פורסם 2009 בינואר 2016 שנים טוב אחלה תוכנה =] איך אני משתמש בה ?ד"א היא מראה לי שיש לי 2.9GHz אבל CPUZ מראה לי 2.6 על איזה תוכנה לסמוך?
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים אין צורך לפתוח כל הזמן ת'ארד חדש פשוט תמשיך מהישןחוץ מזה לפני שאתה עושה איתה או.סי תבטל בבקשה את האוסי הקיים שעשית דרך הביוסואז זה יראה לך את התדר האמיתי ...
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים מחבר סליחה אני חדש מאוד בפורום =] לא יחזור על זה וד"א כן הגבתי בישן אבל לא הגיבו בחזרה
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים סליחה אני חדש מאוד בפורום =] לא יחזור על זה וד"א כן הגבתי בישן אבל לא הגיבו בחזרה חחחח לא יחזור על זה...לי זה לא ממש משנה אבל כדי שהמנהלים לא יחסמו את הת'ארד\יתנו לך אזהרה פשוט תשתדל לציית לחוקי הפורוםבכל אופן אני לא ראיתי שהגבת בישן ולדעתי אני הייתי התגובה האחרונה שם אבל אני אבדוק בכל זאתבכל אופן ביטלת את האו.סי בביוס כבר?עריכה:אוקיי הסתכלתי וראיתי שאתה הגבת שםבכל אופן עניין של זמן עד שהייתי רואה את ההודעהלפעם הבאה אם אף אחד לא מגיב תרשום לי הודעה פרטים ובתוכה הלינק של הת'ארד שלך
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים מחבר לא עדיין לא =]אני רק צריך להוריד את המכפלה מ13 ל11.5 ואני עוד מעט יעשה את זה
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים לא עדיין לא =]אני רק צריך להוריד את המכפלה מ13 ל11.5 ואני עוד מעט יעשה את זהלא הבנתי ? למה שתוריד את המכפלה ? פשוט את השינויים שעשית בביוס תשנה לכמו בהתחלה defaultחוץ מהשינויים שאתה אמור לעשות בביוס כדי שלא יגבילו את האו.סי
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים מחבר זה לא היה OC משוכלל רק העלתי את המכפלה מ11.5 ל13 וזהוחבר שלי קרא באתר רוסי שזה מה שצריך לעשות כדי לקבל OC חמוד בלי הרבה מאמץ =]יאללה מה אני עושה עכשיו עם התוכנה ?
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים אה יש לך מכפלה פתוחה ? איזה יופי טופי ... למרות שמעבדי הפנום לא ממש "מתמחים" באו.סי בכל אופן תיכנס לתוכנה לך ללשונית preference תסמן advanced mode לך ל preformance control auto clock ותלחץ על start *חשוב,תבטל את המצב של חסכון בחשמל ואם בא לך גם את השומר מסך אחרי שלחצת start פשוט אל תתעסק במחשב איזה שעתיים ככה ואז זה פשוט היא תמצא לך תדר מסויים שמתאים בלי להעלות מתחים תשמור את זה יהיה לך אפשרות ותלחץ על האפשרות שהשינויים יעלו כל פעם שתפעיל את המחשב כדי שתמיד תעבוד על מצב האו.סי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.