עבור לתוכן

איך לבטל את המסך הכחול שבכניסה לxp ? (איפה שלוחצים על השם משתמש)

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין שהווידוס יפעל בלי שאני ילחץ על השם משתמש שלי, יש לציין שהוא לא מבקש ממני ססמא כלשהי רק ללחוץ על השם משתמש שלי.

יש לי שם משתמש אחד במחשב, איך אני גורם לווינדוס לרוץ בלי ללחוץ על כלום?

פורסם

Click Start - Run - (type)control userpasswords2 -Click OK

The User Accounts Property Sheet displays.

On Users(tab) - clear the Users must enter a user name and password to use this computer check box. Click - Apply

Enter a user name and password that should be used to logon automatically in the dialog box that appears.

Click OK

Go to - Control Panel - User Accounts - Change the Way Users Log On and Off

remove checkmark/tick from Use the Welcome Screen and Use Fast User Switching

פורסם
  • מחבר

Click Start - Run - (type)control userpasswords2 -Click OK

The User Accounts Property Sheet displays.

On Users(tab) - clear the Users must enter a user name and password to use this computer check box. Click - Apply

Enter a user name and password that should be used to logon automatically in the dialog box that appears.

Click OK

Go to - Control Panel - User Accounts - Change the Way Users Log On and Off

remove checkmark/tick from Use the Welcome Screen and Use Fast User Switching

וואי אחי תלא מבין איך נדפקתי!

בסך הכל רציתי לבטל תמסך הכחול ככה שאני ייכנס ישר ובמקום זה עשיתי מה שאמרת לי ועכשיו כל פעם שאני נכנס לוינדוס אני צריך להקיש ססמא.

עכשיו הססמא שאני מקיש הוא אומר לי שהיא לא נכונה!! לא יודע למה..איזה עצבים זה. מה אני עושה עכשיו צריך לפרמט?

הוא ביקש ממני להכניס ססמא בקטע של הrun ואני בטוח שזו הססמא! מה אני עושה בקשה עזרה! (אני על מחשב אחר)

פורסם
  • מחבר

גם לבעיה שהצגת עכשיו.

וואלה אחי אני לא מוצא..! בקשה תן לי קישור ישיר לבעיה תלא מבין איזה תסכול

אני חוזר שוב על הבעיה-הוא מחייב אותי להכניס ססמא והוא רושם שהססמא שלי לא נכונה..!

פורסם

אני לא אח שלך.

זה ממש מתחת לאף שלך כמו ההסבר על כניסה של משתמשים:

איפוס/שינוי סיסמאות למשתמשים מקומיים בחלונות מסדרת NT

http://www.kood.org/windows-password-renew

כלי שעובד בצורת LIVE CD ונותן גישה מלאה למערכת הסיסמאות של חלונות (hive)

דרך אגב אין שום היגיון שאתה נדרש להקליד סיסמא אם לא היתה מוגדרת סיסמא לפני זה למשתמש שלך.

פורסם
  • מחבר

אני לא אח שלך.

זה ממש מתחת לאף שלך כמו ההסבר על כניסה של משתמשים:

דרך אגב אין שום היגיון שאתה נדרש להקליד סיסמא אם לא היתה מוגדרת סיסמא לפני זה למשתמש שלך.

לא הבנתי כלום מההסבר של האתר הזה, אין שום דרך אחרת? כלומר חייב לפרמט עכשיו תמחשב?

פורסם

אתה רואה אפשהו המלצה לפירמוט?

אם קשה לך להבין את מה שכתוב שם תשמש בתוכנת תירגום או חבר שיוכל לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

אתה רואה אפשהו המלצה לפירמוט?

אם קשה לך להבין את מה שכתוב שם תשמש בתוכנת תירגום או חבר שיוכל לעזור לך.

בבקשה אתה יכול להסביר לי תעיקרון של התוכנה הזאת לפני שאני יקרא לחבר?

אני כרגע במחשב אחר, המחשב שלי כרגע נעול על ידי ססמא שאני לא יודע אותה.

האם התוכנה הזאת יכולה לגרום לווינדוס (שלי) להיפתח?

תודה רבה!

פורסם

אתה צריך ליצור liveCD עם BART PE builder שיכלול בתוכנו את התוכנה.

אם התוכנה יש לך גישה למערכת המשתמשים המקומית של מערכת ההפעלה ששם אתה יכול לעשות הכל החל משינוי סיסמאות עד ליצירת משתמי אדמיניסטרטור וכד'.

במקביל לזה, לפני הכל, אתה יכול גם לנסות להיכנס כאדמיניסטראטור (המשתמש הזה תמיד מופעל בXP כברירת מחדל ואין לו סיסמא אם לא הגדרת לו) ע"י לחיצה על ctrl+alt+del פעמיים במסך הכניסה ומשם לשנות מה שצריך בהגדרות משתשמים.

פורסם
  • מחבר

אתה צריך ליצור liveCD עם BART PE builder שיכלול בתוכנו את התוכנה.

אם התוכנה יש לך גישה למערכת המשתמשים המקומית של מערכת ההפעלה ששם אתה יכול לעשות הכל החל משינוי סיסמאות עד ליצירת משתמי אדמיניסטרטור וכד'.

במקביל לזה, לפני הכל, אתה יכול גם לנסות להיכנס כאדמיניסטראטור (המשתמש הזה תמיד מופעל בXP כברירת מחדל ואין לו סיסמא אם לא הגדרת לו) ע"י לחיצה על ctrl+alt+del פעמיים במסך הכניסה ומשם לשנות מה שצריך בהגדרות משתשמים.

אוקיי הצלחתי להיכנס דרך האדמיניסטראטור בלי ללחוץ ססמא כלשהי :)))))

עכשיו אני רואה מלא קבצים שעפו לי מהמחשב:(( איך אני משנה את זה ? יש לציין כל מיני דברים שונים במחשב כמו רגע לשולחן עבודה וזה..

מה אני עושה? איך אני חזור למצב הרגיל?

פורסם

אתה מחובר כמשתמש אחר, כלומר כל הגדרות הפרופיל שלך לא תופסות פה.

מה שכן אתה יכול לעשות זה לשנות הגדרות כמו סיסמא למשתמשים אחרים במחשב ובשביל זה אמרתי לך להיתחבר כ administratior.

פורסם
  • מחבר

אתה מחובר כמשתמש אחר, כלומר כל הגדרות הפרופיל שלך לא תופסות פה.

מה שכן אתה יכול לעשות זה לשנות הגדרות כמו סיסמא למשתמשים אחרים במחשב ובשביל זה אמרתי לך להיתחבר כ administratior.

אוקקי המצב חזר לקדמותו רק שעכשיו כל פעם הוא מראה לי שאי אפשר להיכנס למערכת בגלל שהססמא שגויה ורק אחר כך הוא מראה לי את מסך הפתיחה בו אני לוחץ על שם המשתמש שלי.

איך אני מבטל תדבר הזה של הססמא?

תודה מראש וסליחה פשוט הייתי לחוץ נורא ואצלי כל דבר נגמר אצל טכנאי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים