עבור לתוכן

"סטטוס של בוגר מקצועי" (בהקשר למנילה), מה זה אומר?

Featured Replies

פורסם

אהלן, צילצלתי לשאול מדוע עדיין לא קיבלתי מנילה (בן 18), ואמרו לי שאני נמצא בסטטוס של בוגר מקצועי אלקטרוניקה וכל עוד שאני נמצא בסטטוס הזה אני לא אקבל את המנילה.

מה זה אומר? זה מאפשר תפקידים טובים או ההפך הגמור? כדאי להישאר בסטטוס הזה או לבטל?

תודה :)

פורסם

הכוונה ב"בוגר מקצועי אלקטרוניקה" היא שאתה נמצא במכינה צבאית כלשהי/לומד מקצוע קד"צ (קדם צבאי) .

לפי כך, השיבוץ הצבאי שלך יהיה בהתאם להכשרה אותה אתה עובר. אם זה לא נכון/אתה לא מעוניין להשתבץ בהתאם להכשרה שלך אתה צריך לבקש לבטל את הסטטוס ואז אתה נחשב מלש"ב רגיל לכל דבר-מה שמשנה את השיבוץ הסופי שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,

התפקידים שצריך בשבילם מכינה/קד"צ ושקשורים לסטטוס הנוכחי שלי נחשבים טובים?

איזה מנילה עדיפה? כזו שמתייחסת לסטטוס הנוכחי שלי, או מנילה רגילה? איפה יש אפשרויות יותר טובות? (לא משנה לי אלק' או לא)

פורסם
  • מחבר

אשמח לתשובה אם מישהו יודע..

פורסם

אם אתה מתמיין למקומות שדורשים מיון קד"צ תדע לך שזה מצויין,וזה אומר שהקבא שלך טובה מאוד

פורסם

תזהר רק שלא תהיה בטכני ואז ידחפו אותך לאויוניקה דרג א' ותעבוד עד 1 בלילה....

פורסם
  • מחבר

אם אתה מתמיין למקומות שדורשים מיון קד"צ תדע לך שזה מצויין,וזה אומר שהקבא שלך טובה מאוד

כרגע אני לא מתמיין לשום דבר שדורש קד"צ.. מה שכן אני מניח שהקבא טובה כי התמיינתי לתלפיות.

תזהר רק שלא תהיה בטכני ואז ידחפו אותך לאויוניקה דרג א' ותעבוד עד 1 בלילה....

אתה יכול קצת לפרט על זה? איך זה קשור לסטטוס המקצועי או מה שזה לא יהיה?

פורסם

אם התמיינת לתלפיות אז זה כבר לא ממש נוגע אליך.

פורסם

פאק,תלפיות..זה הכי הכי שיש בצהל

חבל שאני לא מתמיין לשם,יש לי קקה קבא

פורסם
  • מחבר

אם התמיינת לתלפיות אז זה כבר לא ממש נוגע אליך.

כן רק שחבל שזה לא עוזר לי הרבה כי כנראה לא עברתי \:

יש דברים שכדאי שאני אבקש להתמיין אליהם עצמאית? אשמח לדוגמאות..

נראה לי בסוף לאן שאני אתגייס זה יהיה תלוי רק במנילה.. איך המנילה תהיה יותר טובה, עם הסטטוס של האלק' או בלי?

פורסם

מיון לתלפיות מצביא על כך שיש לך קבא 52 או 54 לא סגור.

פורסם

55-56

פורסם
  • מחבר

כן רק שחבל שזה לא עוזר לי הרבה כי כנראה לא עברתי \:

יש דברים שכדאי שאני אבקש להתמיין אליהם עצמאית? אשמח לדוגמאות..

נראה לי בסוף לאן שאני אתגייס זה יהיה תלוי רק במנילה.. איך המנילה תהיה יותר טובה, עם הסטטוס של האלק' או בלי?

אשמח לתשובה לגבי השאלה,

ועוד שאלה נוספת,

איזה תפקידים טובים מקבלים במנילה בד"כ פרופיל 64 עם קב"א טוב?

פורסם

אם התמיינת לתלפיות סביר מאוד להניח שתתחיל לקבל מיונים למודיעין בקרוב, ואולי בגלל זה עדיין לא קיבלת מנילה.

פורסם
  • מחבר

כבר התמיינתי לכמה מסלולים במודיעין ולא עברתי..

נראה לי אני תלוי רק במנילה.. או בדברים שאני אבקש עצמאית להתמיין אליהם.. רק שאין לי מושג למה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים