פורסם 2009 בינואר 2016 שנים כמו שמישהו אמר למעלהאם עשית שלוש שעות בפריים אין שום סיבה לעשות עכשיו עם OCCTפשוט תשחק תגלוש תעשה מה שאתה רגילאם תראה שהכל חלק ואין בעיות אז אין טעם להתעסק ולעשות אלף בדיקותכי שוב...זה מצב לא הגיוני שהמחשב שלך יהיה על 100% פעילות למשך שלוש שעותאין דבר כזה! אם איכשהו תתקל בשגיאות מסויימות באקספלורר או פתאום בעיות בפוסטאו יציאה ממשחקים תבין כבר לבד שזה לא יציב...
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים מחבר נכון, אבל גם ככה המחשב בהורדות ואני לא בבית, אז למה לא לעשות בדיקה ארוכה של OCCT על הדרך שלא ישעמם למעבד?
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים נכון, אבל גם ככה המחשב בהורדות ואני לא בבית, אז למה לא לעשות בדיקה ארוכה של OCCT על הדרך שלא ישעמם למעבד? ומה קשור הורדות לכוח עיבוד? הדיסק הקשיח עובד רוב הזמן לא המעבד. רוב הזמן בשימוש יום יומי של כולנו המעבד נח.(שזה אולי משתמש ב-5% בממוצע) את זה אנשים לא מבינים.
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים מחבר ומה קשור הורדות לכוח עיבוד?הדיסק הקשיח עובד רוב הזמן לא המעבד.רוב הזמן בשימוש יום יומי של כולנו המעבד נח.(שזה אולי משתמש ב-5% בממוצע)את זה אנשים לא מבינים.אני יודע את זה, הכוונה שלי הייתה שהמחשב גם ככה דלוק בשביל הורדות אז על הדרך אני אריץ עליו בדיקת יציבות.דרך אגב, OCCT נתן ארור אחרי יותר מ-3 וחצי שעות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.