עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

מה נסגר איתם הם עדיין לא הוציאו דרייבר חדש?איפה 11.3 ממש מגעיל...

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חודש 3 לא נגמר, קיבלת 3 דרייברים בטא במהלך החודש שעובדים נפלא וכוללים אחוזי שיפור בריאים, הרשמי כניראה לא יתן לך שום דבר שהבטות לא נתנו, ההפך, סביר שהבטות האלו יהיו מהירות יותר...

פורסם

^^

למה שהבטא יהיה יותר מהיר?

פורסם

כי לפי AMD קטליסט 11.4 ( Mjölnir I” ) והבאים אחריו יביאו קפיצות ביצועים גדולות, אפשר לראות את זה מ 11.4 בטא העכשווי...

אגב, גם שני ה 11.4 שיצאו אחרי ה 11.4P הביאו איתם אחוזי שיפור נחמדים מאוד לכל סדרת ה 6900, ( פחות ל 5800 ו 6800 )

ה 11.4P נתן בוסט לכל הסדרות, מ HD5000 עד 6900...

פורסם

קנית אותי.

לכרטיס מסך שלי עדיף להוריד את ה-11.4 RC2?

פורסם

נפלו לי העיניים מהחתימות שלך ולא הצלחתי להבין איזה כרטיס יש לך... :)

אם זה HD5000 / HD 6800תתקין את ה 11.4P מהלינק הזה

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Catalyst114earlypreview.aspx

אם זה 6990 / HD6900

תתקין את האחרון מהלינק הזה

http://www.megaupload.com/?d=0KBLP1B0

תוכל לראות את ההבדלים כאן...

פורסם

לפי האתרים השונים , אני רואהשיפורים גדולים מאוד בביצועים, אז כדאי לי להתקין את ה11.4 לכרטיס שלי 6850?

פורסם

כן...

פורסם

התקנתי את ה-11.4.. וזה חוסם לי את ה-Photoshop CS5. אי אפשר לראות שמה תמונות.

יש פתרון לזה?

פורסם

כניראה שלא, אתה לא הראשון שמתלונן על הפוטושופ, הדבר יסודר בדרייבר הרישמי ( או בבטא הבא ) אם אתה עובד עם פוטושופ תחזור לדרייבר הרשמי האחרון...

פורסם

היי

הדרייבר 11.4 נותן לי ממוצע בקריסיס 2 על הגדרות 1680X1050 הכל על מקסימום ממוצא של 45 FPS , יש שיפור טוב.

פורסם

יצאהה גרסא חדשה 11.3

:)Description:

This release of ATI Catalyst™ delivers support for the latest ATI CrossFireX™ profiles in a separate executable file ensuring users have access to the absolute latest set of profiles installed on their PC. New profiles added to this release: - Crysis 2 - Improves CrossFire performance - Dungeons – Improves CrossFire performance with forced on Anti-Aliasing - Crasher – Forced on Anti-Aliasing through the Catalyst Control Center has been disabled - Shogun 2 (DX9 version) – Improves CrossFire performance - America’s Army 3 - Improves CrossFire performance - Flatout: Ultimate Carnage - Improves CrossFire performance

פורסם

תודה רבה לך,אני מחכה לצאתו של הדרייבר הנ"ל,דיי הרבה זמן (האמת היא,שיותר ל11.4,אבל הוא ייצא באפריל=נחכה בסבלנות) :xyxthumbs:

פורסם

סליחה טעות שלי, רשמתי שיש ב11.4 שיפור בקריסיס 2 בFPS, זה רק למולטי, בסינגל זה הוריד לי כ10FPS פחות, לכן חזרתי לדרייבר המוצלח 10.10E , עכשיו יש לי על מקסימום ממוצע 40FPS בסינגל.

פורסם

אני מקבל 60FPS עכשיו בבלאק אופס עם AA והכול ולפני זה היה מקרטע על הגדרות בינוניות. :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים