עבור לתוכן

תעזרו לי לבחור משחק עבור היום הולדת שלי

Featured Replies

פורסם

לפני כ-שבוע רשמתי מודעה על בחירת משחקים מומלצים ברשת , היום אני רוצה לבחור שלושה משחקים שכדי לקנות אותם על בטוח מאחר ואתם מבינים יותר ממני במשחקים אני שואל אותכם מה כדי לקנות ???.

המשחקים המומלצים בפעולה שחשבתי לקנות בנתיים:

Soldier of Fortune 2 (אמרו לי לא!! לקחת את הגירסה החדשה GOLD כי אפשר להוריד אותה מהרשת את כל המפות והנשקים הנוספים).

המחיר 99 ש"ח \ ציון כללי 8.9

* counter strike - Half Life (אני לא בטוח לקנות אותו כי המשחק די מיושן ואומרים הגרפיקה לא משהו כמו המשחקים של היום)

המשחק די דומה ל- Army Operations המשחק של הצבא האמריקני שמוחלק ברשת חינם והמשחק פשוט מגניב אני נותן לו ציון של 9.2.

לכן לא בחרתי את המחשק counter strike - Half Life.

המשחק BattleField 1942 אהבתי אותו מאוד שיש אפשרות גם לטוס ולנסוע על הרכבים השונים.

(מה אתם אומרים שווה לקנות אותו).

השאלה הכי גדולה האם יש משחקים חדשים שיוצאים לשוק שכדי לחכות בסגנון המשחקים SOF2 ו BATTLE FIRLD 1942 משחקי פעולה מלחמתי, יריות, צלבים, נשקים שונים..... ועוד... בסגנון הזה.

בבקשה תעזרו לי לבחור משחקים לקנות שאתם הייתם קונים ובבקשה תמליצו לי עוד משחקי רשת שכדי.

תודה על סבלנותכם זאביק 8)

פורסם

הגראפיקה של HALF LIFE כיום היא נוראה. אם אתה לא יכול לסבול משחקים שלא נראים טוב אז תוותר עליו (או שתחפש קצת תמונות).

בגיימר יש כתבה על משחק חדש שיצא לסרט טרמינייטור3 ויהיה בסגנון BF, קרא את הבקרוב ואולי זה ימצא חן בעינך

פורסם

יש לך שתי אפשרויות. אתה יכול לחכות שהמשחקים הגדולים (HALF-LIFE2, DOOM3) יצאו או שאתה יכול לקנות עכשיו משחק. אני ממליץ מאוד על HL. כמה שהגרפיקה מכוערת (למרות שאני לא חושב שהיא כ"כ מכוערת ???) המשחק הוא המשחק הכי מדהים שיצא אי פעם ושום משחק שיצא אחריו לא היה יכול לחקות אותו במיוחד לא BF או AMERICAS ARMY שזה בכלל משחק אסטרטגיה ???. הדבר הכ"כ יפה ב-HL שיש טונה מודים ואתה יכול להוריד את כולם בחינם ולשחק בכל אחד מהם. אני ממליץ על: CS (אל תשחק יותר מדי אתה תתמכר וזה יהרוס לך את החיים :-\), TFC, NS ואני יכול להביא לך עוד שמות אם תקנה HL. אם עדיין לא שיחקת במודים האלה אז הפסדת את הנוסטלגיה הכי יפה בעולם :'(. מאוד ממליץ לך לקנות HL שום דבר לא משתווה למשחק הזה אם אתה אוהב אקשן טוב מכל הבחינות

פורסם
  • מחבר

counter strike זה לא משחק אחר מ- HALF-LIFE ???

ומזה כל השמות האלה :TFC, NS.

משחקים כמו DOOM לא האהבתי ו- HALF-LIFE2 שמעתי שלא ממש יפה זה משהו שקשור לחיזרים .

כמובן ש 90% מאנשים חושבים HALF-LIFE הוא משחק שחבל על הזמן, אבל חבל שלא קניתי אותו שיצא לחנויות :(, שאלה בקשר למשחק האם הוא באיכות הגרפיקה של James Bond Nightfire ומתי נוצר המשחק באיזה שנה???

פורסם
  • מחבר

הגראפיקה של HALF LIFE כיום היא נוראה. אם אתה לא יכול לסבול משחקים שלא נראים טוב אז תוותר עליו (או שתחפש קצת תמונות).

בגיימר יש כתבה על משחק חדש שיצא לסרט טרמינייטור3 ויהיה בסגנון BF, קרא את הבקרוב ואולי זה ימצא חן בעינך

תוכל לתת לי את הלינק כי אני לא מוצא ומעניין אותי לדעת איך המשחק נראה.

פורסם

הנה לינק - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=20082&page=2

ג'יימס בונד זה משחק מהתחלת השנה הזאת. לא ממליץ בכלל, הגראפיקה שלו בסדר ואם אתה משווה לHL אפשר להגיד גם טובה.

CS זה מוד של המשחק המקורי HL. ניתן לקנות בחנויות את CS כשהוא כבר מולבש על HL או פשוט לקנות את המקורי ולהוריד מהאינטרנט את כל מה שצריך

פורסם
  • מחבר

הנה לינק - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=20082&page=2

ג'יימס בונד זה משחק מהתחלת השנה הזאת. לא ממליץ בכלל, הגראפיקה שלו בסדר ואם אתה משווה לHL אפשר להגיד גם טובה.

CS זה מוד של המשחק המקורי HL. ניתן לקנות בחנויות את CS כשהוא כבר מולבש על HL או פשוט לקנות את המקורי ולהוריד מהאינטרנט את כל מה שצריך

נראה משחק נחמד עתידני כמו BF 1942 אבל אין לי זמן לחכות למשחק (נובמבר),האם יש משחקי רשת פעולתים שאתם הייתם קונים??? וממלצים?

תודה זאביק 8)

פורסם

נראה משחק נחמד עתידני כמו BF 1942 אבל אין לי זמן לחכות למשחק (נובמבר),האם יש משחקי רשת פעולתים שאתם הייתם קונים??? וממלצים?

תודה זאביק 8)

BF1942 לא עתידי משחק יותר היסטורי אני הייתי ממליץ לך ללכת עליו

פורסם
  • מחבר

ובמקרה יש לך את Battlefield 1942 ?

קבלתי אותו צרוב מחבר ושיחקתי בו רגיל ודווקא נחמד מאוד גרפיקה מצוניינת והכל אחלה במשחק . אבל לשחק ברשת לא יצא לי בגלל שזה היה משחק צרוב אז חשבתי לקנות אותו.

תודה על הממלצה P.I.M.P.

והתכוונתי שהמשחק החדש שיצא בנובמבר טרמינייטור3 הוא משחק עתידני ואני יודע שב- Battlefield 1942 משחק מלחמתי בעבר. ;D

פורסם

counter strike זה לא משחק אחר מ- HALF-LIFE ???

ומזה כל השמות האלה :TFC, NS.

משחקים כמו DOOM לא האהבתי ו- HALF-LIFE2 שמעתי שלא ממש יפה זה משהו שקשור לחיזרים .

כמובן ש 90% מאנשים חושבים HALF-LIFE הוא משחק שחבל על הזמן, אבל חבל שלא קניתי אותו שיצא לחנויות :(, שאלה בקשר למשחק האם הוא באיכות הגרפיקה של James Bond Nightfire ומתי נוצר המשחק באיזה שנה???

CS זה מוד ל-HL, שאר השמות שהזכרתי אלה מודים מעולים אחרים ל-HL.

אני לא יודע מי אמר לך ש-HL2 לא יהיה יפה ומי שראה את הטריילר של HL2 שהציגו ב-E3 אני מתכוון לסרטון של 500 מגה כבר לא אומר ש-HL2 לא יפה אלא מחכה לו. חבר שלי גם שונא משחקי חייזרים ואוהב מציאותיים כמו קאונטר והוא פשוט שונא HL! הראתי לו את הטריילר והוא סגר את הפה ומחכה למשחק שיצא ביחד איתי :) זה יהיה משחק שילוב של גרפיקה מדהימה שמשתווה לשל דום3 ומשחקיות מדהימה, אינטילגנציה מלאכותית פשוט חבל על הזמן האוייבים המחשביים שלך יהיו חכמים יותר ממך. בקיצור מומלץ לראות את הטריילר אפשר נראה לי להוריד מגיימספיי. אם אתה לא רוצה לחכות אני שוב אומר לך לך על HL הזדמנות נהדרת כדי להכיר את המולטיפלייר הכי טוב בכל הזמנים. הגרפיקה בסדר גמור וכולם פה מתלוננים עליה כי כנראה הם רגילים לראות את הרדאון 9800 פרו שלהם מריץ 3DMARK03. חבורת ילדים מפונקים. הגרפיקה של HL בכלל לא גרועה ומתאימה ב-100% למשחק. למען האמת כיף לשחק בכל מוד של המשחק רק בגלל הגרפיקה הקלילה שלו. למודים של HL יש קהילה ענקית בישראל ואני בטוח שתהנה במשחקים כמו CS שאתה צריך להשתפר כל הזמן כדי להיות שחקן טוב ומצרפים אותך לקלאנים טובים וזה ממש כיף. אני וחברי משחקים בו עד היום. יש לי נסיון במולטיפלייר של 5 שנים TFC ו-3 שנים של CS ומודים אחרים וזה הפתרון המושלם לימים האלו שאין מה לעשות במחשב. אני לא אחד מאנשי המכירות של VALVE אני ממליץ על המשחק ומדרבן אותך לקנות אותו רק כי המשחק שווה את זה ואתה בחיים לא תצטער על הרכישה אני מבטיח לך!

פורסם

אני ממליץ על BF 1942 יש לו גם מוד חדש בשם Desert Combat

עם מטוסים נשקים כמו M16 ועוד גם מלא טנקים מסוקים מלא מלא מלא..................

מומלץ.

פורסם

קח BF1942 ולא half-life, זה משחק חדש יותר, יפה יותר, הרבה יותר כיף... לדעתי, וגם יש לו כמה מודים נחמדים ומכובדים בהחלט !

half life זה משחק מאוד ישן וחבל שפתאום שיצא איזה משחק טוב אתה תשאר תקוע עם משחק מלפני 4 שנים וכל החברים שלך ישחקו במשחקים חדשים ויפים.

BF1942 - משחק ענק, מודים יפים, גרפיקה יפה והכי חשוב - כיף חבל"ז.

מזל טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים