פורסם 2010 באפריל 1315 שנים טוב חייבים להפסיק לדבר על זה, זה לא המקום... ה S1 לא מתאים, שניים מהטובים בפורום הרסו את הכרטיס בנסיון להרכיב את ה S1... אל תכניס את עצמך לחוויות מיותרות
פורסם 2010 באפריל 1315 שנים לעומת זאת HR03 מתאים כמו כפפה (מי שרוצה יש לי אחד למכירה ) מה הדרייבר המומלץ ל5850 נכון לרגע זה?
פורסם 2010 באפריל 1315 שנים לא עדיף את ה?10.5 ומה לגביי התוכנה להסרת דרייברים מה שמה? כמה זה משמעותי להסיר איתה לפני התקנת דרייבר חדש?
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים אני עם 10.5 ונראה שהכל בסדר... אבל אין מספיק תגובות ברשת כדי לשלול בעיות עם חומרה אחרת...DRIVER SWEEPER, אישית אני מבצע את התהליך כל התקנה של דרייבר חדש וגם בחזרה חדרייבר ישן יותר...
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים מחבר ATI Catalyst™ 10.4 Preview Information and Download http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/ATI-Catalyst-10-4-Hotfix.aspx
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים בעיה בדרייבר 10.3 לא עולה אומר שגיאה אנה דווח למייקרוסופט ניסיתי להתקין את 9.7 (מגיעה עם הכרטיס מסך HD4850) אבל זה דפק אל כול משקשור שם ועכשיו גם 9.7 לא פועל
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים שלום לאחרונה רכשתי מחשב חדשעם כ. מסך Gigabyte 5750 הכרטיס עושה בעיות ... בעיקר עם משחקים, את Far cry2 כבר ניסיתי 10 פעמים עם כל מיני הגדרות שונות ומשונות והוא תוקע.משחקים נוספים שנתקעו עד עכשיו - C&C 3 HOMM5- בעיקר במצבים בהם יש עומס ויזואלי( משהו מתפוצץ המשחק נתקע) וגם נתקלתי כמה פעמים במצבים שאני חוזר הביתה והמחשב מודיע לי שהיה קראש (לא בטוח שקשור)מופיעים מסכים שחורים בעיקר תו"כ משחק , לפעמים זה חוזר לוינדוס לפעמים תוקע חזק ככה שצריך לרסט. במצבים שחוזר לוינדווס לפעמים אני מקבל הודעה ati driver has recovered from a crashהתקנית דריבר חדש , התקנתי 10.5 בטא , ניסיתי הוטפיקס שמצאתי בפורומים של AMD להורדת מהירות השעון באיידל ... בינתיים אין מזל שומדבר לא עוזרהמערכת :מעבד i5 750לוח אם gigabyte GA P55 UD2זכרונות Mushkin 2X2GB 1333הכרטיס הסורר gigabyte Radeon HD 5750 1GBספק chieftec 550Wאני ממש צריך עזרה , בינתיים הכרטיס חסר תועלת אם הוא לא מצליח להריץ שום משחק...
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים מחבר כמובן שזה לא לא צריך לקרות, אתה תמיד יכול לנסות לממש אחריות על הכרטיס, לפחות זה ייתן למעבדה לבדוק אם הבעיה היא באמת בחומרת הכרטיס.
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים ניסית להריץ את הכרטיס אצל חבר/להריץ אצלך כרטיס אחר?תכלס אין לך מה להפסיד תעשה נסיון ואז תדע אם הכרטיס תקול...
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים ראיתי שהבעיה קיימת גם אצל משתמשים אחרים והכיוון ניראה דריברים ... שילוב של הכרטיס ומערכת ההפעלה , מישהו מריץ כזה כרטיס על וין 7 ועובד לו טוב ?לפני שאני חוזר לחנות אני רוצה לוודא שאני לא הולך סתם אני גם לא בטוח שזה דריבר למרות שכבר על שתי גרסאות דריבר קרה אותו דבר.זה די מבאס לי את המחשב \: ואותי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.