פורסם 2011 בפברואר 1214 שנים מוזר אצלי כתוב 10.11 אני עדכנתי עכשיו את הדרייבר, וגם זה לא עזר.. פתאום היום המחשב שלי התחיל להשתגע,הסקייפ לא עובד, אם אני נכנס לדפדפן כלשהו ליוטוב או סתם אתר כלשהו עם סרטון זה תוקע את הדפדפן וקורס, אם אני מפעיל סרט הנגן נתקע וקורס... לא מבין מה קורה... ניסיתי לעדכן פלאש, ג'אווה, ועכשיו את הדרייבר של הכרטיס מסך, למישהו יש עוד רעיונות בבקשה?
פורסם 2011 בפברואר 1514 שנים היה נחמד אם בקטע הזה:מערכות הפעלה נתמכות:Windows 7 32-bit versionWindows 7 64-bit versionWindows Vista 32-bit versionWindows Vista 64-bit versionWindows XP ProfessionalWindows XP Home EditionWindows XP Media Center EditionWindows XP Professional x64 Editionשבדף הראשון היית שם קישורים ישירות להורדת הקבצים.
פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים שלום לכולם,ניסיתי להתקין את הדרייברים החדשים שפורסמו למחשב נייד שלי TOSHIBA satellite l655 עם כ.מסך ati mobility hd 5650 ,הורדתי את הדרייברים מהאתר של טושיבה,התקנתי אותם,והם לא פועלים,כלומר הדרייברים לא מזהים את הכרטיס מסך.הדרייברים שפורסמו לפני עבדו אצלי ,אבל החדשים לא.מישהו אולי יכול לעזור לי עם זה?יש למישהו מחשב דומה שגם הוריד את הדרייברים החדשים והתקין?
פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים כנס לפהhttp://support.amd.com/us/Pages/AMDSupportHub.aspxבחר בצד ימין למעלהnotebook graphics mobility radeonmobility radeon hd5xxx ותבחר את מערכת ההפעלה שלך
פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים האמת בהתחלה כשדיברתי עם התמיכה של טושיבה,הם אמרו לי להתקין את הדרייברים רק שלהם-שמפורסמים באתר.ד"א הגיוני שהדרייברים Catalyst Software Suite באתר של AMD הם 1 מגה?התקנתי את הדרייברים גם מ AMD וגם מטושיבה,וב view log יש הודעה שלא התקין לי את הדרייבר עצמו.[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים מחבר הוספתי את כלי ה-CCC Overdrive Locker, תיאור וקישור בעמוד הראשי למטה.
פורסם 2011 במרץ 1014 שנים מה לעזאזל הולך עם 11.2? JDOWNLOADER פתאום לא מוכן לעבוד במצב רגיל (יש תיקון של קובץ מקומפל זמנית באיזה מצב שכן עובד), גורם לקריסה של הדריבר ולבלאגן על המסך. כשה- PLUGIN CONTAINER של השועל קורס עם הפלאש אז גם הדריבר של הכרטיס מסך. CRYSIS 2 מתחרבש לגמרי בתצוגה ש- AA מופעל מה- CCC2.
פורסם 2011 במרץ 1014 שנים אתה מוזמן לנסות את הבטא של CATALYST 11.4, מדיווחים ברשת יש גם שיפור ביצועים נאה...
פורסם 2011 במרץ 1014 שנים אותן הבעיות... נראה לי שהגורם לכך הוא ה- CCC החדש הזה.לפחות זה לא קטסטרופלי כמו 10.12 :-\עריכה:טוב מסתבר שששוב פעם הבעיות מתרחשות כשאני מפעיל AA (היתה לי בעיה דומה ב- 10.12).היש מה לעשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.