עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - nVIDIA Geforce

Featured Replies

פורסם

זה סתם reference לדרייברים שמייקרוסופט קבעה

עלייך זה לא משפיע

• תגובות 1.7k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

התקנתי את ה-185.65. כשהתקנתי ב-safe mode הוא לא התקין את לוח הבקרה. הייתי צריך להתקין רגיל שוב.

2 דברים שמפריעים לי עם הבטא הזה:

* ב PVKII (מוד של HL2) הצבעים השתגעו לגמרי. אי אפשר לשחק, ואני מניח שזה נכון גם למודים אחרים ול-HL2 עצמו.

(למרות ש-L4D עובד בסדר גמור).

* nHancer לא עובד עם ה-XML של הדריבר.

חוץ מזה הרצתי כמה משחקים ואין עוד טענות. בכל זאת עברתי ל-182.50 בגלל HL2

פורסם

עם 780i ו-8800gt גם לי אין שליטה על המתח של כרטיס המסך. למען האמת גם המתחים של המעבד\לוח\זכרונות אפורים (לא ניתנים לשינוי)

אבל זה בגלל שהלוח ASUS שלי לא בתכנון סטנדרטי של nvidia \ יש לו ביוס שונה. על הלוח EVGA 680i הקודם שלי שהיה reference זה עבד.

בכל מקרה אני רואה פיצ'רים מעניינים בגרסא הזאת של system tools, כמו למשל שינוי הגדרה (גרף) של מהירות מאוורר ביחס לטמפ' GPU

2v7xq3m.jpg

דבר שב-rivatuner צריך היה להסתבך עם פרופילים ידניים והגדרות אוטומציה, או התעסקות עם מספרים לא ברורים של low-level fan control

לפי התמונה הטמפרטורה של הכרטיס היא 85 מעלות כשהמאוורר על 90%?

פורסם
  • מחבר

לפי התמונה הטמפרטורה של הכרטיס היא 85 מעלות כשהמאוורר על 90%?

כן, רק תיקון בניסוח - כשהטמפ' על 85 אז המאוורר על 90%

זאת כנראה הגדרת ברירת המחדל לכרטיס שלי. תכלס אני לא משתמש בזה כי אני עם קירור צד שלישי עם שליטה חיצונית.[br]פורסם בתאריך: 2.04.2009 בשעה 21:19:11

עדכון - שוחרר דריבר בטא 185.66, כנראה תיקון באג או משהו מינורי ביחס ל-185.65.

ה-release notes עדיין לא זמינים להורדה אז לא ידוע מה השתנה. בכל מקרה עודכן עמוד ראשי.[br]פורסם בתאריך: 3.04.2009 בשעה 16:26:51

שוחרר בטא 185.68 והוא מקבל פידבקים חיוביים.

רוב הבעיות סודרו, כולל בעיות צבעים ב-HL2... עודכן עמוד ראשי.

לא פשוט לעמוד בקצב :)

פורסם

באמת שזה מוגזם..

במקום למהר כל כך ולשחרר דרייבר ואז תיקון אחרי כמה ימים/שבוע שפשוט ישחררו קצת מאוחר יותר את הדרייבר.

פורסם

שאלה קטנה מה NVIDIA נוטשת את כרטיסי סדרה 8?

מה יותר לא יצאו דריוורים עדקניים ל8500GT ואפילו לכרטיסים כמו 7900GT שאנשים השקיעו עליהם המון.

מה סדרה 6 מפונקת בדריוורים המון זמן..

מריצים כל משחק (אבל גרוע)

בעיקרון 8500GT תומך בDX10 ו PS4.0 מה שעד ל9600GT יש תמיכה לא??

פורסם
  • מחבר

הבטא 185 אומנם תומכים רשמית מ-8800gs ומעלה, אבל דבר ראשון אתה יכול לשים modified INF ואז הכרטיס שלך יתמוך

(הרבה עושים את זה, אתה יכול למצוא INF מוכן לדריבר הזה כאן)

ודבר שני אף אחד לא אמר שהם זונחים את שאר הכרטיסים, זה עדיין בטא אל תשכח. קודם שיצא 185 רשמי ואז נדבר.

פורסם

הבטא (185.6) מעולה, שיפור ביצועים ענקי ב Mirror's Edge ו AO עובד מעולה ב TF2 וניתן לראות את ההבדלים.

פורסם

להתקין את ה185.68 או את ה185.20?

פורסם
  • מחבר

185 משפר עוד ביצועים, מוסיף AO, ו-SLI Antialiasing שיכול להיות נחמד אם יש לך SLI - למשל במשחק שלא מנצל את 2 הכרטיסים אתה

יכול להפעיל SLI AA גבוה שלפחות הכרטיס השני יעבוד על איכות התמונה.

אבל זה בטא אחרי הכל... אם זאת לא כזאת טרחה עבורך להתקין, לא יקרה כלום אם תנסה, מקסימום תתאכזב ותתקין 182.50

פורסם

רק אצלי אין לבטא תמיכה ב1680X1050?!

פורסם
  • מחבר

נסה להוסיף את הרזולוציה ב-manage custom resolutions

פורסם

185 משפר עוד ביצועים, מוסיף AO, ו-SLI Antialiasing שיכול להיות נחמד אם יש לך SLI - למשל במשחק שלא מנצל את 2 הכרטיסים אתה

יכול להפעיל SLI AA גבוה שלפחות הכרטיס השני יעבוד על איכות התמונה.

אבל זה בטא אחרי הכל... אם זאת לא כזאת טרחה עבורך להתקין, לא יקרה כלום אם תנסה, מקסימום תתאכזב ותתקין 182.50

יש לי SLI

אז רגע, איך אני יכול לדעת איזה משחק כן מנצל SLI?

יש משחקים שאני בעצם משחק רק עם כרטיס אחד??

פורסם
  • מחבר

http://www.slizone.com/page/slizone_faq.html#s9

האמת שרובם מנצלים, אבל לא תמיד ביעילות. או אם למשל ה-CPU מהווה צוואר בקבוק אז אפשר להעמיס עוד פילטרים על הכרטיסים.

פורסם

ואתה יכול לנסות לכפות שימוש בSLI ע"י שינוי השם של הקובץ של המשחק לשם של קובץ שעובד עם SLI

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים