עבור לתוכן

עזרה בהוכחה לחנות שהמחשב נייד שרכשתי משומש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם .

לפני כחודש רכשתי 2 מחשבים ניידים .

בהפעלה הראשונית שלהם המחשב הראשון החל להתקין ווינדואוס וכמו שהבנתי כך זה אמור להיות בהפעלה הראשונית .

לעומת זאת במחשב השני הוינדואוס עלה ללא כל התקנה , כניראה שמישהו התקין כבר את הוינדואוס .

אני , שאיני מבין גדול במחשבים לא הבנתי בהתחלה מה קרה וחשבתי שהכל בסדר , אך לאחר התייעצות עם חברים אמרו לי שהמחשב יכול להיות משומש והחנות דפקה אותי .

התקשרתי לחנות ואמרו לי שחובת ההוכחה היא עליי מכיוון שעבר חודש .

אני צריך את עזרתכם הדחופה בלהוכיח שהוינדואס הותקן לפני שרכשתי את המחשב , ושהמחשב משומש .

תודה רבה לכל העוזרים .

פורסם

תוריד תוכנה שבודקת מתי הווינדוס הותקן, תצרף לזה את הקבלה,

והנה ההוכחה שהמחשב משומש.

פורסם

שני המחשבים מאותו הדגם?

פורסם
  • מחבר

2 המחשבים לא מאותו דגם .

ואם אפשר את השם של התוכנה

תודה רבה .

פורסם

באילו מחשבים מדובר? ספציפית, איזה מחשב אתה חושש שקיבלת משומש? איזו מערכת הפעלה הותקנה עליו? מאיזו חנות קנית? האם מערכת ההפעלה באה כחלק מהחבילה של המחשב או שרכשת אותה בנפרד כתוספת?

פורסם
  • מחבר

באילו מחשבים מדובר? ספציפית, איזה מחשב אתה חושש שקיבלת משומש? איזו מערכת הפעלה הותקנה עליו? מאיזו חנות קנית? האם מערכת ההפעלה באה כחלק מהחבילה של המחשב או שרכשת אותה בנפרד כתוספת?

Fujitsu Esprimo D9500

Fujitsu Esprimo V6535

ה D9500 הוא המשומש , מערכת ההפעלה באה כחלק מהחבילה ובשניהם היא VISTA HOME BASIC והמחשבים נקנו בחנות בעפולה הנקראת

RCC .

המחשבים הגיעו עם דיסק המחשב הראשון כשהפעלתי אותו דרש בחירת שפה וכל הדברים הרגילים שהמחשב מבקש בעת ההתקנת וינדאוס

במחשב השני הוא לא ביקש שום דבר פשוט ישר עלה לוינדואוס שמישהו כבר התקין .

תודה.

פורסם

אתה מתכוון למצב שהווינדוס הגיע בPRE INSTALL?שבעצם אתה צריך לבחור איזה שפה אתה רוצה והוא ממשיך לבד את ההתקנה?

ככל שזכור לי המחשבים של HP מגיעים כך,לפחות בזמני שרכשתי לפני יותר משנה DV6515 עם ויסטה.וגם את הDV6282 לפניו.

אני לא יודע איזה פירמות/דגמים רכשת.

בכל אופן ניתן גם לבדוק לפי המס' סיריאלי של המחשב שנמצא בתחתית המחשב,מול ש"ל של החברה בארץ,ניתן לבדוק ממתי הוא הופעל היות שיש לו אחריות של מס' שנים וניתן כך בעצם לבדוק עוד כמה זמן נשאר.

פורסם
  • מחבר

כן הוא הגיע במצב של פרי אינסטל .

אני צריך להוכיח שהוינדואוס הגיע במצב מותקן אליי ולא שאני התקנתי אותו .

תודה .

פורסם

בכל אופן ניתן גם לבדוק לפי המס' סיריאלי של המחשב שנמצא בתחתית המחשב,מול ש"ל של החברה בארץ,ניתן לבדוק ממתי הוא הופעל היות שיש לו אחריות של מס' שנים וניתן כך בעצם לבדוק עוד כמה זמן נשאר.

זה לא ממש יעבוד. כי תאריך ה"הפעלה" של המחשב הוא התאריך שבו הוא יצא מהמפעל. זה לא אומר כלום על מה שהמחשב עבר בדרך מהמפעל אליך.

פורסם

אבל זה יכול אולי לתת אינידיקציה לגבי תאריך תחילת האחריות.אם מדובר בכך שהאחריות התחילה בזמן משמעותי לפני הרכישה אז כן יש פה איזה בעייה.

אפשר גם להשתמש ביומני המערכת תחת לוח בקרה->כלי ניהול->מציג האירועים.לבדוק תאריכים של תהליכים.

פורסם

פג'יטסו - יניר מערכות - למה אני לא מופתע...

מדובר באחד מנותני השירות הגרועים בארץ... מבלי לפגוע באף אחד...

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

בעקרון תאריך הרכישה לא רחוק כל כך מתאריך הייצור.

מישהו הזכיר פה איזה תוכנה או משהו, אפשר לפרט ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים