עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

נכנסים לסייפ מוד ומוחקים כל זכר לATI AMD במחשב.

וגם בעזרת Driver Sweeper

לדעתי זה צריך לעזור .

כשאני מדבר על כל זכר הכוונה באופן ידני להיכנס לריגסטרי ולמחוק שם את התיקיות של ATI או AMD .

HKEY_CURRENT_USER <SOFTWARE

HKEY_LOCAL_MACHINE<SOFTWARE

• תגובות 2.4k
  • צפיות 351.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכנסים לסייפ מוד ומוחקים כל זכר לATI AMD במחשב.

וגם בעזרת Driver Sweeper

לדעתי זה צריך לעזור .

כשאני מדבר על כל זכר הכוונה באופן ידני להיכנס לריגסטרי ולמחוק שם את התיקיות של ATI או AMD .

HKEY_CURRENT_USER <SOFTWARE

HKEY_LOCAL_MACHINE<SOFTWARE

עזוב, פשוט זירז את המעבר שלי לווינדוס 7 שתיכננתי לשבוע הבא :) אני כבר עם ווינדוס 7 מקורי, בשעה טובה (למרות שהוא לא קיבל את האקטיבציה שלי :pissed:)

תודה בכל מקרה :)

פורסם

^ רשום שה-hotfix 10.9a מתקן:

התקנתי. עובד. תודה.

רק מה שמוזר זה שהוא שוקל כפול מהדרייבר הרגיל.

סתם לידע כללי, אפשר לדעתך להתקין אותו ישר בלי להתקין לפני זה את ה- 10.9?

פורסם

כן.

פורסם

סבבה. תודה.

אגב, הכותרת של הדיון לא תואמת לגירסה האחרונה...

פורסם

היי,

איך אני מסיר את הדרייבר בשלמותו? אני לא מוצא שום קובץ uninstall או משהו דומה... אני יכול להסיר דרך "הסר או שנה תוכניות" שיש בלוח הבקרה, אבל זה רק ל- ATI Catalyst Install Manager, ולא יותר מזה..

תודה לעוזרים ושבת שלום לכולם!

פורסם

Driver sweeper מתוך safe mode?

פורסם

היי,

איך אני מסיר את הדרייבר בשלמותו? אני לא מוצא שום קובץ uninstall או משהו דומה... אני יכול להסיר דרך "הסר או שנה תוכניות" שיש בלוח הבקרה, אבל זה רק ל- ATI Catalyst Install Manager, ולא יותר מזה..

תודה לעוזרים ושבת שלום לכולם!

זה בדיוק מה שצריך לעשות.

אחרי שאתה מצע הסרה ל ATI Catalyst Install Manager תוכל לבחור בתפריט בהמשך UNINSTALL ALL ATI DRIVERS או משהו כזה.

אופציה שניה זה להפעיל את קובץ ההתקנה של הדרייבר האחרון שהתקנתה ומשם לבצע UNINSTALL

פורסם

זה בדיוק מה שצריך לעשות.

אחרי שאתה מצע הסרה ל ATI Catalyst Install Manager תוכל לבחור בתפריט בהמשך UNINSTALL ALL ATI DRIVERS או משהו כזה.

אופציה שניה זה להפעיל את קובץ ההתקנה של הדרייבר האחרון שהתקנתה ומשם לבצע UNINSTALL

מה קורה אם יש לי שתי גרסאות של דרייברים על המחשב? 10.4 ו-10.6.. יש לי את שתי ההתקנות, אגב..

מה הפתרון האולטימטיבי?

פורסם

אחרי שאתה מבצע הסרה ל ATI Catalyst Install Manager תוכל לבחור בתפריט בהמשך UNINSTALL ALL/COMPLETE ATI DRIVERS או משהו כזה.

פורסם

עדכון מחר..

תודה אנשים :)

פורסם

10.9 מסתמן עד כה כדרייבר מווצלח יחסית.

הוא פתר לי את הבעיה של הגדרות ה-Scaling של הטלויזיה (שאופסו עם כל הפעלה מחדש) ועושה רושם שגם Borderlands עובד חלק יותר על הגדרות מקסימליות.

פורסם

ה- 10.9A תקף גם ל- HD4870 בודד לא?

פורסם

10.9 מסתמן עד כה כדרייבר מווצלח יחסית.

הוא פתר לי את הבעיה של הגדרות ה-Scaling של הטלויזיה (שאופסו עם כל הפעלה מחדש) ועושה רושם שגם Borderlands עובד חלק יותר על הגדרות מקסימליות.

עד העדכון האחרון לא הייתה לי את הבעיה שתיארת, עכשיו יש :pissed:

פורסם

הדרייבר מתאים גם למחשבים ניידים?

אני שואל כי ראיתי באתר הרישמי שהדרייבר האחרון הוא 10.8

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים