עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

11.5 ,,תומך בכרטיס מסך שלי hd4770 ?

ובכלל כל דרייבר חדש שיצא בעתיד הוא יתמוך בכרטיס מסך הנ"ל ? או שאצטרך להתקין דרייברים ישנים יותר?

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היי

הדרייבר 10.10E היה המוצלח ביותר עד עכשיו, זה בדוק, תנסה אותו.

פורסם

עדכנתי אותו דרך ה update driver ב device manager.

בינתיים נראה שזה עובד תקין.

פורסם

היכן יש את 11.5a בתצורה מפורקת (כלומר כל חבילת תוכנה בנפרד)?

פורסם

בעקרון יש באתר של AMD (סליחה על הקישור הגרוע, פשוט משום מה אי אפשר לעשות בפורום קישור לכתובת הזאת).

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-32.aspx#2

כנס ללשונית Individual Downloads ושם יש את החלקים.

אני לא התקנתי את זה ככה. הורדתי את הדרייבר המלא שהוא הרי מכווץ עם self extractor ואחרי שפתחתי את הכיווץ לא המשכתי בהתקנה הרגילה אלא מצאתי את המיקום שהוא שם את הקבצים (ברירת מחדל C:\AMD או C:\ATI\Support) מתוך הדרייבר עצמו ב device manager.

פורסם

סליחה על האיחור בתגובה (פשוט לא הייתי על ווינדוז הרבה זמן), אבל פוטושופ אכן עובד בצורה מושלמת עם ה-11.5.

תודה רבה. :)

פורסם

בעקרון יש באתר של AMD (סליחה על הקישור הגרוע, פשוט משום מה אי אפשר לעשות בפורום קישור לכתובת הזאת).

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-32.aspx#2

כנס ללשונית Individual Downloads ושם יש את החלקים.

אני לא התקנתי את זה ככה. הורדתי את הדרייבר המלא שהוא הרי מכווץ עם self extractor ואחרי שפתחתי את הכיווץ לא המשכתי בהתקנה הרגילה אלא מצאתי את המיקום שהוא שם את הקבצים (ברירת מחדל C:\AMD או C:\ATI\Support) מתוך הדרייבר עצמו ב device manager.

שים לב, זו גרסא 11.5, לגביה אני יודע וכבר התקנתי.

אני מחפש את גרסא 11.5a בתצורה הזו.

פורסם

CATALYST 11.4 VS CATALYST 11.5

123ee.jpg

Uploaded with ImageShack.us

שיפור קטן לטובת ה 11.5, לא השיפור שקיבלנו עם 11.4, אבל בהתחשב בזה שאפילו לא דובר על שיפור ביצועים אפשר לסלוח :)

שים לב, זו גרסא 11.5, לגביה אני יודע וכבר התקנתי.

אני מחפש את גרסא 11.5a בתצורה הזו.

למה אתה פשוט לא מוריד את ה 11.5A ובוחר במהלך ההתקנה CUSTOM ? תוכל להוריד מה שלא מתאים לך...

פורסם

בעבר זה עבד לך בצורה מוצלחת?

אני נוטה להאמין שהבעיה היא דווקא בקינפוג של הביוס (הזכרונות מואצים ל1600), אולי המתחים לא מוגדרים נכון.. אבל עם דרייברים קודמים אולי זה קרה, אבל לא בתדירות הגבוהה הזאת.. אפשר אולי לקבל הסבר יותר טוב על המהרה ומתחים ככה שאולי אני אעבור על הביוס ואעשה שינויים?

פורסם

הוא יצא לפני כמה ימים... RC4 צריך לצאת היום / מחר... בן השאר תיקון ל FPS הנמוך ב WITCHER 2...

פורסם

יצא משהו?

איפה אני בודק אם יצא HOTFIX?

פורסם

היי

ה-Hotfix קצת בלבל אותי בהתקנה..אני אמור להתקין את 11.5b אחרי מחיקה של כל מה שהיה לפני זה או על גבי 11.5 ?

עשיתי ככה- היה לי 10.12 -> מחקתי הכל + ריסט -> התקנתי 11.5 + ריסט -> התקנתי 11.5b + ריסט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים