עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באתר יש

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx[br]פורסם בתאריך: 19.11.2010 בשעה 23:04:18

לאחר הורדת הדרייבר והתקנתו על מערכת נקייה ללא הדרייבר הקודם, בפירוש אין לי דרייבר מזוהה והכרטיס אפילו לא מופיעה , צירפתי צילום של מה שמכיל הדרייבר ושם לא רואים DISPLAY DRIVER

95343179.jpg

פורסם
  • מחבר

אם כך קורה פה משהו מוזר, חבל לי שחסכו את HD6000 הפעם

פורסם

רוני, 10.10E יותר עדכני מ- 10.11. במיוחד לבעלי כרטיסי HD6000.

פורסם

הורדתי אפילו רק את הדרייבר בלבד, ללא הקטליסט , וגם אין כלום, מה זאת אומרת שהם שכחו את הסידרה של 6850 ?

אולי הם יעלו על זה ויתקנו זאת, בנתיים אני על 10.10 .

free_me_0 היי

לא כל הדברים המוזרים קורים לי , אני לא אשם שקיבלתי אז כרטיס תקול, איך זה שהכרטיס החדש עובד 100% על אותו מחשב?

פורסם

למה קשה לכם לקרוא

Note! AMD Catalyst™ 10.11 does not provide support for the AMD Radeon™ HD 68xx series of graphics cards. Full support for these graphics cards is targeted to be available in the AMD Catalyst 10.12 driver release.

In the meantime, the AMD Catalyst 10.10e Hotfix driver can be obtained here: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/gpu88-catalyst-10-10e-hotfix.aspx

פורסם

למה קשה לכם לקרוא

Note! AMD Catalyst™ 10.11 does not provide support for the AMD Radeon™ HD 68xx series of graphics cards. Full support for these graphics cards is targeted to be available in the AMD Catalyst 10.12 driver release.

In the meantime, the AMD Catalyst 10.10e Hotfix driver can be obtained here: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/gpu88-catalyst-10-10e-hotfix.aspx

תודה HuGeMouTh

רוני

פורסם

בעיה מעצבנת מאוד בדריבר 10.11, הורדתי מהאתר של ATI אתמול כשהייתי שיכור אבל זה בסדר נראה לי... מה שכן נכנסתי לסרטון ליוטיוב עכשיו וכל פעם שאני מנסה לפתוח סרטון הוא נטען (העיגול הזה) ואז יש פריז במסך והסרטון ירוק וזה לא מציג אותו, למה אני בטוח שזה הדריבר? כי בפעם הראשונה שניסיתי להכנס לסרטון אחרי ההתקנה היה רשום שהוא קרס ושיקם את עצמו

מפרט בצד אם זה משנה

פורסם

למה לא לעדכן את הכותרת ל10.11?

פורסם

עדיין לא לעדכן, כי חברת ATI לא עידכנה את הדרייבר 10.11 עבור כרטיסיי 6800 , העידכון עבורם יצא רק בחודש 12 לצערי , בקטליסט 10.12 בלבד, לכן זה מיבחנתי לא דרייבר סופי 10.11.

פורסם

איך אני מסיר את הדרייבר הנוכחי שלי על מנת להתקין גירסא ישנה יותר?

פורסם

אני חושב שאתה בדיון הלא נכון. אם יש לך PALIT 8600GT 256MB אתה צריך בכלל דרייברים של nVidia ל- GeForce ולא של ATI / AMD.

או שמפרט המחשב שלך פשוט לא מעודכן... :nixweiss:

בכל מקרה, אפשר להסיר דרייברים דרך Programs and Features ב- Control Panel (או Add \ Remove Programs ב- Win XP)

פורסם

המפרט היה לא מעודכן, יש לי HD 5750. עידכנתי.

אגב, לא ככה מסירים את הדרייבר - יש לגשת לתיקייה שלו ושם יש כלי שדרכו ניתן לעשות Uninstall. למי שמחפש.

פורסם

כשאתה מסיר אותו דרך ה- Programs and Features הוא מפעיל אוטומטית את האפליקציה של ה uninstall. אני הסרתי את הדרייבר ככה כמה פעמים.

אגב, זה נכון לגבי 99% מהתוכנות שאתה מתקין.

ועוד דבר אחרון, אם אתה באמת רוצה להיות בטוח שלא נשאר שום זכר לדרייבר על המחשב, אפילו לא ב- registry אתה יכול להסיר אותו גם באמצעות התוכנה C-Cleaner ואח"כ להריץ את הניקוי שיבדוק שגיאות וקבצים מיותרים.

פורסם

יצא 10.11

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים