עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

יש לי HD5850 יחיד ואני עם 10.9 שבסך הכל מוכיח עצמו, בשורה התחתונה יש טעם בכלל להתקין את הדרייבר החדש? ???

• תגובות 2.4k
  • צפיות 351.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התקנתי תדרייבר האחרון 10.10 ששוחרר אתמול 22.10

והוא עשה לי בעיית גרפיקה במשחק דארקסיידרס בהתחלה לא הבנתי מה קורה לא רואים טוב בכלל כאילו דפקה רואים אפור עשן וזה

ואז מחקתי תדרייבר והתקנתי חזרה את ה אחד לפני האחרון 10.9

וזה באמת היתה הבעיה והבעיה נפתרה

למה זה ככה?

ממתי עידכון דרייבר גורם לבעיה במשחק?

יש לי hd4870 ווינדוס 7

פורסם

אחרי התקנת הדרייבר (שניהם) ה-FLASH קורס.

הבעיה נפתרה לי לאחר ריסטרט.

פורסם

^ מאשר, התקנתי דרך STEAM אבל אז לא יכלתי לראות סרטונים ביוטיוב

עשיתי ריסטרט וזה תקין.

תודה

פורסם

שלום, אשמח אם תעזרו לי - אני לא מצליח להתקין כל דרייבר באשר יהיה ל Radeon 5770.

ניסיתי לעדכן מ10.9 ל10.10 ונשארתי ללא דרייבר בכלל.

-קודם הסרתי את הדרייברים 10.9, ולאחר מכן ניסתי לההתקין 10.10. - הוא מתקין הכל פרט לדרייבר עצמו ולא מפרט יותר מדיי על הבעיה.

-ניסיתי להסיר שאריות וכל זכר לATI עם Driver Sweeper, Driver Cleaner Pro, ו- Windows Installer Cleaner. לא עזר!

ההתקנה נתקעת וצריך לסיים את היישום ידנית או לסירוגין פשוט לא מתקין את הדרייבר.

אני גם לא יכול לעדכן את הדרייבר דרך הWindows Update, זה פשוט נכשל.

ידעתי שATI מחורבנים בכל הנוגע לדרייברים, אבל אני ממש לא רוצה עכשיו להקדיש יום שלם לפירמוט והתקנה של כל המחשב מחדש! בבקשה תעזרו לי!

פורסם

קרה לי בדרייבר שעבר... לא משנה מה ניסיתי לא עזר, רק שחזור מערכת ליום יומיים לפני התקלה ואז התקנה מחדש של הדרייבר פתרה את הבעיה...

פורסם

אולי צריך למחוק כל זכר לATI AMD כולל מהרגיסטרי ..

אחרי זה להוציא את הכרטיס מסך ולחבר שוב ושהוא יזהה אותו מחדש כחומרה חדשה..

פורסם

לא עזר, הוצאתי מהמחשב גם את ה9600gt כדי למנוע התנגשויות וכדומה, הסרתי והתקנתי את ה NET FRAMEWORK, ואת ה Visual C++ מחדש ופשוט לא עוזר.

מצאתי דרייברים שמשום מה כן עובדים הכוללים Hotfix אבל זה 9.12 וזה ממש ישן!

לצערי אין לי גיבוי ב System restore למועד שלפני ההתקנה...

מה עוד יכול להפריע לדרייברים של ATI?

פשוט מדהים כמה שעם Nvidia הכל עובד חלק, אני מתחרט שהחלטתי לגוון ולקחת כרטיס של ATI/AMD לשם שינוי. אני הדבר האחרון שאני רוצה לעשות בסופ"ש זה לשבת על המחשב ולהתקין מההתחלה מערכת הפעלה, אופיס, ו800 תוכנות והגדרות אחרות בגלל החלטה תמימה לעדכן דרייברים! :s07:

[glow=red,2,300]עריכה: נפתרה הבעיה - עידכנתי ל10.10a, עובד בינתיים (טריפל טפו)... חבל שהגעתי לזה דרך גוגל ולא דרך האתר של AMD שמציע לי אוטומטית את הדרייברים הפחות מעודכנים. [/glow]

פורסם

לגבי ההוטפיקס- אני צריך להוריד ולהתקין את זה בנפרד או שזה כבר מוסף לדרייבר הראשי באתר של AMD?

פורסם

HOTFIX זה דרייבר לכל דבר, לרוב גם ההורדה שלהם גדולה יותר כי הם לא עוברים דחיסה.

פורסם

חברים בעיה דחופה! שיחקתי BFBC2 עם דרייבר 10.4 המשחק עבד חלק הכול טוב ויפה עכשיו עדכנתי ל10.9 ובכול המשחקים הביצועים השתפרו רק בBFBC2 ירד לי FPS בצורה מטורפת וכול פעם זה קורס לי לDESKTOP מדובר בכרטיס ati 4870x2 בבקשה תעזרו לי

פורסם

נסה 10.10 :)

פורסם

שמעו יש לי בעיה כשהיה את הדריברים של ה *.9 אז הייתי יכול להיכנס לקטלייסט קונטרול סנטר וכשעדכנתי ל 10.4 אני כבר לא מצליח ועכשיו עדכנתי ל 10.9 ו10.10 וכלום ... למה זה ככה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים