עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע ל - OC

Featured Replies

פורסם

prime,orthos,s&m,occt בכולם יש את האופציה לבדוק את הזכרונות+מעבד

אין לי את MEMTEST ולא השתמתי בה אבל היא עושה בדיקה לזכרונות לא?

• תגובות 34
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

prime,orthos,s&m,occt בכולם יש את האופציה לבדוק את הזכרונות+מעבד

אין לי את MEMTEST ולא השתמתי בה אבל היא עושה בדיקה לזכרונות לא?

אני יודע שהיא בודקת את התקינות של הזכרונות אני לא יודע אם זה גם מתאים לבדיקת יציבות של הזכרונות ... בדקתי שעתיים וחצי עם OCCTPT את המעבד (לא מצאתי את האפשרות לבדוק גם את הזכרונות יחד)והכל היה תקין ...

פורסם

אם האפשרות היא על MIX...זה למעלה בתוכנה בצד שמאל

אז זה גם הזכרונות...בקיצור המחשב שלך יציב אחי

פורסם
  • מחבר

אם האפשרות היא על MIX...זה למעלה בתוכנה בצד שמאל

אז זה גם הזכרונות...בקיצור המחשב שלך יציב אחי

כן זה היה על Mix ... רק מה שמבאס שאני לא מצליח לייצב את המחשב על 3200 ... לפי מה שראיתי בתגובות שלך בת'רדים שאנשים אחרים פותחים בקשר ל - OC אתה מבין טוב בזה ... אם היית יכול לעזור לי במסנג'ר או באייסיקיו ואחר כך מצידי היית מוחק אותי זה היה טוב ...

פורסם

ת'אמת שאני לא כזה מבין טוב בזה

אני בסדר..נורמלי ועזוב דבר פה אין לי אייסיקיו או מסנג'ר עברתי ת'גיל

כמה הוא יציב עכשיו ? על כמה מתחים המעבד FSB , NB ?

כמה מתח יש לזכרונות ועל כמה הם עומדים ?

פורסם
  • מחבר

ת'אמת שאני לא כזה מבין טוב בזה

אני בסדר..נורמלי ועזוב דבר פה אין לי אייסיקיו או מסנג'ר עברתי ת'גיל

כמה הוא יציב עכשיו ? על כמה מתחים המעבד FSB , NB ?

כמה מתח יש לזכרונות ועל כמה הם עומדים ?

הוא יציב על 2.93. המתח למעבד 1.325 (סטוק) והוספתי 0.3v+ ל - DDR2 OverVoltage Control וזהו ...

עריכה: כשניסיתי להגיע ל - 3200 לא השארתי את ההגדרות האלה ... העלתי מתחים איפה שצריך וזה לא עזר ...

אני חושב שצריך לשנות את מהירויות השעון בזכרונות הטובים שלי (2x512 של OCZ) בגלל הזכרונות החלשים אצלי (GEIL)

פורסם

לזכרונות אל תוסיף יותר,אני כמעט בטוח שהזכרונות הם לא הבעיה

מה המכפלה שלהם מה המכפלה של המעבד ומה תדר הבאס ?

פורסם
  • מחבר

לזכרונות אל תוסיף יותר,אני כמעט בטוח שהזכרונות הם לא הבעיה

מה המכפלה שלהם מה המכפלה של המעבד ומה תדר הבאס ?

המחלק אתה מתכוון ?.. אם כן זה 2:3 והמכפלה של המעבד היא 11. תדר הבאס שהמעבד עובד עליו עכשי והוא 1064 (266 ב - Bus Speed) ...

פורסם

הזכרונות שלך עכשיו על 800 מגה הרץ נכון?

אם כן תוריד את המחלק של הזכרונות ל 1:1 (למרות שלדעתי הם לא יגבילו אותך אבל כדי שנשלול שההגבלה באה מהם)

ותעלה עוד מתח למעבד שלך הVID שלך לפי אינטל זה 1.5 ! שיש לך עוד המון להעלות

כמו כן תנסה להעלות קצת מתח לFSB ול NB ברגע שתראה שאתה מעלה יותר מדיי מתח וזה לא משפיע על היציבות

נ.ב המקסימום טמפ' לפי אינטל היא 73

ככה שאם הטמפרטורה תגיע לכיוון ה 60 -62 כבר עדיף שתפסיק

פורסם
  • מחבר

הזכרונות שלך עכשיו על 800 מגה הרץ נכון?

אם כן תוריד את המחלק של הזכרונות ל 1:1 (למרות שלדעתי הם לא יגבילו אותך אבל כדי שנשלול שההגבלה באה מהם)

ותעלה עוד מתח למעבד שלך הVID שלך לפי אינטל זה 1.5 ! שיש לך עוד המון להעלות

כמו כן תנסה להעלות קצת מתח לFSB ול NB ברגע שתראה שאתה מעלה יותר מדיי מתח וזה לא משפיע על היציבות

נ.ב המקסימום טמפ' לפי אינטל היא 73

ככה שאם הטמפרטורה תגיע לכיוון ה 60 -62 כבר עדיף שתפסיק

אם המערכת יציבה עם 1.325 וולט למעבד שהוא כרגע על 2.93 אז עוד 300MHz לא דורשים להגיע למתח של מעל 1.5 ... 1.4 זה עוד הגיוני אבל 1.5 זה יותר מדי ועלול להגרם נזק ... בקשר ל - NB ול - FSB שמתי בהם 0.1v+ וזה לא עזר ... אם להעלות מעל 0.1v+ צריך להוסיף קירור לצ'יפסט ... אני עדיין חושב שהבעיה היא עם התזמונים של הזכרונות ...

פורסם

אני לא אומר שאתה צריך לכוון את המתח על 1.5 אבל המעבד שלך יכול לספוג כזאת כמות של מתח לפי האתר של אינטל!

אתה יכול להעלות יותר מ 0.1 לFSB ול NB גם בלי להוסיף קירור חיצוני ..בדוק..

הבעיה היא לא בתזמונים אחי למרות שאתה יכול לבדוק אותם אבל שוב! לי יש שני בלוקים של כרטיסי זכרון VALUE ...הכי פשוטים

והם על 940MHZ בלי להעלות מתח ..

אם תוריד את המחלק של הזכרונות כמו שהצעתי לך הם בכלל לא יהיו באו.סי ולא תצטרך לדאוג להם (בכלל עוד אחרי שהוספת להם מתח)

תעלה את המעבד לכיוון האיזור של 1.4 אולי אחד פחות ותנסה ולייצב את המערכת על FSB של 280 ותראה איך הולך

נ.ב

אחי ככל שאתה מתקדם עם האו.סי אתה צריך להעלות יותר מתח בשביל פחות FSB ביחס להתחלה של האו.סי

ככה שלהערכתי אתה תגיע ליותר מ 1.4 ..

פורסם
  • מחבר

טוב אם זה יהיה יותר מ - 1.4 כמו שאתה חושב שיהיה עדיף שאני ישאר עם ה - 2.93 שלי ...

פורסם

טוב אם זה יהיה יותר מ - 1.4 כמו שאתה חושב שיהיה עדיף שאני ישאר עם ה - 2.93 שלי ...

למה ?

פורסם
  • מחבר

למה ?

כי למרות שכתוב באתר של אינטל שעד 1.5 זה בטוח זה בכל זאת מתח גבוה ... חוץ מזה יש מצב אולי שה - OC שלי ל - 3.2 לא יציב בגלל שה - EIST וכל השאר פועלים ?.. כי הטכנאי שלי שעשה לי את ה - OC הראשון (לפני שהתחלתי להבין קצת ב - OC) אז הוא לא ביטל את זה כי הוא אמר לי שזה יהיה יציב בוודאות (הוא עשה לעוד מספר מערכות את אותו ה - OC) ולא צריך לכבות את זה ...

פורסם

תבטל את האופציות שרשומות לך במדריך הזה :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=381858.msg3284866#msg3284866

וחוץ מזה אם אינטל אומרים שאתה יכול להגיע עד ל 1.5 אתה יכול להגיע עד לשם

זה טווח המתח הבטוח

בוא נגיד זה עדיף שאתה תגיע למתח של 1.5

מאשר אנשים פה בפורום שה VID שלהם הוא מקסימום של 1.36 ומגיעים ל 1.4 מבין ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים