עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אחרי הרבה זמן בלי עדכון לכריס מסך ( מאז שקניתי אותו ), ובגלל שהכרטיס הקודם שלי היה 7900GS, רציתי לדעת איפה אני מוצא את הדרייבר הכי עדכני?

באתר הרשמי יש 10.3, אבל פה מדברים כבר על 10.3B, והייתי מעדיף ישר לעדכן להכי חדש.

ועוד שאלה, האם להסיר קודם את הדרייבר הישן -> ריסט -> ואז להתקין את הדרייבר החדש או להתקין אחד על השני?

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תתקין driver sweeper (גוגל להורדה).

תסיר את הדרייבר --> ריסט --> תעלה מצב בטוח> דרך driver sweeper תסיר את הדרייבר ותעשה ריסט --> תתקין את הדרייבר החדש.

פורסם

תסיר את הדרייבר --> ריסט --> תעלה מצב בטוח> דרך driver sweeper תסיר את הדרייבר ותעשה ריסט --> תתקין את הדרייבר החדש.

תודה.

האם להשתמש בדרייבר מהאתר הרישמי או שעדיף משהו אחר? ( באתר יש 10.3 ופה כבר מדברים על 10.3B )

פורסם

ב WIN7 אין צורך בכל התהליך ואפשר להתקין גירסה חדשה על הישנה

אין גם צורך בבוט

פורסם

תודה.

האם להשתמש בדרייבר מהאתר הרישמי או שעדיף משהו אחר? ( באתר יש 10.3 ופה כבר מדברים על 10.3B )

אני אישית ממליץ על 10.3B, הרגיל עשה לי בעיות אבל אחרים יגידו שאין הבדל ככה שלדעתי תנסה את הרגיל ואם יהיו לך בעיות(דרופים, BC2 יוצא באמצע) אז תתקין 10.3B.

ב WIN7 אין צורך בכל התהליך ואפשר להתקין גירסה חדשה על הישנה

אין גם צורך בבוט

ואין שום בעיות? נשמע לי קצת פשוט מדי.

פורסם

תודה!

פורסם

ואין שום בעיות? נשמע לי קצת פשוט מדי.

לא נתקלתי בשום בעיה

פורסם

טוב, אני אנסה להתקין ככה בדרייבר הבא.

פורסם

חבר'ה, יש לי שאלה בקשר לHYBRID CF או איך שלא קוראים לזה

יש ברשותי עכשיו לוח GIGABYTE MA785GMT עם כרטיס HD4200 מובנה OB BOARD, כתוב שהוא תומך בHCF.

כמו כן יש לי כרטיס HD 4870, האם אני צריך לראות את הסימן של CF במקום כלשהו?

פורסם

היי אולי מישהו פה יכול לעזור לי:

יש לי מחשב חדש עם הכרטיס ati radeon hd5850 והתקנתי ווינדוס7... על הווינדוס התקנתי את הדרייבר הנ"ל ואחרי שהתחלתי מחדש אין לי את ה welcome ורואים רק את הטפט ולא שום דבר אחר... אבל אני יודע שהוא התחבר כי אם אני לוחץ לחצן ימני מופיע לי התפריט של הלחצן ימני... וזה ככה בכל אתחול

בסופו של דבר עשיתי שחזור מערכת אבל נשארתי בלי דרייבר

מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות?

מישהו יכול לעזור?

פורסם

תריץ את הקובץ התקנה שוב ותבצע UNINSTALL

אחרי ריבוט תתקין דרייבר אחר

פורסם

מזתומרת דרייבר אחר? איזה דרייבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים