עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע ל - OC

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תבטל את האופציות שרשומות לך במדריך הזה :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=381858.msg3284866#msg3284866

וחוץ מזה אם אינטל אומרים שאתה יכול להגיע עד ל 1.5 אתה יכול להגיע עד לשם

זה טווח המתח הבטוח

בוא נגיד זה עדיף שאתה תגיע למתח של 1.5

מאשר אנשים פה בפורום שה VID שלהם הוא מקסימום של 1.36 ומגיעים ל 1.4 מבין ?

אתה יודע מה אחי ... לפי מה שהבנתי אם המעבד כל הזמן יעבוד על 3200MHz או אפילו על ה - 2930 שיש לי עכשיו זה יצרוך יותר חשמל - יותר כסף בחשבון ... חוץ מזה עוד מעט קיץ ואני יודע שאני יצטרך להוריד את ה - OC חזרה ל - 2.93 בגלל שנורא חם אצלינו בארץ ... אני עוד יחשוב על זה ואם אני יחליט בסוף לעשות אני ישלח לך הודעה פרטית ... רק שאלה קטנה ... אתה חושב שאם הייתי מבטל את האפשרויות שכתוב שצריך לבטל בקישור שהבאת לי ה - OC היה מתייצב ?..

• תגובות 34
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה אומר שזה כבר יציב אז לא הבנתי את השאלה

בכל אופן החשמל שהוא יצרוך לך יותר עקב האו.סי לא קריטי בכלל

ובגלל שחורף עכשיו(לא ממש חורף כן ..) תיקח לך מרווח מסויים בטמפרטורות

בקיץ המחשב יהיה חמים יותר בסביבות ה 10 מעלות לפי מה שאמרו פה כמה וכמה פעמים

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהצלחתי לייצב את המעבד על 3.2 ... עדכנתי את האשכול עם שאלות נוספות ...

פורסם

מה המצב חבר'ה ?..

אני בתהליכים של ייצוב המעבד שלי (E4500) על 3.2 ושמתי לב שהטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי עלתה (כרגע היא התחילה לרדת, מוזר ...) מ - 44-46 במנוחה ל - 57 במנוחה. שמתי ב - PCI Express Frequency על 100 ולא נגעתי ב - PCI-E OverVoltage Control ... אז זו לא יכולה להיות הבעיה ... ועוד משהו ... יכול להיות הבדל של 2-3 מעלות ולפעמים גם של 5 מעלות בטמפרטורות בין Core #0 ל - Core #1 ?.. זה אף פעם לא נשאר הרבה זמן, זה תמיד חוזר להבדל של טמפרטורה או 2 ... האם זה נורמלי ?..

האם מתח של 1.45 למעבד שלי זה לא מתח גבוה מדי (ב - Everest זה מראה לי שזה על 1.38 ומצאתי ת'רד באיזה פורום בחו"ל שבנאדם עם אותו מעבד כמו אצלי הגדיר בביוס מתח למעבד של 1.45 ו - Everest קורא לו את זה כ - 1.38 כמו אצלי ואנשים ענו לו שם שיש לוחות אם שביניהם גם שלי שיש להם Vdrop ... האם זה נכון ?) ?.. ראיתי שבאתר של אינטל רשום שאפשר להגיע למתח של 1.5 אבל זה עדיין לא כל כך רחוק מזה ...

תודה מראש,

משה

גם לי זה קרה שהכרטיס התחמם עקב או.סי

תחשוב העלת מתח למעבד לNB ול FSB ..הגיוני שנהיה בפנים יותר חם

יש הבדלים בין טמפרטורות הליבה זה בסדר

ולא זה לא גבוה מדיי לפחות בשביל המעבד שלך

חוץ מזה עם כל לוח יהיה לך VDROP...תבדוק עם CPUZ כמה מתח המעבד שלך לוקח

כאשר אתה מריץ נניח את OCCT - ממש בדיקה של דקה שתיים וזה המתח שהוא באמת מקבל מהספק ולא מה שהגדרת

פורסם
  • מחבר

לא העלתי ב - NB וב - FSB ... טוב הגעתי לטמפרטורות לא כל כך נמוכות (58-59) במאמץ ועכשיו עוד חורף אז בקיץ זה יהיה יותר מדי גבוה ... חוץ מזה קיבלתי Error 4 ב - OCCTPT שלפי מה שראיתי באינטרנט זה Calculation Error (אין לי מושג מה זה אבל המחשב יציב) וגם מתח של 1.45 נראה לי הרבה וסתם יקצר יותר מדי מהר את החיים של המעבד שלי ... נחזור ל - 2.93 ... היה נחמד להיות על 3200 ... OC של 45% ... נחמד לא ?..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים