עבור לתוכן

עזרה בבחירת מעבד ולוח אם ללא OC...

Featured Replies

פורסם

היי יש לי כמה התלבטויות לגביי המעבד, ויש לי שאלה לגביי הלוח אם.

מעבד: מתלבט בין Q9550 2.83GHz לבין Core 2 Duo E8500 3.16GHz. אני לא עושה אוברקלוק (אולי קטנצ'יק).

אני משחק במשחקים הבאים:

CoD WaW, Enemy Territory Quake Wars,Unreal Turrnomment 3, Enemy Territory, Guild Wars,NeverWinter Nights 2, GTA IV, Flight Simulator X וSims 3 שיוצא עוד חודש בערך.

ספציפית לגביי המשחקים שאני משחק, מישהו יכול לעזור לי לגבי המעבד?

לוח אם: מה ההבדל בין P35 לבין P43 ומה עדיף לקנות לגיימינג שלי? יש איזשהן המלצות ספציפיות?

פורסם

E8400 יספיק לך. תשקיע יותר בכרטיס מסך, זה קצת יותר חשוב..

באילו רזולוציות אתה מרבה לשחק?

לגבי הצ'יפסט, ההבדל הוא בעיקר תמיכה ב-PCI-E 16x בגרסה 2.0 לטובת ה-P43.. כרגע זה לא קריטי אבל יתכן שבעתיד תרצה לשדרג כרטיס מסך והוא לא ינוצל כמו שצריך. אני רוצה להדגיש את המילה יתכן משום שאפשרי גם ההיפך, שסתם תשקיע על P43 ובעתיד גם ככה תרצה להחליף את כל המערכת למערכת חדשה. כלומר שכשיהיו כרטיסים שיהיו מבוזבזים על PCIE 16x בגרסה 1.0, כבר המערכת שלך תזחל ולשדרג כרטיס מסך אף בלוח P43 לא יתן לך שום דבר.

אתה יכול להתייעץ בפורום כרטיסי מסך האם שווה להשקיע בתקן הזה. מה שכן, מצד שני אני לא חושב שתמצא לוח P35 שהוא זול משמעותית מ-P43, כך שאתה גם ככה לא תחסוך הרבה. אם זהו המצב, אל תחשוב בכלל ותקח P43. למשל, P43-DS3L או P5QL PRO או P5QL, כולם יעשו את העבודה.

פורסם
  • מחבר

המסך שלי "19 WIDESCREEN רזולוציה 1600X1060 ו90% שאני לוקח HD4850 או HD 4870[br]פורסם בתאריך: 20.01.2009 בשעה 14:59:34

נגיד ויהיה לי את אחד לוחות האם שהצעת ,את הE8400 ואת ה-HD4850, אני יוכל להנות מביצועים מקסימלים במשחקים שלי?
פורסם

בהחלט, חוץ מ-GTA4 שכן ידוע כמשחק בעייתי בנושא הזה עד כמה שאני יודע.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים