פורסם 2009 בינואר 2016 שנים שלום.כאשר אני בתוך על outlook express 6 שלי ונשלח אלי אימל, אני לא יכול לראות אותו עד שאני לא לוחץ על הכפתור Send/Recv שכיביכול עושה refresh לתיבת הדואר ואז אני רק רואה שקיבלתי מכתב.השאלה שלי היא איך אני מגדיר ב outlook express 6 שאם מכתב ישלח אלי ואני בתוך ה outlook אז אני לא יצטרך ללחוץ על Send/Recv בכדי לראות שקיבלתי אותו, אלה המכתב ישר יופיע לי.תודה רבה
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים אתה לא יכול להגדיר כזה דבר.אתה כן יכול לגרום לאווטלוק שלך לעשות snd/rcv בצורה תכיפה יותר:ברירת מחדל האווטלוק אקספרס בודק בעצמו כל חצי שעה אם אני לא טועה, אתה יכול לשנות את ההגדרה כך שהוא יבדוק למשל כל 5 דקות.
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים מחבר אתה לא יכול להגדיר כזה דבר.אתה כן יכול לגרום לאווטלוק שלך לעשות snd/rcv בצורה תכיפה יותר:ברירת מחדל האווטלוק אקספרס בודק בעצמו כל חצי שעה אם אני לא טועה, אתה יכול לשנות את ההגדרה כך שהוא יבדוק למשל כל 5 דקות.ואיך אני מגדיר את זה?
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים אין הרבה מאוד אפשרויות באווטלוק אקספרס, כנס לכלים->אפשרויות וחפש את זה, אני מבטיח לך שתמצא את זה.(רמז: זה בטאב הראשון כשאתה נכנס לכלים --> אפשרויות)
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים מחבר אין הרבה מאוד אפשרויות באווטלוק אקספרס, כנס לכלים->אפשרויות וחפש את זה, אני מבטיח לך שתמצא את זה.(רמז: זה בטאב הראשון כשאתה נכנס לכלים --> אפשרויות)מצאתי. תודה רבה חבר 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.