עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

רציתי לשאול אני רוצה לעדכן תדרייבר של כרטיס המסך לעדכון החדש 11.5 יש לי 6950 שפתוח ל 6970 עכשיו מה שרציתי לדעת .. איך אני מתקין אותו מוחק את מה שיש ומתקין או שאני מתקין עליו? או שיש דרך יותר טובה? כי כל פעם למחוק ולהתקין זה לא נראה לי טוב כל כך תקנו אותי אם אני טועה! ועוד משהו כמו שאמרתי יש לי 6950 שפתוח ל 6970 איך אני מגדיר ב GAMING בהגדרות הדרייבר תהגדרות הכי טובות ואיכותיות ? ואם אני מוחק תדרייבר הישן ומתקין תחדש האם ההגדרות שהיו לי ימחקו בעת התקנת דרייבר חדש ? אולי השאלות שלי קצת דביליות אבל בכל מקרה אני רוצה לדעת.. תודה רבה

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ההגדרות ימחקו אם תשתמש ב DRIVER SWEEPER בהסרה...

אפשר להתקין דרייבר על דרייבר, אבל כדאי הרבה יותר להסיר את הקודם, להשתמש ב DRIVER SWEEPER ולהתקין את החדש יותר, פעם בחודש אני חושב שאפשר לעמוד בפעולה הזאת...

אצלי אני תמיד שם את האיכות תמונה על VERY HIGH, ומוריד את ה VSYNC ל OFF, כל השאר משאיר במצב ברירת מחדל...

פורסם

אז אתה אומר עדיף למחוק דרך SWEEPER ?

מז"א פעם בחודש אפשר לעמוד לא הבנתי ?

למה אתה מתכוון VERY HIGH על ה TEXTURE QUALITY ? אצלי שמתי על HIGH QUALITY אין לי יותר מזה .. וה VSYNC אתה מתכוון ל WAIT FOR VERTICAL REFRESH ? אצלי זה על OFF UNLESS APPLICATION SPECIFIES זה בסדר?

ותגיד מה עם שאר ההגדרות ANTI ALAISING ו TRIPLE BUFFRING ? אשמח אם תעזור לי בזה

ותגיד ב DRIVER SWEEPER אני חייב לכנס דרך מצב בטוח? יש לי גרסה 3.0 הורדתי

פורסם

מישהו?!

פורסם

אני מעדיף למחוק את הדרייבר דרך הוספה הסרה, לאתחל את המחשב מחדש ולמחוק שאריות עם DRIVER SWEEPER...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מה מיוחד בו?

מחכה כבר שיעשו לו חבילה לג'נטו... :)

פורסם

תיקוני באגים ושיפור ביצועים למספר משחקים... :)

פורסם

היי,

הסרתי את הדרייבר הקודם 11.5,והתקנתי את 11.6 - והופיעה לי הודעת שגיאה זו:

72459852.jpg

wa1.jpg

*זה הכישלון היחיד.כל השאר=Succes.!

מה הסיבה להופעת הודעה זו,מהי בעצם הבעיה - הרי בהודעה גם רשום,שההתקנה הושלמה - האם ישנה איזושהי בעיה בכרטיס מסך ו/או - איך לבצע התקנה תקינה לחלוטין,ללא הופעת שגיאה זו?

- יש לי כרטיס מסך 5770 של ASUS EAH5770.

תודה רבה מאוד מראש :xyxthumbs: .

פורסם

^^

גם לי זה היה.

מה עושים?

פורסם

לי יש בעיה אחרת..

ה- Fan control לא פועל לי, הוא מטושטש באפור(גם אחרי ריסטרט המצב נשאר כך).

חזרתי ל- 11.5b

פורסם

אתם משתמשים ב DRIVER SWEEPER כדי להסיר את הדרייבר בצורה נכונה ? התקנתי את הדרייבר בכמה וכמה מחשבים ובאף אחד מהם אין את הבעיות שאתם מתארים...

פורסם

אני אפילו לא השתמשתי בDRIVER SWEEPER והכל עובד חלק..

פורסם

בצעתי הסרה רגילה ואח"כ עם DRIVER SWEEPER.

לאחר אתחול בצעתי התקנה וקיבלתי את הודעת האזהרה (לא הודעת שגיאה).

אבל הכל עובד תקין לפי שעה.

הסתכלתי ב MSI After Burber.

הפרופילים (להמהרה) קיימים ועובדים.

FAN CONTROL פעיל.

פורסם

אחרי ש- Driver sweeper עשה את הבלאגן במעבר מאחת הגרסאות (לא זוכר איזו), והומלץ בחום בכל מקום לא להשתמש בו. הפסקתי להשתמש בו.

עכשיו הדרייבר של AMD מתעדכן לבד, אני מאמין כי הם יודעים מה הם עושים, ואין צורך להתערב בפעולה, אלא במקרה חריג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים