עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

לפי עדכון בפורומים של AMD, הדרייבר נדחה להיום במקום לאתמול, "כנראה בגלל שהם היו צריכים לקבל אוגר חדש שמפעיל את השרתים שלהם".

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו שמע על הבעיה-

Display driver atikmdag stopped responding and has recovered

עם הדרייבר של ATI בוינדוס ויסטה 64 ביט?

אשמח לעזרה בנושא :)

פורסם

שכחתי לעדכן, 9.5 כבר זמין באתר AMD, התקנתי אותו לפני יותר משעתיים.

פורסם

התקנתי את הדרייבר ועכשיו יש לי בעיה מוזרה עם הטלויזיה

אני אל יכול להכריח עליה כל מיני רזולוציות.

כרגע היא על , 1920x1080 וקצב ריענון של 29i

זה לא נותן לי לשנות את הקצב ריענון ל 30i (לא שיש לי מושג אם זה משנה משהו)

זאת אומרת, האפשרות שם קיימת, פשוט אי אפשר לעשות apply אחרי שאני בוחר אותה וזה גם לא משתנה.

בנוסף לזה, הבעיה היא שאני צריך לשנות את הטלויזיה ל 1844x988 או משהו כזה, בשביל שהיא תציג לי תמונה מלאה.

כרגע חלקים מהקצוות פשוט נחתכים.

ויש אפשרות ב catalyst להוסיף רזולוציות costume, אבל הכפתור של ה ADD אפור משום מה.

עזרה :(

עריכה: סידרתי את הבעיה

פורסם

ה9.5 הזה דפק לי את המחשב

מחקתי אותו והתקנתי 9.4 וזה לא עזר

מה אני עושה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

מלבד HAWX ב - 2560X1600 ל - HD4890 ב - CF לא ראיתי שיפור של ממש (אמנם היה קצת גם ב - COH).

פורסם

היי לכולם

יש לי בעיה קטנה, האוורסט לא מזהה את הכ''מ (לא יודע אם זה קשור לפה).

קיבלתי את הHD4770, והאוורסט לא זיהה. עדכנתי אותו עד לגרסה האחרונה ועדיין לא זיהה. אז חשבתי שזו בעיה של דרייברים, אבל התקנתי את ה9.5 והוא עדיין לא מזהה. הוא מזהה אותו מבחינת השם, אבל שאני הולך ללשונית הGPU\DVI (או משהו כזה), לשונית שאמורה להרחיב על הכרטיס, לא מופיע כלום (הלשונית היחידים שלא מראה כלום). בנוסף, אני הולך למפריט שבו אני אמור לראות אילו טמפרטורות מופיעות לי בשורת המשימות, והGPU לא מופיע שם כלל.

עזרה בבקשה?

פורסם

אז תחכה שתצא גרסא עדכנית יותר של אוורסט :P

פורסם

מלבד HAWX ב - 2560X1600 ל - HD4890 ב - CF לא ראיתי שיפור של ממש (אמנם היה קצת גם ב - COH).

אז כל ההבטחות על 11% שיפור ביישומי DX9 היה סתם חירטוט קל?

פורסם

אבל יכול להיות שהוא יזההה את הכרטיס בשם אבל בלשונית הכרטיס הוא לא יפרט כלום?

פורסם

תשתמש ב GPU-Z

פורסם

כנראה שאתה לוקה בבעית ראיה:

1280_gain.png

1920_gain.png

פורסם

ה - DEMO הזה שיש להם שם נחשב מבחינתי איפלו פחות מ - 3DMARK ובאמת ששיפור של פחות מ - 5% זה לא שיפור ויכול להיחשב כסטייה סטטיסטית (כשמדובר בפריים עד שני פריימים).

ב - BATTLEFORGE אולי רואים שיפור קל ב - FSP הממוצע ברזולוציות נמוכות (שזה באמת לא מה שמעניין את מי שיש לו CF של HD4890...) מה גם שאין שום שיפור ב - FPS המינימלי שנשאר נמוך מאד.

צא מזה, תתחיל להיות קצת אובייקטיבי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים