבמצב שלי אין לי בכלל את ה DISPLAYS MANAGER
פורסם 2009 ביוני 716 שנים כן את זה אני יודע אבל הבעייה שדרך זה אני לא רואה על שתי המסכים את התמונה רק באחד מהם אפשר להפעיל את הוידאו
פורסם 2009 ביוני 716 שנים למה ? יש לך שם שני אפשרויות...1 זה EXTEND THESE DISPLAYSו 2 DUBLICATE THESE DISPLAYSהאפשרות השניה מראה לך את השולחן עבודה מלא בשני המסכים....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.