עבור לתוכן

לעוד מישהו יש בעיות עם יבוא בזמן האחרון ?

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 חבילות מארה"ב שלא הגיעו וכבר עבר חודש... פעם זה היה לוקח שבוע..

מה קורה פה ? האם יש אישזהי החמרה במכס שאני לא יודע עליה או קושי מסויים בזמן האחרון? אני מדבר על חבילות בגודל בינוני מעל 50 דולר.

תודה :yelclap:

פורסם

אם זה משהו כמו איזה דיסק קשיח או כל מכשיר שאפשר לשמור בו מידע, זה עובר לאחרונה בדיקה דייייי אנאלית במשרד הביטחון כידוע לי... נתקע לי ככה דיסק קשיח חיצוני עם תמונות אישיות וסרטים שידיד מגרמניה שלח לי. מזל שלא מחקו משם כלום (אני חושב), אבל לקח איזה 3 חודשים מהיום שהוא שלח עד היום שבו סופסוף קיבלתי אותו :-\

פורסם

יש לי 2 חבילות מארה"ב שלא הגיעו וכבר עבר חודש... פעם זה היה לוקח שבוע..

מה קורה פה ? האם יש אישזהי החמרה במכס שאני לא יודע עליה או קושי מסויים בזמן האחרון? אני מדבר על חבילות בגודל בינוני מעל 50 דולר.

תודה :yelclap:

לא יודע במקרה שלך אבל לי הייתה חבילה בינונית באזור ה30 דולר והיא הגיעה תוך 10 ימים...

פורסם
  • מחבר

חבילה אחת שכרגע אני מחכה לה היא עכבר אלחוטי בטכנולוגיה 2.4GHZ. האם ידוע שיש בעיות עם המוצרים האלו ?

פורסם

עכבר אלחוטי דורש אישור ממשרד התקשורת, תתקשר לדואר ותשאל מה קורה עם החבילה רוב הסיכויים נעצרה במכס

פורסם
  • מחבר

חשבתי שאין בעייה לייבא BLUETOOTH ודברים אלחוטיים אחרים כבר, עבר החוק הזה מזמן לא ? אני צריך למלא טפסים עכשיו וכו' ? זה MX REVOLUTION שנמכר בכל חנות בארץ...?

בכל מקרה, למישהו יש נסיון עם מוצר כזה ? האם פשוט לחכות עוד שבוע שבועיים או שאני צריך להתחיל להלחץ ?

פורסם

גם אני זוכר שמשרד התקשורת פתר את זה לפני כמה זמן , הבעיה הייתה בעיקר בתקנים של האינטרנט האלחוטי.

בכל מקרה באמת מומלץ להתקשר לברר.

פורסם

יכול מאד שפתחו את האריזה ואתה מחוייב מכס על הרבולושן, בארץ הוא עולה בקרוב ל 500 ש"ח, קח את זה לתשומת ליבך.

פורסם
  • מחבר

זה אין בעייה, עדיין יהיה יותר זול מהארץ...

אם פתחו, 3-4 שבועות זמן משלוח זה הגיוני לחבילה ש"נתקעה" במכס ?יש לי מספר חבילה, אבל זה לא STEP BY STEP TRACEABLE ... אפשרל ראות מה קורה עם החבילה רק כשהוא מגיע כבר לארץ או לדואר לידך וגם אז זה אולי... לאן אני מתקשר בדיוק כדי לברר מה קורה עם זה ? למכס ? מה המספר ?

פורסם

לפעמים חבילה יכולה להתקע במכס גם חודש בלי שתקבל הודעה, תוסיף לזה את המשלוח מארה"ב(או מאיפה ששלחו לך את זה) ובקלות זה מגיע לחודש וחצי.

פורסם
  • מחבר

כן לצערי כבר חוויתי את זה... אבל לא עוד !

למי אני מתקשר כדי לברר ? זה בטוח במכס, אני הלכתי לשם, אתם לא מאמינים איזה בדיחה זה... הלכתי פעם אחת להביא חבילה עם תוספים של בערך 40 קילו, היה שם גם גיר כזה של הרמת משקולות, זה נקרא LIFTING CHALK, אז היא לקחה לי 18 אחוז מעמ על מוצרי קוסמטיקה.. היא עושה לחברה שלה " זה ליפטינג לפנים ענת תרשמי תרשמי "

ואני לא מאמין !!!!!!!!!!!!!!!

בטח איזה שימרית אחת במכס ראתה "עכבר אלחוטי" קראה למדביר ... 90 אחוז זה מה שקרה ;D אני אקבל אותו עם ריח של K3000 עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים